Σελίδες

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Επιβεβαιώνεται πλήρως ο Ντανιέλ Κον Μπεντίτ:


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΛΕΠΤΟ

Ο Γαλλογερμανός πολιτικός είχε αποκαλύψει πως, εν μέσω ανέχειας και μνημονίου, η ελληνική κυβέρνηση διαπραγματευόταν τον Αύγουστο με εκπροσώπους της γαλλικής αμυντικής βιομηχανίας την αγορά οπλικών συστημάτων.

Ο κ. Κον Μπεντίτ άφησε με σαφήνεια να εννοηθεί πως αυτές οι διαπραγματεύσεις αποτελούν την υλοποίηση ενός επί της ουσίας εκβιασμού έναντι της ελληνικής κυβέρνησης, στο πλαίσιο της δανειοδότησής της από την Ευρωπαϊκή Ένωση

Δείτε τώρα την αποκάλυψη από http://www.newsit.gr/
ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΖΟΟΜ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ

Η έκθεση του Γενικού Λογιστηρίου για τη συμφωνία ναυπήγησης των δύο νέων υποβρυχίων τύπου Παπανικολής είναι αποκαλυπτική. Μέχρι το 2018 έχουμε να πληρώσουμε πολλά ,αρχίζοντας από το Νοέμβριο που θα δώσουμε τα πρώτα 300 εκατομμύρια.
μέχρι το 2018 το ελληνικό κράτος έχει συμφωνήσει να καταβάλει το ποσό των 1,321 δισεκατομμυρίων ευρώ την ώρα που τα 806 εκατομμύρια ευρώ αποτελούν υπόλοιπο των αρχικών συμβάσεων που υπήρχαν ήδη από τον σχεδιασμό του προγράμματος αμυντικού εξοπλισμού.
Η χώρα βουλιάζει, κόβουν μισθούς και συντάξεις, η ανεργία θα φτάσει το ένα εκατομμύριο, και αυτοί δαπανούν εκατομμύρια για υποβρύχια
τυχαίο δεν νομίζω
ΥΓ
Κύριε Πάγκαλε ναι μαζί τα φάγαμε, εμείς πληρώνουμε
Δώσε και εσύ κανένα ακίνητο να πληρώσεις
Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΟΜΩΣ ΜΕ ΙΜΙΑ ,ΟΤΣΑΛΑΝ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ  ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΕΝ ΞΕΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ


http://enomenoiblogers.blogspot.com

1 σχόλιο:

Ευαγγελία Πατεράκη είπε...

ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ναι!!!!!!!

Αλλά, γιατί ο κόσμος ακόμη κοιμάται;

Καλό απόγευμα!!!