Σελίδες

Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

K. Kαραμανλής: Με έχουν, φαίνεται, για τελείως ηλίθιο…




Και το θέμα των εκλογών όμως είχε γίνει μείζον πρόβλημα στη Ν.Δ. Ιδού τι αναφέρεται στο σημείωμα: «Ο χρόνος διενέργειας των πολιτικών εκλογών προβληματίζει τον ίδιο τον Κ. Καραμανλή που, όπως από παλιά είχαμε επισημάνει –και πολλοί αμφέβαλλαν για την εγκυρότητα της πληροφορίας–, είχε αποφασίσει να απαλλαγεί των καθηκόντων του, θεωρώντας ότι “εγώ ήρθα για να βοηθήσω τη χώρα, αλλά αυτό είναι αδύνατο. Και έτσι ταλαιπωρούμαι και φθείρομαι και ως πολιτικός και ως άνθρωπος”».
«Σήμερα», συνεχίζει «ο πρωθυπουργός τροποποιεί –φραστικά μόνο– τις απόψεις του και ισχυρίζεται “εγώ δεν είμαι άνθρωπος της ίντριγκας και του παρασκηνίου, άρα δεν κάνω για πολιτικός. Δεν ξέρω να χειρίζομαι εσωκομματικές κρίσεις, όπως ονομάζετε εσείς τα αδελφικά μαχαιρώματα. Αλλιώς μου τα λέγανε κι αλλιώς τα είδα να γίνονται. Δεν είμαι ακραίος, ούτε φασίστας για να επιβάλω την τάξη με τη μέθοδο του τρόμου. Θέλω να λέω ανοιχτά την άποψή μου, κάτι που οι συνθήκες μού επιβάλλουν να μην κάνω”». 
Οι εκμυστηρεύσεις αυτές του Κώστα Καραμανλή «επειδή τίποτα δεν μένει κρυφό» διέρρευσαν σε τρίτους, διατείνεται η πληροφοριοδότης του Χριστοφοράκου και μάλιστα αναφέρεται σε υπουργό που τα έμαθε και σχολίασε, λέγοντας: «Αν ήταν ειλικρινής στα παράπονά του ο πρωθυπουργός, θα έπρεπε να ομολογήσει ότι ήξερε από πρώτο χέρι τι θα πει πολιτική. Ανιψιός του Κων. Καραμανλή και οπαδός του Α. Παπανδρέου είναι. Επίσης, θα έπρεπε να ομολογήσει ότι και από παρασκήνιο ξέρει, μόνο που αυτό που εφαρμόζει είναι απλοϊκό, παιδικό και άρα απροκάλυπτο. Γιατί, αν δεν ήξερε, γιατί φρόντισε να πλαισιώσει την Ντόρα στο ΥΠΕΞ με καραμανλικά στελέχη; Την έχει πλαισιώσει με τον Βαληνάκη και τον Στυλιανίδη, που είναι δικά του παιδιά. Μόνο στον Σουφλιά δεν τόλμησε να πράξει ανάλογα». 
http://digital.stokarfi.gr/default.htm

http://enomenoiblogers.blogspot.com

1 σχόλιο:

marianaonice είπε...

Δεν καταλαβαίνω πώς γίνεται πάντα όταν κανείς είναι έξω από το χορό να λέει ...πολλά τραγούδια!
:))