Σελίδες

Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

Σοσιαλιστικός τρόμος και καταχνιά?

Σάββατο, 12 Ιουνίου 2010

Σοσιαλιστικός τρόμος και καταχνιά?


Είναι καλοκαίρι... μα γύρω πηχτή καταχνιά...
Πολλές φορές αναρωτιέμαι είμαι μόνη ή είμαστε πολλοί?
Σήμερα η είδηση πέφτει σαν ένας άλλος κεραυνός στο κεφάλι μας!
Προκαταρκτική εξέταση για τις φήμες περί πτώχευσης της χώρας μας!!

Ναι θα μας κυνηγήσουν τώρα γιατί πλέον συζητάμε και αναμεταδίδουμε αυτό που εκείνοι μεθοδευμένα στόχευσαν και πέτυχαν και οι ίδιοι μάλιστα απείλησαν ότι θα επέλθει αν δεν σκύψουμε να μας κόψουν το σβέρκο!!! Την πτώχευση μας, τη δική μας πτώχευση φυσικά, όχι τη δική τους!
Γιατί αυτοί μάλλον κερδοσκοπούν βγάζοντας αμύθητες μίζες από τη δική μας αμαχητί παράδοση στα νύχια των παγκόσμιων κερδοσκόπων.
Ποιός μιλάει για διασπορά ψευδών ειδήσεων? Αυτοί που με τα ψεύδη τους  ότι λεφτά υπάρχουν, ότι θα φέρουν κοινωνική δικαιοσύνη, ότι θα στηρίξουν τους συνταξιούχους και τους αδύνατους, πήραν την ψήφο του κόσμου και ήρθαν σήμερα και χωρίς καμιά λαϊκή εντολή μας παρέδωσαν στα νύχια του ΔΝΤ και των αφεντικών τους!
Η γαλαζοπράσινη παρεούλα της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ έφεραν πράγματι τούτο το καλοκαίρι καταχνιά, πολλή καταχνιά στην ατμόσφαιρα. Ένα σύννεφο χαμηλό με υγρασία που κολλάει σαν γλίτσα σκεπάζει κάθε τομέα της καθημερινότητάς μας και τα δρώμενα μέσα στο σύννεφο αυτό δεν έχουν φως, δεν έχουν ελπίδα, δεν έχουν ζωντάνια, ενώ αντίθετα έχουν γκρίνια, έχουν άγχος, ασυμφωνία των ανθρώπων, πένθιμη βουβαμάρα και απογοήτευση!


Συνέχεια στο Ζητείται Ελπίδα



Μοιραστείτε http://enomenoiblogers.blogspot.com

1 σχόλιο:

Aνεμος είπε...

Οποιοι διαβάζουν τα πρακτικά της Εξεταστικής για τo σκάνδαλο της Siemens, έχουν διαπιστώσει οτι οι επιχειρηματίες, τα ξιπασμένα golden boys και οι πολιτικοί, τρέμουν τα blogs περισσότερο απ οτιδήποτε άλλο!
ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΩΡΑΚΙΑ ΤΗΣ SIEMENS
ΤOYΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ
Οι επιχειρηματίες-, οι οποίοι πόνταραν στην προσφυγή μας στο ΔΝΤ- τρέμουν τα blogs όσο δεν φαντάζεστε.
Ολοι μας διαβάζουν.
Πληρώνουν εταιρείες για να τους συλλέγουν δημοσιεύματα που τους αφορούν.
Είμαστε πολλοί για να χάσουμε τον πόλεμο.
ΜΑΡΙΑΝΝΑ
ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ