Σελίδες

Τετάρτη 8 Ιουλίου 2009

ΕΚΤΑΚΤΟ:Ο ΑΠΕΡΓΟΣ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΤΕΛΑΒΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΥ



Σέ κατάληψη τού γραφείου τού τέως προέδρου της Επιτροπής Ανταγωνισμού προχώρησε πρίν από λίγο ο Θεόδωρος Τενέζος.Τού είχε ανακοινωθεί ότι ματαιώθηκε η συνεδρίαση γιά τήν ανάκληση της απόφασης αθώωσης τού καρτέλ χάλυβα !Δηλώνει ότι θά παραμείνει μέσα στό χώρο τού γραφείου μέχρι νά γίνει η συνεδρίαση καί νά αποκατασταθεί η νομιμότητα στήν Αρχή αυτή. Γίνεται 'εκκληση στήν κυβέρνηση νά θέσει υπό τόν άμεσο πολιτικό έλεγχό της τήν Επιτροπή αυτή,ουσιαστικό όργανο τών μεγάλων επιχειρήσεων πού εκμεταλεύονται γιά χρόνια τούς Ελληνες Πολίτες στίς τράπεζες Σουπερμαρκετ,βενζινάδικα κλπ.Η κατάσταση στήν οδό Πατησίων παραμένει αυτή την ώρα ρευστήΘόδωρα κουράγιο!!! ΜΗΝ τους δίνεις το άλλοθι που θέλουν!!!

Συνέχισε να διεκδικείς το δίκαιο σου όπως το όρισες από την αρχή:
Με στοιχεία και διάλογο. ΜΗΝ επιτρέψεις να σου αλλοιώσουν αυτό το περίφημο αγώνα που άρχισες τίμια απέναντι στα σκοτεινά συμφέροντα.

Οι μεθοδεύσεις συσκότισης και αδιαφάνειας του πρώην προέδρου της Επιτροπής Ανταγωνισμού, παρά τη λήξη της θητείας του συνεχίζονται.

Σε ποιο ευνομούμενο κράτος αυτή η υποτιθέμενη ανεξάρτητη αρχή θα είχε λόγο ύπαρξης μετά από τόσες καταγγελίες; Δυστυχώς στην Ελλάδα πάψαμε πια ΟΧΙ μόνο να πιστεύουμε αλλά και να ελπίζουμε. Μία ελπίδα που ούτε τα κόμματα της αντιπολίτευσης είναι ικανά να εμπνεύσουν.

Θαυμάζουμε τη δύναμη, το κουράγιο αλλά και το θάρρος των απεργών πείνας να αγωνίζονται κόντρα στη γενικότερη απαξία και ωχαδερφισμό των απογοητευμένων κατοίκων αυτής της χώρας.

Η ματαίωση της σημερινής συνεδρίασης για την ανάκληση της απόφασης αθώωσης του καρτέλ χάλυβα! Είναι μία στροφή 180 μοιρών από τη κοινή απόφαση που είχε παρθεί στο υπουργείο ανάπτυξης με συμφωνία να εξετασθούν όλα τα θέματα που έχουν καταγγελθεί από την αρχή, σε μηδενική βάση με μηδενική ανοχή.

Τα λόγια και οι εφησυχασμοί λειτουργούν σε βάρος της υγείας των απεργών πείνας. Ελπίζουν ότι έτσι θα κάμψουν ακόμη περισσότερο την ήδη επιβαρυμένη υγεία τους και θα αποχωρήσουν ηττημένοι μετά από μία τέτοια άνιση μάχη με την ένοχη ανοχή της πολιτείας.
http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/
http://tenezos.blogspot.com/

2 σχόλια:

BUTTERFLY είπε...

Ε πια αγανακτησε ο ανθρωπος με τοση κοροϊδια και ξεδιαντροπια! Ικανοι ειναι τωρα να τον συλλαβουν για καταπατηση!!!

Aνεμος είπε...

ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝ ΠΟΛΕΜΟ ΝΕΥΡΩΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΘΑΡΑ ΜΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΟΥ