Σελίδες

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Ως νέος Μωϋσής, εμπρός στο δρόμο που χάραξε η Σιών....

Θέλει η Π@@τανα να κρυφτεί μα η χαρά δεν την αφήνει!
Από όσα είπε ο  πρωθυπουργός μας, στους Εβραίους του Χρηματιστηρίου Νέας Υόρκης, και η ανοιχτή πρόσκληση που τους απηύθυνε  να έρθουν πια στην Ελλάδα να αναλάβουν τα πάντα και τις εσωτερικές και διεθνείς μεταφορές μας, γιατί υπάρχει έδαφος είπε για επενδύσεις στις μεταφορές, στον  τουρισμό,  στην  πράσινη  ανάπτυξη,   (εδώ δένει και το Το Fast-Track Business), πλέον, φταίω εγώ να υποπτεύομαι ότι και το νομοσχέδιο για τις άδειες φορτηγών δημόσιας χρήσης, για Εθνικές και Διεθνείς μεταφορές, είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της Εβραϊκής μαφίας, από τον ίδιο τον Τζέφρι Παπανδρέου?
Αφού κατέλυσαν το πρώην Ελληνικό Σύνταγμα, διέγραψαν κάθε εργασιακό και ανθρώπινο, κατακτημένο με αίμα, δικαίωμά μας  και  έχουν κάνει κόσκινο και κουρελόχαρτο, κάθε κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έρχονται τώρα οι ντόπιοι και ξένοι Ευρωμασόνοι, με τον πάντα ...χοντρόπετσο και παχύρευστο υπαρχηγό του ΠΑΣΟΚ, να μας πουν ότι :
"τάχατες μαζί φάγαμε τα φαγωμένα τους, παρότι, ο δικός μας τραπεζικός λογαριασμός έχει υπόλοιπο 0 ΕΥΡΩ!!!! και παρότι δεν έχουμε ακίνητα ή έστω ένα των 50τ.μ. 
Επομένως οι κλέφτες και φαταούλες Πάγκαλοι και το συνάφι του, μας χρωστάνε από το συμφάγωμα, τα μερίδιά μας από τα αμέτρητα ακίνητα τους, αμπέλια, βουνά βοσκότοπους και πολυκατοικίες και εκατομμύρια  ΕΥΡΩ από τους αστείρευτους τραπεζικούς τους λογαριασμούς, που είχαμε τη χαρά να δούμε με τη δημοσιοποίηση του Πόθεν Αίσχους τους!!! 
Όταν γίνει αυτό από τους Παγκαλοειδείς  λήσταρχους και μας δώσουν τα χρωστούμενα, τότε να βγούμε και να παραδεχθούμε ότι  μαζί φάγαμε τα φαγωμένα τους!!


http://enomenoiblogers.blogspot.com

2 σχόλια:

Aνεμος είπε...

Κύριε Πάγκαλε ναι μαζί τα φάγαμε, εμείς πληρώνουμε
Δώσε και εσύ κανένα ακίνητο να πληρώσεις
επισης κατα πληροφοριες για να διοριστουν καποιοι τα περνατε εσεις
ξερετε κατι για αυτο?
Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΟΜΩΣ ΜΕ ΙΜΙΑ ,ΟΤΣΑΛΑΝ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΕΝ ΞΕΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ

Ρίκη Ματαλλιωτάκη είπε...

Φτουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ γουρούνια....