Σελίδες

Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

Προπόνηση Ζωής!!


Στο Ξενοδοχείο Imperial στο Μεταξουργείο (Πλατεία Καραϊσκάκη, Αθήνα) το Σάββατο, 27/3/2010 και ώρα 11.14΄με 14.00 θα γίνει μία παρουσίαση για την Προπόνηση Ζωής, που είναι μια δυνατή εμπειρία ζωής που ολοκληρώνεται σε τρεις κύκλους:

Α. Τη Βιογραφική Προπόνηση που είναι μια καινοτόμα μέθοδος που μορεί να σας βοηθήσει να ζήσετε τη ζωή που ονειρεύεστε, γεμάτη δύναμη, ουσία και εξαιρετικότητα. Πρόκειται για μια διεισδυτική, προκλητική και πρακτική έρευνα στα θέματα που αποτελούν το επίκεντρο της ζωής μας: την επικοινωνία, τις σχέσεις, την ευτυχία την ικανοποίηση. Επιφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα στην απόδοση, τη δημιουργικότητα και την αυτοέκφραση. Στη βιογραφική προπόνηση θα σπάσετε τα δεσμά ακόμα και των πιο ισχυρών συμβατικών τρόπων σκέψης, θα μπορέσετε ν' αφήσετε το παρελθόν στο παρελθόν , εκεί που ανήκει, θα δημιουργήσετε μια νέα, δυναμική ταυτότητα και θα προχωρήσετε σε ένα μέλλον χαρτογραφημένο από δυνατότητες.
Οι υπερβάσεις αντί να είναι τυχαίες ή ανεξήγητες συμπτώσεις, αποτελούν πλέον συμβάντα τα οποία εσείς δημιουργείτε.

Β. Την Κοινωνική Προπόνηση που σας δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσετε ένα μέλλον που έχει εκπληκτικό αντίκτυπο στην ποιότητα της ζωής σας στο παρόν. Κι αυτό δεν σημαίνει απλώς να αλλάξετε τη δράση σας ή να αποκτήσετε νέες επιλογές, αλλά να βιώσετε μια νέα, ασύγκριτη ποιότητα ζωής: την ποιότητα της πραγματικής ελευθερίας, την ελευθερία να ζείτε δυναμικά, αληθινά, εδώ και τώρα! Να ζείτε τη ζωή με βάση το τι είναι δυνατό και όχι το τι είναι προβλέψιμο. Αυτό το πρόγραμμα είναι όχι μόνο διασκεδαστικό, αλλά και ισχυρό. Περιλαμβάνει την προπόνηση "ένας προς έναν" οπτικοακουστικές παρουσιάσεις, ατομική εργασία μπροστά στο κοινό και πρακτική εφαρμογή για να αναδιαμορφώσετε δημιουργικά το περιβάλλον σας, έτσι ώστε να ταιριάξει με το όραμά σας.
Γ. Το πρόγραμμα Προπόνησης Ηγεσίας: που σας παρέχει τα εργαλεία ώστε να δημιουργήσετε ένα περιβάλλον που να παρακινεί και να υποδέχεται την αυτοέκφρασή σας, προκαλώντας έτσι την αυτοέκφραση και των άλλων. Όταν η έκφραση είναι αυθεντική και φυσική, δεν ζείτε μόνο πλήρως, αλλά κάνετε τη διαφορά στη ζωή σας και στις ζωές των άλλων. Αυτό που οι άλλοι άνθρωποι βλέπουν αυτό που βιώνουν, αυτό που ακούνε όταν εκφράζεστε δεν είναι εσάς, αλλά τον εαυτό τους. Βλέπουν τον εαυτό τους ως ένα μέλλον, ως μία δυνατότητα. Όταν προκαλεί κανείς αυτό το άνοιγμα στους άλλους σημαίνει ότι είναι ηγέτης.

Νομίζω ότι είναι ενδιαφέρον να ενημερωθούμε γι' αυτή τη δυνατότητα να αποκτήσουμε αληθινή ζωή... Όσοι επιθυμείτε ελάτε το Σάββατο το πρωί στην παρουσίαση.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΧΑΡΑ.
ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΘΑΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ!! ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΖΩΗΣ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΖΩΗ!!

Μοιραστείτε
http://enomenoiblogers.blogspot.com

2 σχόλια:

Εκάτη είπε...

Θα μπορούσα ίσως να μάθω κάτι παραπάνω για αυτή την δωρεάν παρουσίαση;

marianaonice είπε...

@Εκάτη μου
Αν δεν έχεις τι να κάνεις το Σάββατο το πρωί έλα στο Ξενοδοχείο Imperial στην Πλατεία Καραϊσκάκη και εκεί θα ενημερωθείς για ποιό πράγμα πρόκειται. Βασικά είναι μία μέθοδος και ένας τρόπος να μάθει κανείς να τοποθετεί στη ζωή του τα πράγματα στη σωστή τους θέση και να ζει αληθινά!
Αν θα έλθεις στείλε μου μέηλ να ανταλλάξουμε κινητά να συνεννοηθούμε να συναντηθούμε!