Σελίδες

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2009

ΤΑ ΝΕΩΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΝΤΑΧΡΟΝΗ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΛΑΟΥΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΜΕ ΠΡΙΝ ΕΔΩ


Ένα παιδί πέντε ετών αργοπεθαίνει αβοήθητο, γιατί οι Έλληνες γιατροί ούτε μπορούν να το χειρουργήσουν, ούτε δίνουν γνωμάτευση για να χειρουργηθεί στο εξωτερικό. 
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ

Πεντάχρονη στο κατώφλι του θανάτου λόγω γραφειοκρατίας

 

Από το Υπουργείο Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης αργά το βράδυ της Πέμπτης εξεδόθη η ακόλουθη ανακοίνωση: "Ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κος Ανδρέας Λοβέρδος, επικοινώνησε με το Διοικητή του Ι.Κ.Α. κ. Θόδωρο Αμπατζόγλου, και έδωσε εντολή να παρακαμφθούν τα γραφειοκρατικά προβλήματα, προκειμένου να αντιμετωπιστεί άμεσα το ζήτημα της 5χρονης Λάουρα Λάχα".

Αυτό είναι παρήγορο έστω και τώρα, κι ας ελπίσουμε από εδώ και πέρα αυτή η εντολή να δίδεται άμεσα και χωρίς την παρέμβαση  bloggers και δημοσιογράφων!!
Μήπως αν στη θέση της Λάουρα βρισκόταν το παιδί κάποιου ευκατάστατου ή επιφανούς πολίτη, οι μηχανισμοί θα είχαν κινηθεί πολύ πιο γρήγορα και αποτελεσματικά και οι θεράποντες ιατροί θα είχαν από μόνοι τους προσπαθήσει να βρουν ένα νοσοκομείο του εξωτερικού για να αναλάβει την περίπτωση;ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΝ ΜΑΚΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΠΟΥΛΟ  
http://www.zougla.gr/
ΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΩ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ
AΛΛΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΝΟΙΩΘΩ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ

ΕΔΩ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ

1 σχόλιο:

Σταλαγματιά είπε...

Δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό δεν είναι δυνατόν.
Δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσουν την οργή, μια οργή που φουντώνει από την αδικία, την αγανάκτηση και την θλίψη