Σελίδες

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Τα ατσαλένια λέπια του παγκόσμιου φασισμού!


Το παγκόσμιο καπιταλιστικό σύστημα βρίσκεται σε δραματικό αδιέξοδο: Σε μια ολοκληρωτική οικονομική, πολιτική και ηθική κατάρρευση.
Αυτή η κατάρρευση ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ δρομολογεί γιγάντια κύματα αντιδράσεων και ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ των λαών όλου το κόσμου. Οι λαοί δεν θα αποδεχτούν, ούτε θα υπογράψουν το θάνατό τους…
Το μόνο μέσον άμυνας που διαθέτει ο πλανητικός ιμπεριαλισμός είναι να θωρακιστεί με τα ατσάλινα λέπια του φασισμού. Με τα πλανητικά όργανα μιας ανοικτής ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ: Παγκόσμια διακυβέρνηση, πλανητικά και ευρωπαϊκά όργανα ωμής καταστολής και τα ανάλογα τοπικά προτεκτοράτα.
Ένα ουσιαστικό στρατήγημα αυτών των πλανητικών ατσάλινων λεπιών είναι η Κάρτα του Πολίτη. Το ολοκληρωτικό και το πλέον αποτρόπαιο, ιστορικά, φακέλωμα των λαών και του ανθρώπου: Η υπόταξη και ο θάνατος του Ανθρώπου.
Το στρατηγικό όχημα αυτού του εφιάλτη είναι η πλαστή τρομοκρατία: Δηλαδή η τρομοκρατία που κατασκευάζουν, προωθούν και σκηνοθετούν τα πλανητικά κέντρα εξουσίας και οι μυστικές υπηρεσίες τους.
Η χώρα μας αποτελεί και σε αυτόν τον τομέα τον πιο αδύνατο κρίκο, συνακόλουθα τον «πιλοτικό χώρο» εφαρμογής όλων των νεοταξικών μεθόδων υποδούλωσης και υπόταξης των λαών.

Ήδη η παγκόσμια κρίση εκδηλώνεται εδώ με τα πιο ζοφερά παθολογικά της φαινόμενα και οι δυνάστες της ΕΕ και των ΗΠΑ έχουν «χρήσει» την Ελλάδα σε ρόλο Ιφιγένειας. Δηλαδή στο δοκιμαστή των μακάβριων σχεδιασμών που έχουν για όλους τους λαούς της Ευρώπης και της υφηλίου.

Έχουν, ήδη, επιβάλει μέσω των κυβερνητικών τους ανδρείκελων και των δωσίλογων κομμάτων, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, μια οικονομική και πολιτική δικτατορία, καμουφλαρισμένη με τα «δημοκρατικά» (ακόμα) φύλλα του κοινοβουλευτισμού.

ΟΛΑ τα κόμματα προετοίμασαν του όρους (υλικούς, ιδεολογικούς, πολιτικούς) για την αναίμακτη επιβολή αυτής της δικτατορία της ΕΕ, των ΗΠΑ, των τραπεζών, των «νταβάδων»: Από την αλλοδαπή εισβολή, τα αντιρατσιστικά ιδεολογήματα και την κατεδάφιση των ιστορικών, κοινωνικών και εθνικών ιστών της χώρας μέχρι τη ληστρική εκμετάλλευση του λαού, την ιδιωτικοποίηση του δημόσιου πλούτου, τον παρασιτισμό, την Ιθαγένεια, τον Καλλικράτη και πολλά άλλα (τα έχουμε αναλύσει διεξοδικά σε πολλά σχετικά κείμενα).

Ξαφνικά έγινε η χώρα μας το «επίκεντρο» της παγκόσμιας κρίσης και παρακμής, κέντρο της παρασιτικής ασυδοσίας, της διαφθοράς, και της τεμπελιάς. Αφού, η Ελλάδα, ετέθη στο επίκεντρο όλων αυτών και με όχημα το χρέος οι ισχυροί του πλανήτη της πέρασαν χειροπέδες: Αποφασίζουν πλέον, άμεσα και ανοικτά δικτατορικά, οι μηχανισμοί της διεθνούς μαφίας του χρήματος, για τα πάντα…

Τώρα μπαίνει σε εφαρμογή η «επένδυση» αυτής της παγκόσμιας δικτατορίας με τα φασιστικά ατσάλινα λέπια: Ολοκληρωτικοί κατασταλτικοί μηχανισμοί, ο «γύψος».

ΤΩΡΑ, αρχίζουν οι πλανητικοί μηχανισμοί των λήσταρχων να κατατάσσουν την Ελλάδα σε «μήτρα» και της «τρομοκρατίας».

Η ξαφνική νεροποντή από «συστημένες» βόμβες αυτό το σχέδιο εξυπηρετεί. Προλειαίνει το έδαφος για την ΕΠΙΒΟΛΗ μιας στυγνής και ανοικτής δικτατορίας των κατασταλτικών μηχανισμών και των διεθνών μυστικών υπηρεσιών, μια ΣΙΩΠΗ και ΑΚΙΝΗΣΙΑ νεκροταφείου.

Η Ελλάδα και εδώ χρησιμοποιείται σαν Ιφιγένεια. Γιατί αυτά τα μακάβρια σχέδια δεν σταματούν εδώ: Επεκτείνονται σε όλες τις χώρες της ΕΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΑΙΕΝ ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ

http://enomenoiblogers.blogspot.com

4 σχόλια:

Ευαγγελία Πατεράκη είπε...

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μπράβο Άνεμε!!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα!!!

Αθανασία είπε...

Καλημέρα Μαριάνα μου..ε,καταρχήν πολύυυ ωραίο κείμενο...οκ?και γιατί όμως αυτό εμένα,μου φέρνει κάτι από τον καιρό,του Παπαδόπουλου,Πατακού,από την εποχή του '40 αλλά στο τρίσχειρότερο,ακόμη???και γιατί μου θυμίζει κάτι,από τις φρικιαστικές θεωρίες ή μήπως ΄προβλέψεις'του Όργουελ?(μα πόσο δίκιο είχε αυτός,ο άνθρωπος με αυτά που έγραφε,κάποτε στα βιβλία του??μα τόοσο δίκιο πιά??)μα να πέσει τόοσο μέσα στις προβλέψεις του πιά???)και να που όλα αυτά που έλεγε επαληθέυονται...και αυτός και πολλοί άλλοι,που ασχολήθηκαν με τα της κοινωνίας,και τα του κοινωνικό ιστού...ίσως ζούμε τη χειρότερη φάση,σε ότι αφορά τις 'ζυμώσεις'και τις 'ανακατατάξεις'των κοινωνικών στρωμάτων...και του κοινωνικού ιστού...η εποχή μας πιστέυω,θα έχει τις χειρότερες,κοινωνικές ανισότητες και τις χειρότερες κοινωνικές 'στρεβλώσεις'που υπήρξαν ποτέ...και ίσως θα δούμε και τη χειρότερη,σαπίλα και βρωμιά του κοινωνικού ιστού,να αναδύεται γενικά...ίσως η εποχή,μας θα μείνει στην ιστορία,σαν η εποχή αυτή στην οποία υπήρξε,η μεγαλύτερη κοινωνική αδικία σε βάρος αθώων πολιτών,και ίσως η εποχή με τους περισσότερους ανθρώπους να ζούν στα όρια της απόλυτης φτώχειας,εξαθλιωμένοι,ή να στρέφονται στη παρανομία,γιανά βρούν ένα τρόπο να ζήσουν,αφού θα υπάρχει τεράστιο ποσοστο ανεργίας και δεν θα υπάρχουν,θέσεις εργασίας αρκετές να καλύψουν τις ανάγκες των πολιτών...γιατί βέβαια όλα αυτά οδηγούν,και κάπου όταν κάποιος δ εν έχει,να φάει (κυρίως οκ?)και πεινάει,τότε αρχίζει να αυξάνεται το ποσοστό,εγκληματικότητας,παρανομίας,δολοφονιών κλπ,κλπ...όλα αυτά είναι αλληλένδετα μεταξύ τους...ας ελπίσουμε μόνο να μην επαληθευτούν τα χειρότερα σενάρια..αυτό μόνο..και να μη δούμε,να συμβαίνουν τα διάφορα ακραία που προβλέπουν κάποιοι..αυτό μόνο...καλημέρες....

marianaonice είπε...

@ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ ΠΥΡΦΟΡΟΣ
@Αθανασία

Πρέπει να τα καταλάβει ο κόσμος όλα αυτά τα στημένα παιχνίδια και να πάψει πια να πέφτει στην παγίδα τους!!

Aνεμος είπε...

Η ξαφνική νεροποντή από «συστημένες» βόμβες αυτό το σχέδιο εξυπηρετεί. Προλειαίνει το έδαφος για την ΕΠΙΒΟΛΗ μιας στυγνής και ανοικτής δικτατορίας των κατασταλτικών μηχανισμών και των διεθνών μυστικών υπηρεσιών, μια ΣΙΩΠΗ και ΑΚΙΝΗΣΙΑ νεκροταφείου.