Σελίδες

Κυριακή 13 Ιουνίου 2010

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΨΗΦΙΣΑΝ ΧΩΡΙΣ..ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΟ 
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ;; 
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ H ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ;;
 


  
Ούτε πρωτοετείς φοιτητές της Νομικής δεν θα υπέγραφαν τέτοιες συμβάσεις.
Μέχρι και το αγγλικό δίκαιο ισχύει, λες και πήραμε τα δάνεια της Αγγλίας !!!


"Με την παρούσα ο Δανειολήπτης αμετάκλητα και άνευ όρων παραιτείται από κάθε ασυλία που έχει ή πρόκειται να αποκτήσει, όσον αφορά τον ίδιο ή τα περιουσιακά του στοιχεία, από νομικές διαδικασίες σε σχέση με την παρούσα Σύμβαση, περιλαμβανομένων, χωρίς περιορισμούς, της ασυλίας όσον αφορά την άσκηση αγωγής, δικαστική απόφαση ή άλλη διαταγή, κατάσχεση, αναστολή εκτέλεσης δικαστικής απόφασης ή προσωρινή διαταγή, και όσον αφορά την εκτέλεση και επιβολή κατά των περιουσιακών στοιχείων του στο βαθμό που δεν το απαγορεύει αναγκαστικός νόμος"

9.Ο ορισμός του αγγλικού δικαίου ως εφαρμοστέου δικαίου για την Σύμβαση αποτελεί έγκυρη επιλογή δικαίου, που δεσμεύει το Δανειολήπτη σύμφωνα με το ελληνικό δίκαιο.
10.Ο Δανειολήπτης υπάγεται νόμιμα, αποτελεσματικά και αμετάκλητα στην αποκλειστική αρμοδιότητα του Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε σχέση με τη Σύμβαση και κάθε απόφαση του δικαστηρίου αυτού θα είναι οριστική και εκτελεστή στην Ελληνική Δημοκρατία.
11.Ούτε ο Δανειολήπτης ούτε τα περιουσιακά του στοιχεία έχουν ασυλία λόγω εθνικής κυριαρχίας ή διαφορετικά λόγω της δικαιοδοσίας, κατάσχεσης – συντηρητικής ή αναγκαστικής - ή αναγκαστικής εκτέλεσης σε σχέση με οποιαδήποτε ενέργεια ή διαδικασία σχετικά με τη Σύμβαση.



Μοιραστείτε http://enomenoiblogers.blogspot.com


7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΜΕΝΕΣ ΠΗΓΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΕΤΑΛΩΤΗ ΠΕΡΙ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ, ΤΟ ΔΝΤ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΞΑΝΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙ ΠΗΓΕ ΛΑΘΟΣ.
ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΕΠΙΣΗΣ ΠΗΓΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΑΘΗΝΑ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ "ΕΙΔΙΚΩΝ" ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΑΜΨΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟΝ Κο ΠΕΤΑΛΩΤΗ ΣΕ "ΑΠΙΘΑΝΑ" ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΤΑΧΤΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΞΩ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΕΘΙΖΕΙ ΤΙΣ ΜΑΖΕΣ ΜΕ ΨΕΥΔΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.

marianaonice είπε...

Mα το ότι μας οδήγησαν στο ΔΝΤ ήταν ακριβώς ο λόγος γιατί ήθελαν να μας αφαιρέσουν την εθνική μας κυριαρχία.
Όσο κι αν αυτή τη στιγμη δεν θέλουμε να το πιστέψουμε θάρθει η ώρα που τα σχέδια θα αποκαλυφθούν από τα αποτελέσματά τους.
Μακάρι να διαψευσθούμε μα φοβάμαι πως όχι...

Ανώνυμος είπε...

Καλά δεν έχουν αξιοπρέπεια?Με ποιό δικαίωμα μας έδεσαν χειροπόδαρα,δεν είχαν τέτοια αρμοδιότητα από τον ελληνικό λαό,δεν έδωσε την ψήφο του για να τον υποδουλώσουν στους ξένους.Αίσχος,αισχος,αισχος,αισχος,αισχος!

Ανώνυμος είπε...

Για αυτά και για πολλά άλλα...πρέπει ιδιαίτερα να προσέχουμε που βάζουμε την υπογραφή μας και την ψήφο μας!
Προφανώς μας περιμένουν πολλά δεινά ακόμη...γιατί οι άνθρωποι είναι αποφασισμένοι ακόμη και κυριαρχικά μας δικαιώματα να εκχωρήσουν με απώτερο σκοπό το καλό μας και προκειμένου να μας προστατέψουν από τη χρεοκοπία,όπως τουλάχιστον πειστικά διατείνονται σε κάθε ευκαιρία.....

marianaonice είπε...

@Ανώνυμε 4.03
...με απώτερο σκοπό το δήθεν καλό μας και προκειμένου δήθεν να μας προστατέψουν από τη χρεοκοπία, υποθέτω πως θέλεις να πεις...

παπα-Ηλίας είπε...

Δεν γνωρίζω τι λέει το ΑΔΙΚΟ των αποικιοκρατών Άγγλων.
Απ' ό, τι κατάλαβα απ' τα γρααφόμενα και τα συμφραζόμενα δεν είναι απλά "αποφασισμένοι να εκχωρήσουν ακόμη και τα κυριαρχικά μας δικαιώματα", αλλά ήδη τα έχουν εκχωρήσει! Και ότι ήδη είμαστε αποικία του ΔΝΤ....
Ή μήπως κάνω λάθος;

Θα παρακαλούσα κάποιον περισσότερο ενήμερωμένο περί τα δικαιικά να μας δώσει μια σαφέστερη ερμηνεία.

marianaonice είπε...

Πατέρα Ηλία
Αν διαβάσετε τη μήνυση του γιατρού κ. Αντωνίου κατά των βουλευτών του ελληνικού κοινοβουλίου για εσχάτη προδοσία θα καταλάβετε ότι πράγματι έχουν ήδη παραχωρήσει κυριαρχικά μας δικαιώματα, οι προδότες!
Και αυτό προκύπτει ότι για την εξασφάλιση του δανείου μας από το ΔΝΤ δεν υπέγραψαν όπως θα έπρεπε και όπως συνηθίζεται σε κάθε λήψη δανείου, την υποθήκευση κάποιων ακινήτων της Ελλάδας ή ράβδων χρυσού της Τράπεζάς της, αλλά υπέγραψαν την παραχώρηση δικαιώματος της τρόϊκας να μας επιβάλλει νόμους που θα περιορίζουν τα ανθρώπινα και εργασιακά μας δικαιώματα!!!!
Καταλαβαίνετε λοιπόν για ποιών το συμφέρον ενεργούν όλοι αυτοί οι ...σατανάδες!