Σελίδες

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

Σε τι κόσμο ζούμε? Τι παιδιά μεγαλώνουμε? Γιατί τέτοια σκληρότητα??


Καρέ καρέ ο εφιάλτης ενός κοριτσιού

Η μικρή είχε προφίλ στο Facebook. Οι συμμαθήτριές της λοιπόν της έκαναν πλάκα φτιάχνοντας μια άλλη σελίδα δήθεν ενός αγοριού το οποίο συνομιλούσε με την κοπέλα. Στις διαδικτυακές συζητήσεις που είχαν η κόρη του πελάτη μου εκμυστηρεύτηκε τους εφηβικούς προβληματισμούς της στον υποτιθέμενο φίλο που πίστευε πως είχε αποκτήσει στο Διαδίκτυο. Μετά από λίγο καιρό λοιπόν έδωσαν ραντεβού για να βρεθούν...
Η κοπέλα πήγε στο ραντεβού, αλλά αντί για το νεαρό με τον οποίο πίστευε πως έκανε chat όλο αυτό τον καιρό, αντίκρισε τα έξι κορίτσια και το αγόρι που στη συνέχεια τη βασάνισαν μέσα σε ένα σκοτεινό υπόγειο γκαράζ.


Την περικύκλωσαν χλευάζοντάς την. Την έπιασαν από τα μαλλιά και την έσερναν στο δρόμο σαν τσουβάλι μέχρι το υπόγειο γκαράζ όπου τη βασάνισαν για περίπου δύο ώρες. Η κοπέλα έκλαιγε γοερά και τους εκλιπαρούσε να την αφήσουν, ωστόσο η παρέα γινόταν όλο και πιο αδίστακτη.
Τη χτυπούσαν, την έφτυναν, την έβριζαν χυδαία και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, της έβγαλαν την μπλούζα και την έκαιγαν ένας-ένας με τσιγάρα. Μάλιστα προσπάθησαν να την κάψουν και στο στήθος της. Καθ’ όλη τη διάρκεια των βασανιστηρίων της έλεγαν μάλιστα χαρακτηριστικά πως θα την... ισιώσουν και πως αν δώσει έκταση στο θέμα θα ακολουθήσουν χειρότερα. Το ευτύχημα ήταν πως την ώρα που την περικύκλωσαν η κοπέλα μιλούσε στο κινητό της με έναν φίλο της. Αυτός άκουσε τις φωνές και επειδή ανησύχησε ειδοποίησε τη μητέρα της ανήλικης, η οποία με τη σειρά της κινητοποίησε τον πατέρα της και την αστυνομία και έτσι γλύτωσε.

Αναρωτιέμαι: Σε τι κόσμο ζούμε, τι παιδιά μεγαλώνουμε?
Γιατί τόση σκληρότητα σε μια ηλικία που έπρεπε μόνον ευαισθησίες και αγάπη να πλημμυρίζουν την ψυχή τους??
Ας αναλογιστούμε τις ευθύνες μας, ως γονείς! Τα παιδιά μιμούνται τους μεγάλους!
Και όταν οι εμείς οι μεγάλοι σωρεύσαμε στην ψυχή μας μόνο μίσος, ζήλεια και αδιαφορία για το συνάνθρωπό μας, τότε η κοινωνία μας είναι ο καθρέφτης μας, που σ' αυτόν καθρεφτίζονται και τα παιδιά μας!!

Μοιραστείτε
http://enomenoiblogers.blogspot.com

1 σχόλιο:

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑ ΑΦΩΝΟΣ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!!ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΚΑΚΙΑ;;;
ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΠΟΙΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΠΡΟΤΥΠΑ Θ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ.ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ.ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ.

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ.