Σελίδες

Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ




http://attikanea.blogspot.com/2010/12/blog-post_4924.html#more
H πολιτική για τη διαχείριση του περιβάλλοντος που γίνεται με τα ΜΑΤ είναι αποτυχημένη. 
Η κυβέρνηση αντιμετωπίζει το ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων ως βαρίδι για τη χώρα. Άφησε να περάσουν πέντε ολόκληρα χρόνια χωρίς να...
 αναλάβει καμία απολύτως πρωτοβουλία, ενώ είχε παραλάβει ολοκληρωμένο σχεδιασμό από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Σήμερα, εσπευσμένα πλέον, προσπαθεί χωρίς κοινωνική συναίνεση, αλλά με νοοτροπία καθεστωτική να ολοκληρώσει σπασμωδικά και αποσπασματικά αυτόν το σχεδιασμό. 
Εάν η κυβέρνηση είχε προχωρήσει σε ολοκληρωμένη διαχείριση με προτεραιότητα τη διαλογή στην πηγή, ανακύκλωση και κομποστοποιήση θα μιλάγαμε σήμερα για τελική διάθεση μόνο των υπολειμμάτων και όχι για ΧΥΤΑ, και θα μπορούσαν να αποφευγθούν οι ρήξεις με τις τοπικές κοινωνίες, που καταφεύγουν από την πλευρά τους σε ακραίες αντιδράσεις.
Η διαχείριση των απορριμμάτων στην Αττική είναι και πολύ σοβαρή υπόθεση, και πολύ επείγουσα. Αυτό όμως δεν αποτελεί άλλοθι και τίποτα δεν δίνει άφεση στην κυβέρνηση αφού από τις άστοχες πολιτικές της έχει καταφέρει να δημιουργήσει κλίμα αντιπαλότητας μεταξύ Ανατολικής Αττικής και τη Δυτικής που σήμερα ακόμη παραμένει ο μοναδικός παραλήπτης των απορριμμάτων ολόκληρου του Νομού". 

ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ

                                                Το σχόλιο του attikanea
Ο παραλογισμός  των δύο κομματων εξουσιας, εξαντλείται σε επικοινωνιακού τύπου δηλώσεις.

Η χειραγωγηση της μάζας, ειναι μια ολοκληρη επιστήμη, στην οποία τα δύο κόμματα εξουσίας, έχουν δώσει ... εξετάσεις και πέτυχαν απόλυτα τους σκοπούς τους.
Ο κόσμος ξεχνάει και τα ΜΜΕ των νταβατζήδων σιωπούν.


http://enomenoiblogers.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: