Σελίδες

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Ο Πρωθυπουργός δεν υπάρχει (Στρος) Καν!

Δρ Κουτσούκος Αναστάσιος
ΠΑΣΟΚ - ΝΔ:  Από το 11% διαφορά στο 0,11% διαφορά!

Ο κ. Γ. Παπανδρέου, αφού νομίζει, όπως του λένε σκοπίμως για να χάσει,  οι δεξιοόστροφοι σύμβουλοι και υπουργοί,  ότι με το ποδήλατο, το σκι και το «κολλάν», θα πάρει τις εκλογές , ας τολμήσει εκλογές!

Ο Πρωθυπουργός δεν υπάχρει (Στρος) Καν!

Ας μην ξεχνάει,  ο κ. Γ. Παπανδρέου,  ότι αυτοί που είχαν την δύναμη να τον φέρουν στην εξουσία, έχουν και την δύναμη να τον διώξουν! Το ίδιο ισχύει και για τους ανύπαρκους δεξιοστροφοχουντικούς υπουργούς.

Πολίτες ρωτούν:

-          Ποιοι ευθύνονται για την κοινωνική απομόνωση του ΠΑΣΟΚ;

-          Πρώτα ο «αγνώμων»  κ. Γ.Παπανδρέου και μετά η δεξιόστροφη «αυλή μπάτλερ και καμαριερών» και βεβαίως ο υπουργός Οικονομικών «με την καλή μπάζα, ξέρει αυτός»!

Η Νέα  Αναδυόμενη Ηγεσία στην Νέα Τάξη Πραγμάτων…

 Το τέλος του υπάρχοντος πολιτικού συστήματος  της «Αστικής Κοινοβουλευτικής  Δημοκρατίας» ...  και η αυγή του χειρότερου  «Τραπεζο-φεουδο-δικτατορικού»  πολιτικού συστήματος!

Το «πάθημα»  του κ. Στρος Καν και της Ελλάδας… «μάθημα» για άλλους!


«Κακής απ' αρχής γίγνεται τέλος κακόν». Ευριπίδης, 480-406 π.Χ ...

Ο κ. Γ. Παπανδρέου ποτέ δεν θα ανέβαινε, ο ίδιος, στην εξουσία, αν δεν υπήραν οι ανώνυμοι μπλογκερς (οι σύγχρονοι αντάρτες), οι έντιμοι πρασινοφρουροί και οι πολίτες που πείναγαν και θέλαν την πτώση της δεξιάς, οδηγούμενοι από νέους διανοούμενους, αλλά απογοητεύτηκαν την επομέμη από την «λαιτ» κυβέρνηση και τον ανύπαρκτο Πρωθυπουργο, υποχείριο μιας δεξιόστροφης αυλής «μπάτλερ και καμαριερών», τύπου Στρος Καν. Οι δεξιόστροφη παρέα συμβούλων υπουργών, «τύπου καμαριέρας», που εκμεταλεύεται τον ανύπαρκτο Πρωθυπουργό,  κατάφερε στην συνέχεια με την μέθοδο «των βιογραφικών», να εξωβελίσει, εξευτελίσει, λοιδωρίσει,  αυτούς που φέραν τον κ. Γ.Παπανδρέου στην εξουσία!

Ο κ. Γ. Παπανδρέου, αφού νομίζει ότι με το ποδήλατο, το σκι και το «κολλάν», θα πάρει τις εκλογές , ας τολμήσει εκλογές! Την επομένη των ελογών θα διαπιστώσει ότι οι δήθειν πιστοί σύμβουλοι, υπουργοί και καμεριέρες θα είναι ήδη στο σρατόπεδο Σαμαρά, αφού ήδη εργάζονται για αυτόν , όπως εργαζόντουσαν πριν για τον κ. Καραμανλή. Βέβαια,  ο κ. Γ. Παπανδρέου ούτε πήρε είδηση.

Ο Πρωθυπουργός δεν υπάχρει (Στρος) Καν!

Ο κ. Γ. Παπανδρέου,  βρίσκεται σε ένα στάδιο Καραμανλή πριν την Δ.Ε.Θ., όταν όλοι του έλεγαν να διώξει τον Ρουσόπουλο κ.λ.π.  και να κάνει κάθαρση, ενώ ο ίδιος επέμεινε στις επιλογές  του,  που τον καταπόντισαν! Ο κ. Γ. Παπανδρέου, αν δεν διώξει τώρα,  Παπακωνσταντίνου, Ραγκούση, Νταλάρα, Τσόκλη, Γερουλάνο, Δρούτσα, Μπιρμπίλη και όλο το ανίκανο  «δειξιο-χουντικο-πασοκ», θα βρεθεί προ εκπλήξεων στην Δ.Ε.Θ. Όσο για το «καταλληλότερος»,  το έργο το έχουμε ξαναδεί.

Το Π.Α.Σ.Ο.Κ. του 11% διαφορά το κατάντησαν 0,11% διαφορά οι ίδιοι οι Υπουργοί του,  που νομοθετούν υπέρ των δεξιών και μάλιστα των χουντικών! Σε όλες τις θέσεις διορίστηκαν επί ΠΑΣΟΚ μόνο δεξιοί και μάλιστα διεφθαρμένοι, ενώ όσοι αγωνίστηκαν για την άνοδο του ΠΑΣΟΚ παραγκωνίστηκαν, γελοιοποιήθηκαν, εκμηδενίστηκαν. Το να είσαι πλέον Π.Α.Σ.Ο.Κ. είναι επικίνδυνο,  γιατί θα κυνηγηθείς και από την δεξιά αλλά και από το νέο «δεξιο-χουντικό-πασοκ»! Κανένας δεξιοός δεν θα ψηφίσει ποτέ ΠΑΣΟκ όσες θέσεις και να του δώσουν. Άρα το να δίνουν θέσεις μόνο σε δεξιούς μόνο για να στρώσουν πάλι το δρόμο στη δεξιά το κάνουν και μετά θα καλούν δήθεν τους αγωνιστές να ξανα-αγωνιστούν ξεχνώντας την κ. Παπανδρέου, για να χάσει τις εκλογές.

Για ποιο λόγο κάποιος πλέον να αγωνιστεί για το ΠΑΣΟΚ, για να βλέπει το κάθε ανίκανο και αγράμματο  «αγοράκι» υπουργό και την κάθε «καμαριέρα» υφυπουργό;. Ο ίδιος ο κ. Γ. Παπανδρέου και κυρίως οι σύμβουλοί του και οι υπουργοί του, στρώνουν με «ροδοπέταλα»,  τον δρόμο στον κ. Σαμαρά! Το ότι η δεξιά είναι διαιρεμένη, είναι παραπλάνηση, γιατί λίγο πριν τις εκλογές θα ξαναενωθεί! Ο Σαμαράς θα κυβερνήσει με έτοιμο το δεξιό κράτος που του έστησε το ίδιο το ΠΑΣΟΚ!

Οι πολίτες, όμως,  θα αντισταθούν παρά τις φιλότιμες προπσάθειες του φίλου του κ. Σαμαρά  από την Αμερική κ. Γ.Παπανδρέου, ο οπόιος έχει πιθανά εντολές από τα αφεντικά της Αμερικής , να φέρει τον Σαμαρά στην εξουσία! Αντισταθείτε!

Το πολιτικό σύστημα μετατράπηκε ήδη σε Φεουδαρχικό με κύριους εκπροσώπους τους τραπεζίτες, οι οποίοι πλέον δεν χρειάζονται τους υπηρέτες ψευδο-σοσιαλιστές!. Η εξουσία σταδιακά θα ασκηθεί άμεσα από τους τραπεζο-δικτάτορες και όχι από τους υπηρέτες τους!  Στην αντίθετη όχθη βρίσκονται οι νέο-σκλάβοι. Η λαϊκή εξέγερση έρχεται σιγοβράζοντας…

Αντισταθείτε!

Η Ελλάδα,  μπροστά στην σκόπιμη  ακυβερνησία των μεταπρατών της…

Οι Υπάρχοντες σοσιαλιστές, πολιτικοί και Υπουργοί, αφού παραδώσουν τα πάντα στην Τραπεζο-φεουδο-δικτατορία, θα εξαφανιστούν σε μια νύχτα, με μια μέθοδο «αλά Στρος Καν»!  Η Κυβέρνηση μεταξύ μιας πολιτικής Σόλωνα… και μιας πολιτικής Ντομινίκ ...

Συνεχίζεται η υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Ελλάδας αλλά ο Υπουργός Οικονομικών παραμένει στην θέση του, για να φέρει και άλλες υποβαθμίσεις και κέρδη για κάποιους!

Αν ο κ.  Στρος Καν παραιτηθεί και από την υποψηφιότητα της Προεδρίας στην Γαλλία,  μετά την Προεδρία του Δ.Ν.Τ. τότε «εντελώς τυχαία», θα είναι σχεδόν  «αθώος»!!

Το άδοξο τέλος του υπηρέτη του υπάρχοντος πολιτικού συστήματος κ. Ντομινίκ Στρος  Καν, το επερχόμενο τέλος των άλλων συνεργαζόμενων «ηγετών σοσιαλιστικών κομμάτων» ... και η αυγή των νέων ηγετών, των «τραπεζο-φεουδο-δικτατόρων» !

«Αδώς ργεοι» ! Αιδώς Αργείοι, δηλ. ντροπή σας!

Τη θέση του Ντομινίκ στο Δ.Ν.Τ.  φλερτάρουν πολλοί, όπως ο τούρκος Κεμάλ Ντερβίς, η χειρότερη επιλογή διεθνώς! Έλεος! Οι δικοί μας, δήθεν οικονομολόγοι,  πού είναι;

Υπάρχει λύση για τον κάθε σοσιαλιστή πολιτικό, να μην έχει  τέλος παρόμοιο του Ντομινίκ... τα 30 δις και συνολικά τα 110 δις  αντί να τα δώσει στους τραπεζίτες, να τα δώσει στους υπερδανεισμένους πολίτες για «ρύθμιση των δανείων τους».

http://enomenoiblogers.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: