Σελίδες

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

ΤΟ "Φάντασμα των Εξαρχείων" ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΑΣ!

O @φίλος και συμπλόγκερ της μπλογκογειτονιάς μας, "Το Φάντασμα των Εξαρχείων" είναι φοιτητής Δημοσιογραφίας στη Γερμανία, και σε λίγο καιρό θα κρατά στα χέρια του τη Γερμανική Δημοσιογραφική του Ταυτότητα. Και όπως μας λέει στο προφίλ του, πλέον και αυτός θα είναι υπόλογος στον δημοσιογραφικό κώδικα Δεοντολογίας.
Δηλώνει ότι έχει την πρόθεση να βοηθήσει ανθρώπους. Όποιος χρειάζεται βοήθεια, παρακαλεί να μην διστάσει να του πεί: Τα στοιχεία του:
Robert Kristian Alm ExarchiasGhost@gmail.com

Προς το παρόν αρθρογραφεί σε ένα σημαντικό γι' αυτόν, επαγγελματικό portal που θα τον βοηθήσει να αναδειχθεί και να αποκτήσει αναγνωσιμότητα και επισκεψιμότητα και συνεπώς θα του δώσει τα φτερά για να πετάξει ο ίδιος στον ουρανό της έντιμης και μάχιμης δημοσιογραφίας, με καθαρό και αληθινό λόγο, έτσι όπως ο Χρήστος μέχρι σήμερα μας έχει συνηθίσει να τον βλέπουμε!
Πάντα παρών, έτοιμος να υποστηρίξει την αλήθεια και το δίκαιο και να τα βάλει και με ισχυρούς χωρίς κανένα ενδοιασμό!
Είναι συντάκτης και αρθρογραφεί και στους Ενωμένους Μπλόγκερ.
Ας τον επισκεφθούμε λοιπόν και στη στήλη του, στο portal να δούμε τι σπουδαία έχει να μας πει, και προπαντός να τον στηρίξουμε δείχνοντας ότι αξίζει να διατηρεί τη στήλη αυτή, και να δημοσιεύει τα, πάντα, σωστά μελετημένα και θεμελιωμένα άρθρα του.
Σήμερα χρειάζεται τη δική μας στήριξη, μα είμαι σίγουρη ότι στο εγγύς μέλλον θα τον χρειαζόμαστε εμείς για να προωθεί την αλήθεια, εκεί που οι άλλοι δημοσιογράφοι θα σιωπούν υποκύπτοντας στα μεγάλα αφεντικά των ΜΜΕ.

Μοιραστείτε
http://enomenoiblogers.blogspot.com

2 σχόλια:

Theodosia είπε...

Δεν ξέρεις πόσο χαίρομαι μ`αυτά τα νέα Μαριανάκι.
Και βέβαια θα τον στηρίξουμε.
Δικό μας παιδί είναι.
Του εύχομαι ότι καλύτερο στον δρόμο
που ανοίγεται μπροστά του.
Κι εύχομαι να παραμείνει το ίδιο μάχιμος κι αληθινός:)

Unknown είπε...

εννοείται Μαριάνα (marianaonice) !!!
;-)

...απο το λίγο που τον ξέρω, πιστεύω πως είναι ένα αξιόλογο άτομο (αν και δεν συμφωνούμε πάντα στις απόψεις μας).

Ωστόσο είναι αξιέπαινος για πολλά ο Χρήστος.

;-)