Σελίδες

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009

Επεσα σε ομπρέλα προστασίας Ζαγοριανού!!


ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΟ - ΒΟΜΒΑ Ο Ι. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΖΗΤΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΖΑΓΟΡΙΑΝΟΥ

Εγγραφο - βόμβα του αρχαιότερου αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου Ι. Παπανικολάου με πρωτοφανείς καταγγελίες για αδίστακτο μηχανισμό προστασίας του διωκόμενου πρώην ανακριτή της Ζήμενς Ν. Ζαγοριανού ανοίγει τον ασκό του Αιόλου.

«Κατά τη διάρκεια της άσκησης των καθηκόντων μου, ως προϊσταμένου της επιθεώρησης των δικαστηρίων της χώρας και ειδικότερα κατά τον πειθαρχικό έλεγχο του ανακριτή Ν. Ζαγοριανού, προσέκρουσα σε σκληρό και αδίστακτο πολυπρόσωπο μηχανισμό προστασίας του ελεγχόμενου και του ανακριτικού του έργου στην υπόθεση Ζήμενς, τον οποίο, ως προς τα πρόσωπα και τους λόγους της προστασίας αυτής, είναι απαραίτητο να αποκαλύψουν τα αρμόδια δικαστικά όργανα, αφού εύλογα μου δημιουργήθηκε η πεποίθηση ότι η όλη υπόθεση όζει αποπνέουσα οσμές διαφθοράς, αδιαφάνειας και ανομίας σε βάρος του δημόσιου συμφέροντος».



Ο κ. Παπανικολάου στο πειθαρχικό του πόρισμα διαπιστώνει πέραν των ευθυνών του κ. Ζαγοριανού και ευθύνες σε βάρος συμμετόχων, ηθικών αυτουργών ή συνεργών του πρώην ανακριτή, που κάλυψαν τις ενέργειές του, όπως ο πρώην εισαγγελέας του Α.Π. Γ. Σανιδάς και ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Ι. Σακελάκος. Και οι δύο έχουν καταθέσει υπέρ του κ. Ζαγοριανού. Επίσης υπέρ του έχει προταθεί να καταθέσει και ο κ. Κεδίκογλου!!

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΘΕΙ ΜΕ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΔΟΞΑ!!!!
ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ!!!
ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΟΥΚΑΡΑΣ, ΕΙΤΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΗΣ "ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ", ΘΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΑΤΕΡΓΟ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΡΙΞΕΙ!!
Αχ κ. Παπανικολάου, μου φαίνεται ότι και εσείς μόλις τώρα στη δύση του δικαστικού σας βίου ανακαλύψατε ...την Αμερική!!

Πάντως επιβεβαιωθήκαμε όταν αναρωτηθήκαμε:
Παραπέμπεται ο αυτουργός! Οι ηθικοί αυτουργοί όμως??
Μοιραστείτε

5 σχόλια:

Aνεμος είπε...

δικαιολογημένα γράφει το κεντρί
http://www.kentri.gr/
Το γεγονός ότι ούτε τα ΜΜΕ δεν αξιολόγησαν τις συγκλονιστικές καταγγελίες του ανώτατου δικαστή ως το μείζον θέμα των ημερών, δείχνει ότι η παραδικαστική χούντα, που γιγαντώθηκε τα τελευταία πέντε χρόνια, διαπλέκεται με τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα.
το άρθρο είναι εδώ
http://www.kentri.gr/

marianaonice είπε...

Ναι το διάβασα το Κεντρί Άνεμε και πράγματι εκφράζει ακριβώς και τη δική μου απορία!
Είναι δυνατόν ένας ανώτατος δικαστής να κάνει αυτές τις καταγγελίες και να μην ιδρώνει το αυτί κανενός??
Θεέ μου που ζούμε??
Στο μεσαίωνα νομίζω ότι τα πράγματα ήταν καλύτερα!
Πίσω από τη Βαστίλλη βρισκόμαστε στην Ελλάδα, στα θέματα δικαιοσύνης!

Γραφεας Πεζικου είπε...

Ελλάς το μεγαλείο Σου,που τελειωμό ΔΕΝ έχει!Θέε μου που βρισκόμαστε? Σε πιό κόσμο ζούμε?Που κατρακυλάμε χωρίς σταματημό?Ποιός τελικά θα μας "σώσει"?'Οταν και σε" πρωτόγνωρη για τα Ελληνικά δεδομένα"επίσημα και επώνυμα κυκλοφορεί ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-ΒΟΜΒΑ Ανώτατου Δικαστικού εν ενεργεία, για υπαρκτό "παραδικαστικό"μηχανισμό προστασίας ,και ΔΕΝ ιδρώνει το αυτί κανενός,και περνάει στα ψιλά,μου δίνει την εντύπωση ότι πρόκειται για φαίνομενο κακόγουστα στημένης,πρωτοφανούς και αξιοθρήνητης φάρσας.Μη χειρότερα.......

marianaonice είπε...

@Απόμαχε
Κατρακυλάμε χωρίς σταματημό!
Δυστυχώς!
Και δεν νοιάζεται κανείς!
Ανώτατοι δικαστές που σε διαβεβαιώνω χαίρουν εκτίμησης στο δικαστικό σώμα κάνουν απίστευτες καταγγελίες για παραδικαστική χούντα και δεν κουνιέται φύλλο!!!
Μα ποιοί μας κυβερνούν τέλος πάντων??

Γραφεας Πεζικου είπε...

Ίσως για πρώτη μου φορά ανησυχώ ιδιαίτερα φιλτάτη μου marianaonice