Σελίδες

Κυριακή 15 Αυγούστου 2010

ΟΙ “FINANCIAL TIMES” ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ : "ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΑΣ Ο Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ"!

ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΔΙΟ ΔΟΚΙΜΗΣ ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΗ»
Αποκάλυψη τώρα! Η Γερμανική έκδοση των “Financial Times” , το κατ’ εξοχήν όργανο του αμερικανό-ευρωπαϊκού χρηματιστικού κεφαλαίου, σε άρθρο της στις 12/8 εκπέμπει αποκαλυπτικούς και πρωτοφανείς διθυράμβους για τον κ. Γ. Παπανδρέου και την κυβέρνησή του .

Οι “Financial Times” ομολογούν και χαρακτηρίζουν τον κ. Γ .Παπανδρέου ως άνθρωπό τους στην Αθήνα, κάτι που δεν έχουν κάνει ποτέ για πρωθυπουργό ευρωπαϊκής χώρας!
Οι “Financial Times” αναγνωρίζουν κυνικά ότι η κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου εφαρμόζει ένα πρόγραμμα με « τις πιο δραστικές περικοπές που έζησε ποτέ η Ευρώπη» ! Επίσης, ομολογούν ότι η Ελλάδα έγινε «πεδίο δοκιμής για την Ευρώπη» ,κάτι που όλοι γνωρίζαμε αλλά τώρα αναγνωρίζουν δημοσίως και οι διεθνείς χρηματιστικοί κύκλοι !
Το πιο εξωφρενικό, όμως, είναι ότι οι “Financial Times” υποχρεώνονται να ομολογήσουν ωμά ότι « την Ευρώπη δεν την έσωσε το πακέτο στήριξης που ενέκρινε για την Ελλάδα αλλά την έσωσε η απόφαση της Αθήνας να το πάρει και να μην κηρύξει πτώχευση. Διότι η πτώχευση, θα ήταν πιο βολικός δρόμος για την Ελλάδα από τις σημερινές δραστικές περικοπές .Και αυτό επειδή το 80% των πιστώσεων της Ελλάδας προέρχονται από το εξωτερικό ,επομένως οι έλληνες θα ήταν σε καλύτερη θέση ,εάν προχωρούσαν σε αναδιαπραγμάτευση του χρέους και δεν έπαιρναν το ευρω-πακέτο»!
Κατ' αυτό τον τρόπο οι "Financial Times" "παραδόξως" ομολογούν ότι για την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό οτι η επαναδιαπραγμάτευση του χρέους θα ήταν πολύ προτιμότερη και πιο αποτελεσματική από την ένταξη της χώρας στον χρηματοδοτικό μηχανισμό ΕΕ-ΔΝΤ. Ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι ότι οι "Financial Times" θεωρούν βολικότερη για την Ελλάδα ακόμα και την πτώχευση σε περίπτωση που η επαναδιαπραγμάτευση του δημοσίου χρέους δεν θα ήταν επιτυχής για τα ελληνικά συμφέροντα!
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ, ΤΙ ΧΡΕΙΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΡΤΥΡΩΝ;
Στο κείμενο των “Financial Times”, με το οποίο η κυβέρνηση απογυμνώνεται και παραδίδεται στην γενική χλεύη, το μόνο που μπορεί να προστεθεί είναι : Αιδώς Αργείοι! ...

http://enomenoiblogers.blogspot.com

1 σχόλιο:

marianaonice είπε...

Που να τη βρουν την αιδώ??