Σελίδες

Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

TON ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ,ΤΟΝ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ,ΤΟΝ ΒΑΣΑΝΙΣΑΝ,ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΑΝ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ
 ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ
ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟΣ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ
ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ
ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ:
aleksandros.jpg

Δεν είναι ούτε λάθος να δέρνουν ένα σιδηροδέσμιο, ούτε να τον βρίζουν και να τον απειλούν, ούτε τα βασανιστήρια, γιατί το να σε κρατήσουν γυμνό δημόσια μπροστά σε ανθρώπους και να μην ξέρεις ποιοι σε κρατάνε είναι βασανιστήριο. Δεν θεωρώ λοιπόν ότι αυτό το βασανιστήριο είναι λάθος. Δεν θεωρώ ότι δικαιολογείται ακόμα κι αν είχα κάνει αυτά τα οποί θεωρούσαν ότι μπορεί να είχα κάνει. Η αντιτρομοκρατική υπηρεσία δεν είναι το αστυνομικό τμήμα της Άνω  Κάτω Περαχώρας για να κάνει λάθη. Δεν μπορεί να επικαλείται την ομοιότητα με τον ύποπτο που ψάχνουν. Είναι τουλάχιστον αδιανόητο και εξοργιστικό το να μου λένε ότι μοιάζεις με ύποπτο και άρα γι αυτό σε μαζέψαμε. Έχω χτυπηθεί σιδηροδέσμιος κι αυτό δεν είναι λάθος. Δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό. Στην περιοχή μου, στον Βύρωνα, έχει χάσει τη ζωή του Αλβανός από καταδίωξη κατά λάθος. Δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό η βίαιη σωματική επίθεση σε μέλος του ΣΥΝ ή της Νεολαίας του -την πιο πρόσφατη την είπε ο Π. Σκουρλέτης , αφορά στον σύντροφο τον Ν. Ηλιόπουλο. Πρέπει μ΄ έναν τρόπο αυτό το πράγμα να σταματήσει. Πρέπει να σταματήσει δηλαδή μια λειτουργία της αστυνομίας η οποία στο όνομα της αποτελεσματικότητας και επικαλούμενη λάθη και μεμονωμένα περιστατικά μπορεί να κάνει αθλιότητες. Είναι χαρακτηριστικό ότι στον Βύρωνα υπήρξαν κάτοικοι, υπήρξαν αυτόπτες μάρτυρες, γνωρίζω κάποιους απ΄ αυτούς, που μίλησαν για βιαιότατη σύλληψη ενός ανθρώπου που φώναζε βοήθεια, είμαι αθώος, έχω την ταυτότητά μου. Κάποιοι απ΄αυτούς μάλιστα, δεδομένου ότι οι επιτιθέμενοι ήταν κουκουλοφόροι -σκεφτείτε το λίγο αυτό- πήραν τηλέφωνο την αστυνομία, την αστυνομία να μαζέψει την αστυνομία, γιατί συμπεριφέρεται, στο όνομα της αντιτρομοκρατίας, με τρομοκρατικό τρόπο.
ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ

http://enomenoiblogers.blogspot.com

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

΄πολύ άτυχο αυτό το παιδί, να βρεθεί να μοιάζει πολύ με "κάποιον" που η αστυνομία ήθελε να συλλαβει, να εχει πάνω του την ταυτότητα που είχε κλάπεί εδώ και 7 χρόνια, και να είναι ακριβώς στο σημειο που " τυχαία" συνελήφθησαν 4 τρομοκράτες, πραγματικά πολύ ατυχος, ποιός είχε πει πως ο τσίριζα ειναι ένα κόμμα που συναναστρέφεται με τρομοκρατικές ομάδες? θα μού θυμίσει κάποιος ?

σε κανένα μεγάλο ή μικρό κανάλi , μεγάλο ή μικρό blog δεν προκάλεσε καμια εντύπωση αυτή η παράξενη σειρά συμπτώσεων, πώς λέγεται αυτό " συνομωσία σιωπής" ?? kαι για όποιον δεν έχει καταλάβει μιλάω για τον υποψόφιο "δόκτωρα" ΠΑΠΑΔΑΤΟ...

o αρχηγός της Αστυνομίας οταν τον πηραν τηλεφωνάκι από εκει που τον πήραν έκ@@ε
πο@@@λα και ο "δοκτορας παπαδάτος"
ήταν ελεύθερος σε άνα λεπτό, και του ζητησαν και συγγνωμη, ....

Αν ήταν άλλος όμως? Σιγά μη τον άφηναν.

ξύπνα ραγια...

Ανώνυμος είπε...

Μήπως ξέρει κανείς να μας πει τι απέγιναν τα παιδιά του κου Νιωτη
και του κου Κουράκη επισης αντιπροέδρου του ελληνικού "κυνοβουλίου", που τους πιάσανε με τις μπομπάρδες στα χέρια,έχει άποψη επ΄αυτού ο αρχηγός της Αστυνομίας και οι γεννιτσαροι της φάρας του?

Και γι' αυτούς ο Παπαδημούλης καθάρισε αν θυμάμαι καλά.

Aνεμος είπε...

Παιδιά μάλλον τα ιδια λεμε και συμφωνούμε
Αν ήταν ακόμη και τρομοκράτης καταδικάζουμε βασανισμούς και βία
Η βία φέρνει βία
Το παραδέχεται ο ίδιος
Ήμουν επώνυμος
Φανταστείτε αν ήμουν ένας απλός ανώνυμος
Ο Μικης Θεοδωράκης είπε
Ειρηνική επανάσταση