Σελίδες

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Είμαστε πάρα πολλοί....



Γράφει  ο Όθων Ιακωβίδης

Η Ελληνική κοινωνία, μίλησε. Τα δύο «κόμματα εξουσίας», ο «δικομματισμός», σαν ο κατ’ εξοχήν εκπρόσωπος του καθεστώτος πολιτικού συστήματος, απώλεσε (σε αριθμό ψήφων) το 50 % (!!!) της δύναμης που είχε πριν ένα χρόνο, κατά τις τελευταίες βουλευτικές εκλογές (του Οκτ. 2009).
Λογικό είναι να υποθέσει κανείς, ότι αυτό οφείλεται  στην παταγώδη αποκάλυψη της χύμα εξαπάτησης των πολιτών, που ο «δικομματισμός» ασκούσε  όλα αυτά τα χρόνια της «μεταπολίτευσης», εξαπατώντας με οράματα, δήθεν σοσιαλιστικά (από το ένα κόμμα) και δήθεν φιλελεύθερα και πατριωτικά (από το άλλο).

Ταυτόχρονα, πρέπει να σημειώσουμε ότι οι δυνάμεις της συντήρησης του καθεστώτος πολιτικού συστήματος, κυρίως οι  εξώνητοι* του συστήματος, έδωσαν χθές την πρώτη αθώωση του ενόχου στο «πρωτοδικείο» των χθεσινών εκλογών.
Τρία, περίπου,  εκατομμύρια πολίτες έδωσαν διαπιστευτήρια ανδράποδου**, ψηφίζοντας ΠΑΣΟΚ /ΝΔ και αποδεικνύοντας έτσι το πόσο βαθειές ρίζες έσκαψαν τα κόμματα αυτά με τα δισεκατομμύρια του Δημόσιου Χρέους που καλούμαστε όλοι να πληρώνουμε, αφού μία, φανερή και ομολογημένη από τα  ίδια τα ένοχα κόμματά τους, αλήθεια, δεν είναι ορατή ή αποδεκτή, από αυτά τα ανδράποδα.


Αντί τα, ένοχα μέγιστης εθνικής απώλειας, κόμματα, να βρίσκονται στο σκαμνί του υπόδικου και οι εκπρόσωποί τους να απολογούνται στην Ελληνική κοινωνία για το μέγα έγκλημα της πτώχευσης  και της απώλειας της εθνικής της Ανεξαρτησίας, περιδιαβαίνουν (πρωταγωνιστές μέσα στο σκηνικό των εκλογών ΟΤΑ) με περισσή άνεση και χάρη στα πορτοπαράθυρα της τηλεόρασης και των εφημερίδων και, χειροκροτούμενοι από τον συρφετό των κομματικών ανδράποδων, συνεχίζουν θρασύτατα, την ίδια συμπεριφορά και πρακτική, με αυτή που οδήγησε τη Χώρα στην καταστροφή της χρεοκοπίας και στον εξευτελισμό της διεθνούς ανυποληψίας.


Ταυτόχρονα και αντίθετα με όλα αυτά,  η χθεσινή ψηφοφορία, καταγράφει μία ρωμαλέα αντίσταση, αυτή που εκφράζεται από τις εκατοντάδες χιλιάδες των πολιτών που απείχαν της ψηφοφορίας ή ψήφισαν λευκό και άκυρο, εναντιούμενοι στην εξέλιξη αυτής της καρκινοβασίας (την οποία ο Πρωθυπουργός ΓΑΠ έχει το θράσος να την αποκαλεί «πορεία του έθνους προς τη σωτηρία») .


Αυτή η αντίσταση, δεν πρέπει να πάει χαμένη για την Ελληνική κοινωνία. Αυτή η κυοφορία της Ελπίδας, δεν μπορεί να αφεθεί στην τύχη.  Πρέπει τάχιστα, από σήμερα, οι ζωντανές δυνάμεις της Ελληνικής κοινωνίας, να συσπειρωθούν για να διατρανώσουν και να επιβάλλουν τη θέλησή τους για την ανατροπή της περαιτέρω καρκινοβασίας προς την πλήρη υποδούλωση της πατρίδας μας στη θέληση των εντόπιων δυναστών της και των ξένων πατρώνων τους, που ήδη έχουν απλώσει το βέβηλο χέρι τους επάνω στο κορμί της Ελλάδας.


Καλούνται οι «εφεδρείες της Δημοκρατίας», οι άφθαρτες προσωπικότητες που αποστασιοποιήθηκαν από τη λειτουργία του καταστρεπτικού καθεστώτος πολιτικού συστήματος, να αναλάβουν πρωτοβουλίες ώστε να αρχίσει αμέσως και να ολοκληρωθεί το δυνατόν συντομότερο, η απαραίτητη κοινωνική συσπείρωση των πατριωτικών δυνάμεων που αντίκεινται στην ολέθρια πορεία της χώρας.

Αυτό, αποτελεί πλέον, εθνικό/πατριωτικό καθήκον όποιου μπορεί να συνεισφέρει.

Από σήμερα, «πιάνουμε δουλειά» επ’ αυτού.

Καλό κουράγιο σε όλους μας.



*  Εξώνητος (κατά το λεξικό του Δημητράκου) : «ο αντί χρημάτων απαρνηθείς τας αρχάς του, ο πουλημένος».

**  ανδράποδον (κατά το λεξικό του Δημητράκου) : «αιχμάλωτος πωλούμενος ως δούλος, ο δουλοπρεπής».

http://enomenoiblogers.blogspot.com

2 σχόλια:

marianaonice είπε...

Ας μην αφήσουμε πλέον τη διεφθαρμένη μειοψηφία να κυβερνά όλους εμάς που είμαστε σίγουρα η πλειοψηφία!!

Ανώνυμος είπε...

δηλαδη ενα 18%κυβερνα μαι χωρα μαλιστα