Σελίδες

Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΚΥΡΙΟ ΠΕΤΑΛΩΤΗ

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΕΤΑΛΩΤΗ?

«Όλοι όσοι λασπολογούν ακατάσχετα, πίσω από την ανωνυμία της τεχνολογίας θα πάρουν και την απάντησή τους» προειδοποίησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής, προσθέτοντας ότι εκείνοι που ισχυρίζονται ανώνυμα όλες αυτές τις φήμες και τις απαράδεκτες ιστορίες που ξετυλίγονται, θα διαψευστούν εκ των πραγμάτων.
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ
ΤΑ BLOGS ΣΑΣ ΕΦΤΑΙΞΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΝΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ?
ΚΥΡΙΕ ΠΕΤΑΛΩΤΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ??
ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΤΕ?
Η ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΕΝΑ ΕΙΣΑΓΕΛΛΕΑ ΓΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΠΩΝΥΜΟ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ?
ΛΕΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
 τα Πρακτικά της Siemens (που αποκαλύπτουν σαφώς ποιοί πολιτικοί τα άρπαξαν) δημοσιεύονται μόνο στα μπλόγκς, διότι όλα τα υπόλοιπα ΜΜΕ αρνούνται να τα δημοσιεύσουν, για να μή χάσουν Κρατική Διαφήμιση!..
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ





Το βίντεο είναι από την πρωϊνή εκπομπή της ΝΕΤ, την Τρίτη 4 Μάη 2010. Ο  βουλευτής Β' Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας, Πάνος Καμμένος, κάνει φοβερές αποκαλύψεις για τα ΜΜΕ:  
1) Στο 1:20 του βίντεο μαθαίνουμε ότι ο Διοικητής του ΟΤΕ Παναγιώτης Βουρλούμης είναι μέλος της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, γι' αυτό τον κράτησε στην θέση του ο Τζέφρυ, αν και ήταν διορισμένος από τον Καραμανλή. 
2) Στο 0:12 του βίντεο μαθαίνουμε ότι τα Πρακτικά της Siemens (που αποκαλύπτουν σαφώς ποιοί πολιτικοί τα άρπαξαν) δημοσιεύονται μόνο στα μπλόγκς, διότι όλα τα υπόλοιπα ΜΜΕ αρνούνται να τα δημοσιεύσουν, για να μή χάσουν Κρατική Διαφήμιση!.. 
3) Στο 1:40 του βίντεο μαθαίνουμε ότι ο ξάδερφος του  Καραμανλή, Μιχάλης Λιάπης, κάνει πανάκριβα ταξιδάκια από το Λάς Βέγκας στο Θιβέτ. 
4) Τέλος, στο 1:48 του βίντεο, ο Πάνος Καμμένος δηλώνει ανοιχτά ότι οι Έλληνες δικαίως θα μπουκάρουν στην Βουλή και δεν θ' αφήσουν τίποτε όρθιο!..

Μοιραστείτε http://enomenoiblogers.blogspot.com

9 σχόλια:

marianaonice είπε...

Φοβερές αλήθειες λέει ο Καμμένος.
Πράγματα που όλοι μας λίγο πολύ γνωρίζουμε ή υποπτευόμαστε τώρα έρχεται ένας πρώην υπουργός και πρωτοκλασσάτος βουλευτής να τα καταγγείλει επώνυμα!!
Και δεν μίλησε κανείς τους!!
Ντροπή!!
Παρά μόνο τους φταίνε τα μπλογκ που καταγγέλλουν ανώνυμα τις παραπάνω αλήθειες εδώ και πολύ καιρό!!
Η αλήθεια δεν κρύβεται ούτε φιμώνεται!

παπα-Ηλίας είπε...

"Άνεμος" σημαίνει ελευθερία.
"Το πνεύμα, όπου θέλει πνει", λέει ο Χριστός.
Η απάντησή σου στην κουτοπόνηρη θέση τπυ Κ. Πεταλωτή, έχει το σθένος της ελευθερίας.

Κι αυτό είναι, που τους φέρνει πονοκεφάλους.

Καλή δύναμη...

Αθανασία είπε...

Γειάσου καλέ μου...βρέ δε μας..μπίμ λέω εγώ..που βρήκαν όοολοι οι πάντες σύσσωμοι,θέμα τώρα τα μπλόγκς,λες κ δεν υπάρχουν σοβαρότερα θέματα,να ασχοληθούν στη ζωή...να κοιτάξουν τα δικά τους πρώτα..κ να αφήσουν εμάς ύσηχους οκ???...άμα πιά...κ ΟΧΙ δε θα τους κάνουμε,τη χάρη δε θα τους περάσει!!!!!!!!!!!!...φιλάκια...

Αθανασία είπε...

μπίπ σόρρυ!!

marianaonice είπε...

Πατέρα Ηλία
Έτσι είναι!
Φοβούνται τους Ανέμους και τις θύελλες των μπλογκ γι' αυτό κάνουν τους παλληκαράδες!
:)))

zz είπε...

ΠΡΟΣ ΑΝΕΜΟ
ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ,ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΑΛΩΤΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΥΟΘΕΤΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ.ΚΑΙ ΕΞΗΓΟΥΜΕ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ 17ΝΟΕΜΒΡΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΑΝΤΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΚΟΥ ΠΑΚ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑΣ.ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ.ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΣΑ ΛΕΕΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΧΥΠΟΠΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΩ ΓΥΡΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΗ,ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΜΗ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΡΓΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΣΟ ΗΤΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΑ ΑΝΚΑΛΥΨΕ ΟΛΑ,ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΕΡΙΕΡΓΟ,ΕΜΕΝΑ ΟΣΑ ΛΕΕΙ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΩΡΑΙΑ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΧΥΠΟΠΤΟ.
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΑ

marianaonice είπε...

@ΖΖ
Σε καμία περίπτωση δεν επικροτούμε τον κ. Καμμένο ούτε τον θεωρούμε άμοιρο ευθυνών των όσων αυτή τη στιγμή περνά η Χώρα μας κι εμείς!
Αυτό που θελουμε να πούμε με αυτό το ποστ είναι ότι άρχισαν τα αλληλοκαρφώματα μεταξύ των επίδοξων εξουσιαστών μας, είτε ανήκουν στο ΠΑΣΟΚ είτε στη ΝΔ!
Συνεταιράκια αποδεικνύονται τελικά στο συμφέρον και στη διαπλοκή και σύντροφοι της Λέσχης Μπιλντεμπεργκ, που ενώνει τη δράση τους σε ένα κοινό οικονομικό σκοπό, απλά τώρα ο Καμμένος για τους δικούς του φυσικά λόγους, και όχι γιατί τον έπιασε ο πόνος για το λαό, τους καρφώνει, εξ ιδίας αντιλήψεως φυσικά!
Και αυτό είναι το σημαντικό!
Και αυτό θέλουμε να τους πούμε!
Οι μπλόγκερς τους πείραξαν?
Εδώ καρφώνονται μεταξύ τους πλέον!
Εμείς τι περισσότερο να πούμε από αυτά που οι ίδιοι που ήταν στην κουτάλα, αποκαλύπτουν???

Σ' ευχαριστούμε για την επισήμανσή σου, απλά ίσως δεν κατάλαβες το νόημα αυτής μας της ανάρτησης και μας έδωσες την ευκαιρία να το διευκρινίσουμε.

ΚΙΡΚΗ είπε...

Συγχαρητήρια για το blog σας!
Ειλικρινά, είναι ένα από τα καλύτερα που έχω δει! Μπράβο σας! Συνεχίστε την προσπάθειά σας!
Φιλικά

Aνεμος είπε...

@ΚΙΡΚΗ
Εμείς σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λογια