Σελίδες

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2009

Παραπέμπεται ο αυτουργός! Οι ηθικοί αυτουργοί όμως??

Ποινική δίωξη σε βάρος του Ν. Ζαγοριανού ζητεί ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου.

Την ποινική δίωξη του Νίκου Ζαγοριανού για δύο αδικήματα -παράβαση καθήκοντος και κατάχρηση εξουσίας- ζητεί ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου. Ο κ. Ζαγοριανός με την ιδιότητα του ειδικού ανακριτή είχε χειριστεί την υπόθεση Siemens.

Συγκεκριμένα, ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Αν.Κανελλόπουλος διαβίβασε στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών Φ.Μακρή, το φάκελο της ποινικής προκαταρκτικής έρευνας που διεξήγαγε σε βάρος του Ν.Ζαγοριανού.

Ο κ. Κανελλόπουλος ζητάει να ασκηθεί ποινική δίωξη κατά του κ. Ν. Ζαγοριανού για κατάχρηση εξουσίας, καθώς δεν εξέδωσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για τον εμπλεκόμενο στην υπόθεση M.Χριστοφοράκο και για παράβαση καθήκοντος, καθώς δεν έδωσε όλα τα έγγραφα της δικογραφίας στους δικηγόρους των εμπλεκομένων στην υπόθεση της Siemens.
Τις επόμενες ημέρες θα συγκληθεί η Ολομέλεια Εφετών, ώστε την υπόθεση να αναλάβει εφέτης-ανακριτής.
Καιρός ήταν! Περιμέναμε, όμως, να ακούσουμε και για τους ηθικούς αυτουργούς του κ. Ζαγοριανού!! Και όλοι ξέραμε ποιοί ήταν αυτοί! Ανώτατοι που σήμερα απεχώρησαν από το σώμα, και ο ένας μάλιστα κατέχει και ύψιστη θεσούλα με παχυλό μισθό!!
Τα αδικήματα του κ. Ζαγοριανού είναι αυτονόητα και όλοι όσοι ασχολούνται με τα νομικά τα ήξεραν από την αρχή! Όμως ξέραμε και ποιανού εντολές εκτελούσε!

Αλήθεια που βρίσκεται ο κ. Σανιδάς?? Αυτός δεν θα παραπεμφθεί?
Μοιραστείτε

Δεν υπάρχουν σχόλια: