Σελίδες

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

SOS ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΑΜΕΑ ΤΟ ΥΦΑΔΙ


AΠΟ KATΑΓΓΕΛΙΑ  ΠΟΥ ΜΑΣ ΗΡΘΕΑΠΟ FACEBOOKΠέταξαν έξω το "Υφάδι" από το κτίριο της Εργατικής Εστίας. Ανάλγητη η διοίκηση γκρεμίζει τις ελπίδες των παιδιών με ειδικές δυνατότητες της Νάουσας!!!
Διαδώστε το είναι κρίμα τα παιδάκια.

Φαίνεται τελικά πως η σημερινή κυβέρνηση έχει βαλθεί να βγάλει από τη μύγα ξύδι. Αλλιώς δεν εξηγείται η σπουδή που επέδειξε η διοίκηση του της Εργατικής Εστίας να πετάξει έξω από το κτίριό της στη Νάουσα, τα παιδιά από το
"Υφάδι", το εργαστήρι που δραστηριοποιεί πάρα πολλά παιδιά με ειδικές δυνατότητες της πόλης. Συγχαρητήρια λοιπόν στην διοικητή της Εργατικής Εστίας που με εντολή του άλλαξαν οι κλειδαριές του χώρου που φιλοξενούσε τα παιδιά και τις δραστηριότητές τους. Τι στιγμή μάλιστα που η προηγούμενη διοίκηση είχε ανανεώσει την παραμονή αυτών των παιδιών του κόσμου, για τρία χρόνια!!
Ντροπή κύριοι και ειδικά ντροπή για τους τοπικούς βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που γνωρίζουν το πρόβλημα , αλλά έχουν εγκαταλείψει τα διαμαντάκια αυτά και τα στέλνει και πάλι στον κοινωνικό καιάδα. Πρέπει να παρέμβει άμεσα ο υπουργός για να αποκαταστήσει την αδικία( στο φωτογραφία μας τα παιδιά από το "Υφάδι" σε προετοιμασία για τους Special Olympics)
ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ ΔΗΜΗΣΙΑΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΥΦΑΔΙ ΝΑΟΥΣΑ ΗΜΑΘΙΑΣ
http://enomenoiblogers.blogspot.com

3 σχόλια:

Γιαγιά Αντιγόνη είπε...

Οι κλέφτες των ψυχών..της χαράς..της προσπάθειας...

marianaonice είπε...

Ελλάδα της εγκατάλειψης των αθώων ψυχών!!
:(

Αθανασία είπε...

Γειάσας Μαριάννα μας,κ γιαγιά Αντιγόνη μας..ε,καλά μη νομίζετε ότι αυτό γίνεται,μόνο στη Νάουσα.. γίνεται το ίδιο,κ δώ στην Αθήνα σε πρόσφατη συνέλευση,που είχαμε με στο σύλλογο των Α.Μ.Ε.Α,μας πληροφόρησε ο πρόεδρός μας..ότι.. η κατάσταση είναι πολύυ άσχημη όσον αφορά στους χώρους ειδικής αγωγής (σχολεία ειδικά,για Α.Μ.Ε.Α)ειδικά ιδρύματα,κλπ.κλπ...μας είπε συκεκριμένα ότι υπάρχει,τεράστιο πρόβλημα με το ΚΕΑΝΤ (σχολή για τυφλά παιδιά),(πολύυ πιθανόν να κλείσει κ νομίζω κ με το Νταού Πεντέλης??...κ με κάποια άλλα ειδικά σχολεία κ χώρους για παιδιά Α.Μ.Ε.Α... κ χώρια αυτό που σας έχω πεί σε άλλο,πόστ ότι ενδεχωμένος να κοπεί εντελώς κ αι η πενιχρή σύνταξη,που παίρνουν αυτά τα άτομα..(το αναπηρικό επίδομα εννοώ)...ε,αφήστε τα είναι πολύ χάλια η κατάσταση γενικά...κ όπως πάντα θα τη πληρώσουν ξανά οι πιό αδύναμες ομάδες...έτσι δε γίνεται πάντα??....