Σελίδες

Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2009

Προς troktiko: Διασύρετε το blogging

του Γιάννη Παπαϊωάννου

Πέφτετε από γκάφα σε γκάφα. Πρώτη σας γκάφα με το υποτιθέμενο γράμμα του φαντάρου: “Ευχαριστήριο σημείωμα στον κύριο Βενιζέλο από μελλοντικό φαντάρο!”
Το οποίο ακόμη και μετά την παρέμβαση του υπουργού δεν ανακαλέσατε ή τουλάχιστον δεν αιτιολογήσατε το γιατί δεν επικοινωνείτε με τον υπουργό ώστε να δώσετε τα στοιχεία και να αρθεί τυχόν αδικία σε βάρος του, εφόσον υφίσταται.
Σήμερα με περίσσιο θράσος εγκαλείτε τον blogger Νάσο Z. που σας καταγγέλλει αναρτώντας το e-mail του Βενιζέλου λέγοντας μάλιστα ότι είναι απατεώνας: Απατεώνας χρησιμοποιεί το υπουργείο Άμυνας για να παίρνει στοιχεία!
Μια απλή επίσκεψη στο blog του Βενιζελου θα σας πείσει για το γνήσιο του mail που κυκλοφορεί και σας αφορά. Ελπίζω να σας δείξει και το μέγεθος της γκάφας σας.
Δεν είναι πρέπον να πει κανείς ότι είστε εγκάθετοι, ανώνυμα λαμόγια της Δημοσιογραφίας, που ήρθατε εδώ σε διατεταγμένη υπηρεσία για να απαξιώσετε τον χώρο της υγιούς ελεύθερης έκφρασης των πολιτών και να πετάξετε λάσπη εναντίον όλων και του υπουργού.
Δεν είναι πρέπον να κατεβεί κανείς απο εμάς “εκεί κάτω” μαζί σας. Δεν θα το κάνει κανείς μας, απλά θα το σκεφτούμε.
Δεν ξαφνιάζομαι που μιλάτε εσείς ΑΝΩΝΥΜΑ για ΑΠΑΤΗ ΑΠΟ BLOGGER. Αυτή είναι η δουλειά σας.
Όμως τουλάχιστον τώρα που ξέρετε οφείλετε :
Να αποδώσετε μια συγγνώμη στο Νάσο, να κάνετε μια επικοινωνία με τον Βενιζέλο, και να δώσετε εξηγήσεις στην Μπλογοσφαιρα για τις ανακρίβειες που σκορπάτε και μας κάνετε όλους αναξιόπιστους.
Έχω την εντύπωση ότι ο Βενιζέλος δεν θα σας μηνύσει προσωπικά για συκοφαντία γιατί δεν αξίζει να ασχοληθεί μαζί σας και να σας κάνει θύμα.- δήθεν- blogger. Όμως εσείς συνεχίζετε την λασπολογία και αυτή την φορά αφορά θεσμούς ΝΠΔΔ, ΥΠΕΘΑ, ΓΕΣ, και συνολικά τον Ελληνικό Στρατό όπως φαίνεται εδώ: Ο Βενιζέλος ξεφτιλίζει το υπουργείο Άμυνας.
που -μεταξύ μας τώρα- έχουν κάτι βαρβάτες νομικές υπηρεσίες…
Ειλικρινά περιμένουμε να ανακαλέσετε έστω και τώρα και να ζητήσετε συγγνώμη από όλους μας, και ελπίζω να μην καταλήξετε στο συμπέρασμα ότι “βρέχει”

4 σχόλια:

marianaonice είπε...

Σαφώς και θα καταλήξουν στο συμπέρασμα ότι ...βρέχει...
Δεν έχω καμιά αμφιβολία γι' αυτό!
Είναι γνωστός ο βίος και η πολιτεία του τρωκτικού και του Στοχασμός Πολιτική!
Όποιος έχει μυαλό καταλαβαίνει ποιός είναι μπλόγκερ και ποιός πρακτορίσκος του συστήματος λασπολογίας!

Σιγαλας Μακαριος είπε...

δε διάβασα το σχόλιο του τρωκτικού, δε ξέρω σε τι αναφέρεσαι αλλά μήπως σε ενοχλεί στην ουσία το οτι βάλλεται κατά του ΠΑΣΟΚ? Δε ξέρω αν είναι δημοσιογράφοι ή οχι αλλά η ελευθερία εκφρασης είναι δικαίωμα του καθενός. Δε καταλαβαίνω εσένα τι σε κοφτει. Μπλοκοπατέρας εισαι? Σε έθιξε κανείς? Ασκησε τους κριτική, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί θα έπρεπε να απολογηθούν σε εσένα...

marianaonice είπε...

@WishmasteR
Δεν είναι ανάγκη να είναι κανείς μπλογκοπατέρας, εργατοπατέρας και οποιουδήποτε είδους πατέρας, για να πάρει θέση σε ένα συμβάν και να πει αυτό που πιστεύει ως δίκαιο και να απαιτήσει να επανορθωθεί το άδικο και να αποκατασταθεί η αλήθεια!
Αυτό είναι καθήκον και δικαίωμα κάθε έντιμου, ενεργού και σκεπτόμενου πολίτη!
Η αδιαφορία και ο ωχαδελφισμός οδηγούν δυστυχώς σε γενίκευση του κακού, ενώ η απλή κριτική δεν αγγίζει κανένα από τα λαμόγια που παρατυπούν ή παρανομούν, γιατί αν τους ένοιαζε η κριτική μας, δεν θα έπρατταν όπως πράττουν!
Έχουν άλλου είδους σκοπιμότητες και εξυπηρετούν τους "δικούς" τους σκοτεινούς σκοπούς και ...χέσ@@καν για την κριτική μας!!

Aνεμος είπε...

@WishmasteR ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΟΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ..ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΚΙΟΛΟΓΩ