Σελίδες

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

όποιος αναφέρει τον όρο ελληνοφοβία ,θα τιμωρείται ποινικά;


Κύριε Καστανιδη ,αξιόλογε υπουργέ Δικαιοσύνης ,επειδή είστε παλιό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ δεν ξέρατε τίποτα τόσα χρόνια ,  για κυκλώματα αστυνομικών ,  δικηγόρων ιδιοκτήτες ακινήτων δουλεμπόρους εργολάβους που εκμεταλλεύονται τις ψυχές των μεταναστών; Και  βγάζουν τεράστια ποσά από αυτούς;
Κύριε Καστανιδη ,αξιόλογε υπουργέ Δικαιοσύνης εισαγάγατε τον ορο εχθρό πραξια 
ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ  ΣΑΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙ;

Αλήθεια όποιος αναφέρει τον όρο ελληνοφοβία ,θα τιμωρείται ποινικά ,και με πόσα χρόνια φυλακή;
Η λέξη ελληνοφοβία γιατί δεν τιμωρείται στο ιντερνετ;
Αυτοί οι τοκογλύφοι    είναι η δεν είναι ελληνοφοβικοι; και με ποσα χρονια ποινή πρέπει να τιμωρηθούν;
Ορίστε μια πράξη ελληνοφοβίας και εχθροπραξίας κατά του ελληνικού λαού, από τις τράπεζες όπως καταγγέλλει το ΙΝΚΑ Κρήτης\
Υπερχρεωμένα νοικοκυριά καταναλωτες
Οι τράπεζες υπολογίζουν στον δικό τους θεό κε Υπουργέ της Δικαιοσύνης.
Στις 4.800 Αιτήσεις που διαβίβασε ως συνδράμων φορέας το ΙΝΚΑ και το δίκτυό του, οι απαντήσεις των τραπεζών, μακραίνουν για μήνες, η δε θετική ανταπόκριση, είναι μηδενική σε όλες τις Αιτήσεις Εξωδικαστικού. Οι τράπεζες θέλουν τα δικαστήρια. Έχουν μόνιμους δικηγόρους και καλύτερη πρόσβαση στα δικαστήρια από τους άφραγκους δανειολήπτες. Ούτε να το φανταστείτε πως θα πάει χωρίς δικηγόρο ο δανειολήπτης.

Χαοτικό περιβάλλον και αυταρχικότητα των τραπεζών σε κάθε στιγμή επικοινωνίας. Καμιά τράπεζα δεν γράφει τα πλήρη στοιχεία της στην κεφαλή του εντύπου της απαντήσεώς της, που απαιτούνται να είναι συμπληρωμένα στο έντυπο της Αίτησης του Ν 3869/10 που θα υποβληθεί.
Απαντούν υπό την παραίσθηση του μεγαλείου τους, όπως έγραφε ο μεγαλειώδης: ’’Ελευθέριος Βενιζέλος ΕΛΛΑΣ’’ στις επιστολές του.
Έχουμε σαφείς αποδείξεις από τα έγγραφά τους, ότι δεν συγκλίνουν στην επίτευξη Εξωδικαστικού Συμβιβασμού, ακόμα και σε περιπτώσεις που οι προτάσεις είναι εξόφθαλμα ικανοποιητικές, δημιουργούν δένδρα εξαρτήσεων και γελοίων αντιπροτάσεων, με προεξάρχουσες την Εθνική και την Εμπορική τράπεζα κ.α.
          Στηλιτεύουμε την ανήθικη συμπεριφορά των τραπεζών, που απεμπολούν την ευκαιρία και τον κόπο που υποβαλλόμαστε, χάριν της και προηγούμενα ασύδοτης, συμπεριφοράς τους.
Η εικονική εποπτεία των ωραιοπαθών κ.κ. Γκαργκάνα και Προβόπουλου, έφερε και τώρα το αναμενόμενο. Εδώ ταιριάζει το ΄΄δεν αλλάζει ο γάιδαρος περπατησιά΄΄.
          Καλούμε τις τράπεζες, να εγκαταλείψουν τον αυταρχισμό και τον ηγεμονισμό, επειδή: τα αφεντικA της οικονομIας εIμαστε εμεIς, οι καταναλωτEς και μπορούμε να τις τιμωρήσουμε. Και μπορούμε να το κάμουμε. Θα αφήσουμε την χωρίς αποτέλεσμα υποστήριξη των δανειοληπτών και να κατεβούμε στους δρόμους και θα ρίξουμε προκηρύξεις με ελικόπτερο σε όλη την Ελλάδα, με σύνθημα ΄΄ΙΝΚΑ-ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ΄΄.
          Εμείς το ΙΝΚΑ πάντα φέρνουμε αποτέλεσμα, από 15 έως 70% στα μποϋκοτάζ μας.
          Το επιτόκιό σας στα στεγαστικά, να το προσαρμόσετε άμεσα με το Ελβετικό που είναι € 0,5%. Όχι να μετατρέπετε σε εργολάβο τον δανειολήπτη για να το πάρετε να το ξαναπουλήσετε μετά εσείς. Το μυαλό σας είναι σε παύση κ.κ. τραπεζίτες, σε τι τιμή θα πουλήσετε τόσα πολλά.
          Η προτίμηση των τραπεζών, αντί Εξωδικαστικού Συμβιβασμού, να κριθούν οι Αιτήσεις από τα Δικαστήρια, στEλνει το μυαλO μας στην κOλαση. Αναφέρουμε εδώ τι είπε επί λέξει ο γνωστός δικαστικός δημοσιογράφος κος Βορίνας, στην μεσονύκτια εκπομπή Alter 20.02.11: [Πρόσφατα ήμουν μπροστά στην διάρκεια εκδίκασης στο Πρωτοδικείο και ο δικηγόρος του ενός διαδίκου είπε απευθυνόμενος στην πρόεδρο στην έδρα, φωναχτά σε επήκοο όλου του ακροατηρίου,  ‘‘ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ’’, ο δε δικηγόρος αναφέρεται στο παραδικαστικό κύκλωμα].
          Εάν λοιπόν οι τράπεζες και οι τραπεζίτες υπολογίζουν με τις λίμνες των τοκοκεφαλαίων, δηλαδή με τα δικά μας λεφτά, απορρίπτοντας τον Εξωδικαστικό, να ελέγξουν τις αποφάσεις και των δικαστών με χρηματισμούς και άλλα τερτίπια του παραδικαστικού κυκλώματος, τότε, τώρα είναι η ώρα, που πρέπει να λάβουμε τα μέτρα μας, κYριε Υπουργέ της ΔικαιοσYνης.
          Δεν θέλουμε, αυτά εδώ, να μη σας τα υπενθυμίσουμε τότε, θα είναι αργά, τελείως αργά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: