Πέμπτη, 14 Απριλίου 2011

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΝΤΙΝΑΤΣΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΩΝ

H Αστυνομία δεν είναι ορντινατζα των μεγαλοεργολαβων .ούτε ιδιωτικός στρατός τους
δεν έχει δικαίωμα η πολιτική ηγεσία να τους κάνει εισπράκτορες των διοδίων ,και να φυλάνε τις μπουλντόζες τους στην ΚΕΡΑΤΕΑ
είναι αδέρφια και θυσιάζουν την Ζωή τους ,όπως τα μικρά παιδιά της ομάδας ΔΙΑΣ για την πάταξη της εγκληματικότητας
όχι αλλά εμφύλιο
ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΧΟΥΝΤΑ
Σε λευκή απεργία προχώρησαν σήμερα άνδρες των ΜΑΤ στην Κερατέα, οι οποίοι διαμαρτύρονται για τα όσα συμβαίνουν στην… εμπόλεμη περιοχή όπου κάθε μέρα σημειώνονται συγκρούσεις με πρωταγωνιστές τους ίδιους και τους κατοίκους...Από χτες, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία γνωστοποιεί ότι προχωρήσε σε μηνύσεις εις βάρος του διοικητή των ΜΑΤ, ταξίαρχου Στέφανου Κορυζάκη και κατά παντός υπευθύνου

ΟΛΗ Η ΜΗΝΥΣΗ 

Το έγγραφο με το οποίο θεμελιώνεται η ρήξη από τα πάνω προς τα κάτω και το οποίο αναρτήθηκε στο σάιτ της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής, έχει ως εξής:
11 Απριλίου 2011 ΕΓΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΣΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΤΗ Δ.Α.Ε & ΣΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ
Αρ. Πρωτ.: 048

Προς :
Διευθυντή Υ.Α.Τ.
Ταξίαρχο κ. ΚΟΖΥΡΑΚΗ Στέφανο

Κοιν :
-Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττική
Υποστράτηγο κ. ΛΙΟΥΚΑ Ιωάννη

-Διευθυντή Δ.Α.Ε.
Υποστράτηγο κ. ΠΑΠΑΣΠΥΡΟ ΣπυρίδωναΚύριε Ταξίαρχε,


Με το υπ’ αρίθμ. 9009/21/11-α έγγραφό σας, μας γνωστοποιείτε ότι χορηγούνται «όπως πάντοτε» οι ανάλογες ημερήσιες αναπαύσεις για τις παραπάνω ώρες εργασίας του αστυνομικού προσωπικού σας.


Κύριε Ταξίαρχε,


Μέχρι σήμερα και ενώ έχουν περάσει σχεδόν δύο μήνες από την απάντησή σας, δεν έχετε προβεί σε καμία ενέργεια ώστε να δώσετε τις δικαιούμενες απαλλαγές στο αστυνομικό προσωπικό σας βάσει των παραπάνω ωρών εργασίας τους καθώς και τις ημερήσιες αναπαύσεις που χορηγήθηκαν με την υπ’ αρίθμ. 6005/8/14 από 20-1-2011 διαταγή του Αρχηγείου.

Επιπλέον:

Παραβιάζετε το Π.Δ. 394/2001 καθώς, σε αρκετές περιπτώσεις δεν χορηγείτε στο αστυνομικό προσωπικό σας τις προβλεπόμενες εβδομαδιαίες ημερήσιες αναπαύσεις διαθέτετε αυτό σε δύο αλλαγές (βάρδιες) μέσα στο ίδιο ημερολογιακό 24ωρο, κάνετε συμψηφισμό των ωρών εργασίας μεταξύ 2-3 εβδομάδων και δεν ανακοινώνεται η εκτέλεση υπηρεσίας της επομένης μέσα στα χρονικά όρια που ορίζει το παραπάνω Π.Δ.

Παραβιάζετε την Υπουργική Απόφαση 7001/2/157-1ζ, καθώς διασπάτε τις διμοιρίες σε υποομάδες 3-4 ατόμων χωρίς να έχουν καμία υποστήριξη και αλληλοκάλυψη μεταξύ τους θέτοντας το προσωπικό σας σε άμεσο κίνδυνο για τη σωματική τους ακεραιότητα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι οι επιθέσεις που δεχτήκανε οι αστυνομικοί στα βουνά της Κερατέας.

Κύριε Ταξίαρχε,

Για το λόγο αυτό η Ένωσή μας ως έχει υποχρέωση προς τους συναδέλφους μας θα καταθέσει άμεσα μήνυση κατά παντός υπευθύνου για την παραβίαση των Νόμων και των Π.Δ. καθώς και για την έκθεση σε κίνδυνο της ζωής των συναδέλφων.
Για το Δ.Σ.

- Ο - - Ο -
Πρόεδρος Γεν. Γραμματέας

ΜΑΚΡΗΣ Ιωάννης ΚΡΙΚΕΤΟΣ Σπήλιος

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=1zMv4Offm_8&feature=player_embedded#at=1498 KEISER REPORT +ALEX JONES ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛHΣΟΥΝ ,ΝΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΕΙ ,ΟΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.