Σελίδες

Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

Τον ψάχνατε?? Εδώ είναι!!!

Και ενώ εμείς δεν ξέρουμε πως να ξεπληρώσουμε τους
ανοιχτούς λογαριασμούς που μας άφησε αυτός έκανε

"Παρέλαση" με τα δίδυμα


"Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε όλους όσοι βρέθηκαν στην παραλιακή ζώνη του Ρίου για να απολαύσουν τη βόλτα τους και τον καφέ τους κάτω από τον ανοιξιάτικο ήλιο".
Ευχάριστη?? πόσο ευχάριστη δηλαδή? και γιατί ευχάριστη δεν κατάλαβα!!

"Ξαφνικά είδαν μπροστά τους τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή μαζί με την εντυπωσιακή σύζυγό του Νατάσα και τα παιδιά τους να απολαμβάνουν τη βόλτα τους και να συζητούν χαλαροί και ευδιάθετοι με το ζεύγος Βαληνάκη, το οποίο τους συνόδευε".
Και γιατί να μην απολαμβάνουν τη βόλτα τους? Χαλαροί και ευδιάθετοι σίγουρα, αφού το λογαριασμό που έκαναν, όταν ήταν στο σβέρκο μας, θα τον πληρώσουμε εμείς ενώ αυτοί έφυγαν "κεφάτοι" και με τσέπες γεμάτες, σαν να γύριζαν από του ...Βερόπουλου!!!


"Αρκετοί, μάλιστα, σηκώθηκαν από τη θέση τους και έσπευσαν να τον χαιρετήσουν και να του σφίξουν το χέρι, ενώ με ιδιαίτερη αγάπη αγκάλιασαν τη Νατάσα Καραμανλή, η οποία δεν άφηνε ούτε λεπτό από τα μάτια της τον Αλέξανδρο και την Αλίκη, που έπαιζαν ανέμελα".
Ήθελα να ήξερα ποιοί ήταν αυτοί οι απίστευτοι που ήθελαν να του σφίξουν και το χέρι?. Γι' αυτό λέω είμαστε άξιοι της μοίρας μας!! Με μισθούς πετσοκομένους, με δώρο Πάσχα καρατομημένο, και με κοινωνική ασφάλιση υπό εκτέλεση, αυτοί έσπευσαν να σφίξουν το χέρι ενός εκτελεστή τους!! Ήμαρτον Κύριε!!

"Μάλιστα, όπως σχολίασαν κάτοικοι της περιοχής, όλη η οικογένεια ήταν τόσο χαρούμενη και χαλαρή όσο δεν τους έχει δει ποτέ κανείς, ενώ τα παιδιά -που έχουν μεγαλώσει- διασκέδαζαν με την ψυχή τους".
Και μετά μου λένε να μην εξοργίζομαι!!

"Ο Κώστας Καραμανλής μίλησε με όλους, δέχθηκε ευχές για την 25η Μαρτίου αλλά και για το Πάσχα και υποσχέθηκε ότι μόλις βρει ευκαιρία θα επισκεφθεί την Αχαΐα για ολιγοήμερες διακοπές, καθώς λατρεύει τις φυσικές ομορφιές του νομού. Ωστόσο, αν και ερωτήθηκε αρκετές φορές, με χιούμορ απέφυγε όλες τις πολιτικές ερωτήσεις και μετά, αφού πήρε αγκαλιά τη μικρή Αλίκη, απομακρύνθηκε για να προλάβει το πλοίο για το ταξίδι στην Ιταλία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρώην πρωθυπουργικό ζεύγος και το ζεύγος Βαληνάκη βρέθηκαν στην περιοχή για να μεταβούν με πλοίο της γραμμής στη γειτονική χώρα, προκειμένου να περάσουν εκεί την αργία της 25ης Μαρτίου και αναμένεται να επιστρέψουν σήμερα".

Εσείς αλήθεια που πήγατε ταξίδι για την 25η Μαρτίου ή που θα πάτε ταξίδι για Πάσχα?? Στη Μαγιόρκα ή Μπαχάμες??
Δεν ντρεπόμαστε λέω εγώ λιγάκι, που έχουν και μούτρα και εμφανίζονται δημόσια??

Μοιραστείτε
http://enomenoiblogers.blogspot.com

5 σχόλια:

kariatida62 είπε...

Α! Εγώ νόμιζα ότι βρίσκονταν στο Ντουμπάι στις επιχειρήσεις του αδελφού του Κοτσαρή...
Είδες οι καυμένοι το πολύ μέχριτην γέφυρα του Ρίου πάνε άντε και λίγο στην Ιταλία, τους έχει γονατίσει αυτή η οικονομική κρίση! Σε τι κόσμο μεγαλώνουν τα φουκαριάρικα ο Αλέξανδρος και Αλίκη!

Ρίκη Ματαλλιωτάκη είπε...

Αυτοι εδεσαν τον γαιδαρο τους Ανεμε
Αλι σ εμας, το φτωχό λαο

marianaonice είπε...

@kariatida62
χαχαχαχα!
Σωστά που θα ζήσουν αυτά τα παιδιά, σε τι κόσμο??
:)))

@Ρίκη μου
Αλί και τρισαλί!!
Και να θέλουν και να του σφήξουν το χέρι τρομάρα τους!!
έλεοςςς!

Aνεμος είπε...

αμεσως μετά τις εκλογες όλο διακοπες πάει
αυτος που ειχε τυφλη εμπιστοσύνη στα οργια του αλογοσκουφη
τι να πω

Εκάτη είπε...

Τσίπα μπρε παιδάκι μου, αυτοί οι άνθρωποι, δεν έχουν; Η κυρία που από νηπιαγωγός βρέθηκε στην Ιατρική στα 5 χρόνια τελείωνε και την δέχονταν και σαν ομιλητή σε συνέδρια να μιλήσει για άσχετα από την ειδικότητά της θέματα...
Βέβαια, ο γιος της καθηγήτριάς της πήρε δουλίτσες του Δημοσίου φτιάχνοντας μια εταιριούλα...
Τι να πεις, όμως... Καθηγητή τον Ζαχόπουλο είχε, τι θα μάθαινε η κοπέλα;
Και ο άλλος; Κορδοτός και περήφανος για το χάλι το μαύρο που μας οδήγησε...
Μα κανείς δεν βρέθηκε εκεί γύρω να τους φερθεί όπως τους αρμόζει;
Ίσως όμως να τους λυπήθηκαν... Μόνο μέχρι την Ιταλία πήγαν οι άνθρωποι. Δεν έχουν τα ναύλα για τον Αγύριστο... Να κάνουμε μήπως έναν έρανο για να μαζέψουμε τα ναύλα;
Όχι μόνο αυτών αλλά και του συνόλου των ανίκανων και των οσφυοκαμπτών., των τυχάρπαστων και των όλων των τερατουργημάτων που πιστεύουν ότι είναι άνθρωποι... Ίσως έτσι πάψω να σκέφτομαι να πάρω τα βιβλιαράκια μου και να πάω σ' άλλη γη σ' άλλα μέρη... Να μείνουμε εμείς εδώ και να φύγουν αυτοί. Τότε έχουμε κάποια ελπίδα να ανακάμψουμε ως κράτος.