Σελίδες

Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Προειδοποίηση Πεταλωτή για όσους λασπολογούν πίσω από την ανωνυμία της τεχνολογίας


«Όλοι όσοι λασπολογούν ακατάσχετα, πίσω από την ανωνυμία της τεχνολογίας θα πάρουν και την απάντησή τους» προειδοποίησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής, προσθέτοντας ότι εκείνοι που ισχυρίζονται ανώνυμα όλες αυτές τις φήμες και τις απαράδεκτες ιστορίες που ξετυλίγονται, θα διαψευστούν εκ των πραγμάτων.
Ο κ. Πεταλωτής σημείωσε ότι είναι ευθύνη όλων να ανακόψουμε αυτό το όργιο φημών και σημείωσε ότι η κυβέρνηση προσπαθεί να αντιμετωπίσει τα μεγάλα προβλήματα του Έλληνα πολίτη και ότι «τέτοιου είδους φημολογία και λασπολογία δεν μας αγγίζει».
δειτε τι δηλωνε πριν λιγο καιρο ο κυριος Πεταλωτης



Σήμερα στην εποχή του διαδικτύου και των blog, τίθενται πάρα πολλά ζητήματα που πρέπει μέσα από ένα ευρύ φάσμα δημόσιας διαβούλευσης, να τα αναδείξουμε για να βρούμε μέσα τις προτάσεις και τις λύσεις, γιατί είναι ζητήματα που δεν μπορούν μέσα από μια νομοθετική ρύθμιση να επιλυθούν.
μάλλον κύριε Πεταλωτη ενοειτε τα σενάρια απο το κάτω βίντεο
και πολλά άλλα
Από το παραπάνω βίντεο αποκαλύπτεται ότι η Ελληνική κυβέρνηση είχε προαποφασίσει την επιβολή των μέτρων εξαθλίωσης των απλών εργαζομένων, εξαπάτησε τους Έλληνες και αντισυνταγματικά , με δική της πρωτοβουλία, εφαρμόζει αντίθετη πολιτική από αυτή που της ανάθεσε ο Ελληνικός λαός, επιλέγοντας το (σε αντίθετη κατεύθυνση) προεκλογικό της πρόγραμμα. Το ΔΝΤ απλά χρησιμοποιήθηκε για να φανεί ψεύτικα ότι κυβέρνηση υποχρεώνετε να πάρει τα μέτρα παρά τη θέληση της. Η κυβέρνηση παίρνει αυτά τα μέτρα για να εξυπηρετήσει αυτούς που την στηρίζουν... Ποιους; Φαίνεται στο βίντεο...


Μοιραστείτε http://enomenoiblogers.blogspot.com

3 σχόλια:

ange-ta είπε...

δεν είναι η πρώτη φορά που μας φοβερίζουν.

Αλλά, αν λέμε ψέμματα, ας μας διαψεύσουν, αντι να μας τραμπουκίζουν!

Ανώνυμος είπε...

Τι λέτε ρε παιδιά;
Το έχετε χάσει εντελώς;
Ο άνθρωπος μιλά για τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Όχι για τα blogs.
Για τα blogs και τις νέες τεχνολογίες λέει το αυτονόητο. Ότι δεν μπορούν να επιλυθούν όλα με νόμους. Είναι ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ζήτημα.
Εκτός και αν και τα blos είναι ΜΜΕ και δεν το ξέρω...
Γιατί... όποτε μας συμφέρει λέμε ότι δεν είναι ΜΜΕ αλλά μέσα προσωπικής έκφρασης...
Σοβαρευτείτε.

marianaonice είπε...

@Ανώνυμε
Ο κ. Πεταλωτής είπε: «Όλοι όσοι λασπολογούν ακατάσχετα, πίσω από την ανωνυμία της τεχνολογίας θα πάρουν και την απάντησή τους».
Η ανωνυμία της τεχνολογίας αφορά τα ΜΜΕ?? Μα αυτά ξέρω ότι έχουν υπεύθυνο σύνταξης και επώνυμο εκδότη που φέρουν την ευθύνη των δημοσιευμάτων.
Ανώνυμα είναι μόνο τα μπλογκ, στην πλειοψηφία τους...
Επομένως μην αυταπατάσαι...
Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης!!
Ποιοί μιλάνε για ψευδείς ειδήσεις και λασπολογία??
Αν είναι δυνατόν!!
Τρομοκρατία πάνε να περάσουν αλλά δεν κατάλαβαν καλά...