Σελίδες

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2009

Διακήρυξη Ηλεκτρονικής Ανυπακοής

Mετά τους hackers που χτυπησαν σε antenna κια ολυμπιακο και αλλη επίδειξη των hackers
παράζ ηλεκτρονικών επιθέσεων έγινα στα παρακάτω site

Διακήρυξη Ηλεκτρονικής Ανυπακοής
Το σύστημα βρίσκεται σε μια διαδικασία αναδόμησης. Με τις εκλογές στην πόρτα του επόμενου μήνα το νοικοκυριό και οι νοικοκυραίοι ετοιμάζονται να φορέσουν άλλη μία φορά το γλοιώδες προσωπείο τους για να ξεγελάσουν όσους ευκολόπιστους πιστέψουν τα ψέμματα του ή γοητευθούν από τις εξουσία που -νομίζουν ότι- κερδίζουν. Δεν είναι τυχαίο που φανατισμένοι τρέχουν πίσω από τους γελοίους αρχηγούς τους και γεμίζουν πλατείες και δρόμους για να κραυγάσουν και να πανηγυρίσουν όπως δεν έχουν κραυγάσει ή πανηγυρίσει για τίποτα άλλο.
Δεν έχουν κραυγάσει για την απαξίωση, τον καθημερινό εξευτελισμό, την κοινωνική απαξίωση συνανθρώπων, για την πείνα, του κατακτητικούς πολέμους, τα τρύπια κορμιά των παιδιών τους από την πρέζα, τους άντρες τους που τις βιάζουν και βαράνε επειδή έχουν καύλες, τους μετανάστες που αναζητώντας μία διέξοδο από την βαρβαρότητα πίσω στον τόπο τους στοιβάζονται και σκυλοπνίγονται για ένα φτάσουν ένα κομμάτι παραπάνω ψωμί, για τους φασίστες που σε άγαστη συνεργασία με τους μπάτσους προσπαθούν να ολοκληρώσουν την καθαρότητα του μπάσταρδου είδους τους. Όπως δεν κραύγασαν για τα παιδιά που σκοτώνουν οι μπάτσοι και για την συνεχή δουλία, όπου το αφεντικό ως σύγχρονος αφέντης εξουσιάζει κάθε στιγμή και πτυχή της καθημερινότητα και της ζωής των υφισταμένών του για ένα κομμάτι ψωμί (που συχνά ούτε αυτό δεν δίνει ή που το πετάει μέσα στα σκατά για να εξευτελίσει περισσότερο τους υπηκόους του)
Βέβαια αυτή η κατάσταση που περιγράφεται παραπάνω προφανώς και δεν είναι η ευημερία και η χαζοχαρούμενη κοινωνία που τα ΜΜΕξαπάτησης θέλουν να παρουσιάσουν αλλά ένα πλαίσιο καταπιεστικών συνιστωσών που δημιουργεί το χαρακτηριστικό μείγμα της κοινωνικής εξαθλίωσης του σήμερα.

Μέσα σε αυτές τις συνιστώσες των καταπιεστικών μηχανισμών που προστατεύουν την ύπαρξη και την ασφάλεια της κυριαρχίας βρίσκονται και οι στόχοι μας σήμερα.
ολη η προκηρυξη στο   
http://athens.indymedia.org/

Δεν υπάρχουν σχόλια: