Σελίδες

Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

ΖΗΤΩ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ...ΣΑΣ!

Σε τρία χρόνια φυλάκιση με αναστολή  καταδικάστηκε ο πρώην υπουργός Τάσος Μαντέλης, από το Τριμελές Εφετείο.
Ο κ. Μαντέλης είχε κατηγορηθεί για μη υποβολή "Πόθεν Έσχες" το 2006 και το 2007, ενώ ορκωτοί λογιστές είχαν διαπιστώσει αποκλίσεις ανάμεσα στη δήλωσή του και στην πραγματική του περιουσία.
τώρα πάλι θα με πουν λαϊκιστή
μια κοπέλα άνοιξε την μπάρα των μεγαλοεργολαβων και την συνέλαβαν στο Αυτόφωρο
και αυτό το λαμογιο επί Σημίτη είναι έξω

Ο κυνικός κ. Μαντέλης, ύστερα από σχεδόν δέκα χρόνια απομόνωσης και σιωπής, βγήκε από την κρυψώνα του - ζει στο μακρινό Μπακού, στις όχθες της Κασπίας, όπου «συμβουλεύει» την κυβέρνηση της νεότευκτης μετασοβιετικής ισλαμικής «Δημοκρατίας» του Αζερμπαϊτζάν- και με θράσος περισσό προσήλθε στο Κοινοβούλιο, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Εξεταστική Επιτροπή και τις πολλές κατηγορίες για εμπλοκή του στο σκάνδαλο της Siemens. 
ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΟΥΚΑΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΕΠΑΙΡΝΕ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ
το βημα εγραφε

Εκεί ομολόγησε προκλητικά, χωρίς αιδώ ή όποια άλλη επιφύλαξη, ότι ελάμβανε χορηγίες από τη γερμανική πολυεθνική και ένας Θεός ξέρει από πόσους άλλους, για την κάλυψη, υποτίθεται, των προεκλογικών δαπανών του. Ο κ. Μαντέλης δεν είναι απλή περίπτωση. Είναι κεντρικό πρόσωπο, με ρόλο πολύ συγκεκριμένο. Διετέλεσε πρόεδρος του ΟΤΕ κατά την επίμαχη περίοδο της νομιμοποίησης της προμήθειας των πρώτων ψηφιακών κέντρων του Οργανισμού, καθώς και υπουργός Μεταφορών, υπεύθυνος για τις τηλεπικοινωνίες, το 1997, όταν «έτρεξαν» οι περιβόητες προγραμματικές συμφωνίες. Και επιπλέον απολάμβανε την πλήρη εμπιστοσύνη του πρώην πρωθυπουργού, ο οποίος πέραν των άλλων τού είχε αναθέσει καθήκοντα γραμματέως του Υπουργικού Συμβουλίου. Επί της ουσίας, ο κ. Μαντέλης κλονίζει ακόμη περισσότερο το ήδη πληγωμένο πολιτικό σύστημα. Με τη στάση του επιβεβαιώνει όλους εκείνους που υποστηρίζουν ότι έχει τελειώσει και όπως πάει κάποια μέρα θα αυτοαναφλεγεί.
Αν δεν υπάρξουν γρήγορα κινήσεις, το μοιραίο θα επέλθει και θα είναι βαρύ και ασήκωτο.
http://enomenoiblogers.blogspot.com

4 σχόλια:

marianaonice είπε...

Επί της ουσίας, ο κ. Μαντέλης κλονίζει ακόμη περισσότερο το ήδη πληγωμένο πολιτικό σύστημα. Με τη στάση του επιβεβαιώνει όλους εκείνους που υποστηρίζουν ότι έχει τελειώσει και όπως πάει κάποια μέρα θα αυτοαναφλεγεί.
Αν δεν υπάρξουν γρήγορα κινήσεις, το μοιραίο θα επέλθει και θα είναι βαρύ και ασήκωτο.

Aνεμος είπε...

Μαριανα άσε να είμαι εγώ ο λαϊκιστής γ..μ.ωω την ελληνική δικαιοσύνη

marianaonice είπε...

Δεν είναι θέμα λαϊκισμού Άνεμε!
Είναι θέμα δικαίου!
Είναι βαρύ κι ασήκωτο να έχεις πτωχεύσει μαζί με αύτανδρη τη χώρα σου και να βλέπεις τους υπαίτιους να ροκανίζουν τα προϊόντα των εγκλημάτων τους, ατιμώρητοι και αλώβητοι!

Thalassenia είπε...

Σιγά την τιμωρία.

Μας κοροϊδεύουν κι από πάνω.