Σελίδες

Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2009

Δικαιοσύνη δύο ταχυτήτων!! Πάλι τον ...αδύναμο κρίκο έπιασαν!!

> Και ενώ ο ανακριτής της υπόθεσης Siemens Πρωτοδίκης κ. Ν. Ζαγοριανός, ελέγχεται ποινικά και πειθαρχικά, από το σημερινό Προϊστάμενο της Επιθεώρησης Δικαστηρίων κ. Ι. Παπανικολάου και τον Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Τάσο Κανελλόπουλο, ο πρώην Προϊστάμενος της Επιθεώρησης Δικαστηρίων και συγχρόνως πρώην πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων και Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου κ. Δημήτριος Κυριτσάκης, ο οποίος έχει συνταξιοδοτηθεί από τον Ιούλιο του 2008, τοποθετείται , από τη Βουλή, με το ξεψύχισμα της Ν.Δ. και μία μέρα, σχεδόν πριν την προκήρυξη εκλογών, πρόεδρος της Επιτροπής Ανταγωνισμού, με τις ψήφους των Βουλευτών της Ν.Δ, ενώ η αντιπολίτευση ψήφισε λευκό.

Ο κ. Ζαγοριανός , ο οποίος μόλις στις 10-8-2009 είχε μεταβεί στη Γερμανία, για την έκδοση του Χριστοφοράκου, με δαπάνες του Υπουργείου Δικαιοσύνης, ελέγχεται επιτέλους και καλά κάνουν, αφού έπρεπε πολύ πριν να είχε διωχθεί από το δικαστικό σώμα, για τις φοβερές παραβάσεις του νόμου, που έκανε κατά το χειρισμό της συγκεκριμένης υπόθεσης.

Όμως αυτό δεν είναι απόδοση δικαιοσύνης!!
Δεν αρκεί να ελεγχθεί και τιμωρηθεί μόνον αυτός, που είναι όπως συνήθως, ο τελευταίος τροχός της αμάξης!!
Πρώτα απ’ όλα πρέπει να τιμωρηθεί ο ηθικός αυτουργός του, που όλοι ξέρουμε ποιος ήταν και πόσο είχε σανιδώσει την ελληνική δικαιοσύνη επί των ημερών του!!
Μέχρι έφεση άσκησε κατά του βουλεύματος που αποφάνθηκε ότι ο Ν. Ζαγοριανός κακώς δεν έδωσε τα αντίγραφα της δικογραφίας στους κατηγορουμένους!!
Αυτός δεν θα τιμωρηθεί αλήθεια??
Πειθαρχικά δεν μπορεί βέβαια, αφού έχει συνταξιοδοτηθεί, όμως ποινικά μπορεί!!
Εδώ θα σας παραδεχθώ κύριοι Δικαστές!! Και μάλιστα Ανώτατοι!!
Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα!
Εμπρός λοιπόν να δούμε έχετε το θάρρος να αποδώσετε ηθική αυτουργία σ' αυτόν για τις πράξεις του Ζαγοριανού??

Και έπειτα δεν αντέχεται ρε παιδιά, ο άλλος ανώτατος δικαστής κ. Δ. Κυριτσάκης, που περιφερόταν στα ραδιοτηλεοπτικά μέσα, με τις απαράδεκτα πολλαπλές ιδιότητές του και δήλωνε ότι ο κ. Ζαγοριανός κάνει καλά τη δουλειά του και είναι άριστος δικαστής και όχι μόνο, αλλά και για το Βατοπέδι εξέφραζε άποψη, για το αν η δικογραφία έπρεπε να πάει ή όχι στη Βουλή, αδειάζοντας τους δύο εισαγγελείς Κολιούση και Σωτηροπούλου, που τόλμησαν να κάνουν το καθήκον τους και αναγκάστηκαν σε παραίτηση, σήμερα να επιβραβεύεται με τη θεσούλα αυτή, που θα του αποφέρει νόμιμες αποδοχές μεγαλύτερες από το μισθό του εν ενεργεία Αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου.

Ο άνθρωπος αυτός δεν είχε καν την ευθιξία να παραιτηθεί από το Προεδρείο της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων όταν διορίστηκε προϊστάμενος της επιθεώρησης των συναδέλφων του!! Δηλαδή παρέμενε ελεγκτής των δικαστών και συγχρόνως εκπρόσωπος του συνδικαλιστικού τους οργάνου!!
Που ξανακούστηκε??
Γιάννης κερνάει Γιάννης πίνει δηλαδή!!

Επιτέλους η δικαιοσύνη κοροϊδεύει τον εαυτό της και εμάς!!
Γιατί όλοι τότε υποθέταμε ότι ο κ. Κυριτσάκης για να βγαίνει και να λέει, δημόσια, πράγματα που δεν έστεκαν ούτε λογικά ούτε νομικά, μάλλον σε μία τέτοια θεσάρα πρόσβλεπε και ώ του θαύματος, επιβεβαιωθήκαμε!!
Μόλις που πρόλαβαν να του εξοφλήσουν το γραμμάτιο!!

Αιδώς κύριοι Ανώτατοι Δικαστές!!
Δεν θα έπρεπε να διορίζεστε μετά τη συνταξιοδότησή σας πουθενά στο Δημόσιο!!
Γιατί αυτό σημαίνει «γλύψιμο» και «σκύψιμο» στα κελεύσματα της εκάστοτε κυβέρνησης με ανταλλαγή μία τέτοια Υψηλή και κερδοφόρα θέση!!!
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνο να είναι τιμία αλλά και να φαίνεται τιμία!!

Τιμωρείστε λοιπόν τον πρωτοδίκη Ν. Ζαγοριανό με απόλυση από το σώμα!!
Δεν του πρέπει να είναι δικαστής, αφού υπέκυψε σε εντολές ανωτάτων συναδέλφων του και παρέβη το καθήκον του!!

Όμως τους υψηλούς συναδέλφους του, που είτε τον υποστήριξαν είτε εξίσου παρανόμησαν μ' αυτόν, αν δεν μπορείτε να τους τιμωρήσετε, μην επιτρέπετε να τους επιβραβεύουν, κιόλας, με θέσεις αδρά αμοιβόμενες!

Είναι ντροπή!!!<

2 σχόλια:

Γιάννης Καραμήτρος είπε...

Πλέον δεν με εκπλήσουν και πολλά στην Ελλάδα :(

Aνεμος είπε...

@ΙωάννηςΚ (πρώην ioannisk) αυτο ειναι το χειρότερο τίποτα δεν μας εκπλήσει ποιά