Σελίδες

Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Διώτης -ΠΑΣΟΚ - ΣΔΟΕ και πάσης Ελλάδας!!!

Οι άνθρωποι δεν σταματούν πουθενάααα!!
Παρά το ρεντίκολο που έγινε με το θέμα του παράνομου διορισμού του γιού του παραπάνω πρώην Εισαγγελέα στη νομοπαρασκευαστική επιτροπή του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης, ως δικηγόρου, χωρίς το παιδί να έχει καν πάρει πτυχίο Νομικής με αποτέλεσμα το ίδιο να επιχειρήσει να αυτοκτονήσει, όταν αποκαλύφθηκε η "διαυγής" τοποθέτησή του, από το διαυγές και διάφανο Βαθύ ΠΑΣΟΚ, στην παραπάνω θέση, υπό τις ευλογίες του κ. Χρυσοχοϊδη, ο δε πατέρας του να παραιτηθεί από τη θέση του Αντεισαγγελέα Εφετών, σήμερα πάλι το ίδιο όνομα του παραπάνω "επιφανούς" Εισαγγελέα που έγινε γνωστό πλην άλλων και με την υπόθεση του πορίσματος "αυτοκτονίας" Τσαλικίδη παίζει στα Χρυσά Ονόματα που τοποθετούνται σε Χρυσές Θέσεις!!!
Ναι καλά ακούσατε! Μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι:  
Ο κ. Διώτης ανέλαβε τη θέση του Γιάννη Καπελέρη στο τιμόνι του ΣΔΟΕ, όταν ο δεύτερος τέθηκε Γ.Γ. του Υπουργείου Οικονομικών μετά την απομάκρυνση του Δημήτρη Γεωργακόπουλου.
Λες και δεν έχουμε άλλους ρε παιδιά σ' αυτό το κράτος να επιληφθούν της "χρηστής" δημόσιας διοίκησης και χρησιμοποιούμε τα ίδια φθαρμένα και καμμένα υλικά!!
Αχ ρε καημένη Ελλάδα... τι σου μελλε να πάθεις!!
Οι πάντα "αδιάφθοροι Πασοκοσφουγγοκολλάριοι" αναλαμβάνουν το βαρύ έργο της διάσωσής σου!!

http://enomenoiblogers.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: