Σελίδες

Τετάρτη 8 Ιουλίου 2009

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ!! Κύριε Δένδια ακούς??


Τι λέγαμε??
Αφού ψηφίστηκε νόμος και έκανε το αδίκημα της διακίνησης λαθρομεταναστών από πλημμέλημα σε κακούργημα, μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι!!!

Παρ' όλα αυτά όμως οι διακινητές και οι λαθρομετανάστες ... επιμένουν!!!!

1) Τις πρωϊνες ώρες της περασμένης Κυριακής στη θαλάσσια περιοχή Άκρα Μαχαίρα Λέσβου, εντοπίστηκε από πλωτό περιπολικό, πνευστή κωπήλατη λέμβος με επιβαίνοντες τέσσερεις (4) άνδρες αλλοδαπούς, που στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφνω. Μόλις αντιλήφθηκαν την παρουσία του λιμενικού, κατέστρεψαν τη λέμβο τους και έπεσαν στη θάλασσα με αποτέλεσμα να τους περισυλλέξουν οι λιμενικοί.

2) Τις πρώτες πρωϊνες ώρες του Σαββάτου στη θαλάσσια περιοχή Τσόνια Λέσβου από πλωτό πάλι περιπολικό του Λιμενικού Σώματος, εντοπίστηκε πνευστή μηχανοκίνητη λέμβος με επιβαίνοντες είκοσι δύο (22) αλλοδαπούς (16 άνδρες, 3 γυναίκες και 3 παιδιά), που στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων. Εδώ συνελήφθη και ο 43χρονος διακινητής τους, ενώ η λέμβος τους καταστράφηκε κατά την περισυλλογή.

3) Τέλος στη θαλάσσια περιοχή Εφταλούς Λέσβου, το ίδιο Σαββάτο, εντοπίστηκε από πλωτό περιπολικό πνευστή μηχανοκίνητη λέμβος με επιβαίνοντες δέκα επτά (17) αλλοδαπούς (15 άνδρες, 1 γυναίκα και 1 παιδί) που στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων!

Όλοι οι παραπάνω είχαν ξεκινήσει από τα απέναντι τουρκικά παράλια!!

Αυτά τα ολίγα προς το παρόν!!!
Όσο για τα κακουργήματά σας κύριε Δένδια, όπως βλέπετε τα γράφουν εκεί που δεν ...πιάνει μελάνι!!!!
Άλλη πολιτική χρειάζεται, με σοβαρότητα και χρηματικά κεφάλαια για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα αυτό της λαθρομετανάστευσης!!
Kαι όχι νόμοι που ψηφίζονται στο ...ποδάρι!!
.

2 σχόλια:

Mikros Alitis είπε...

Ο κανόνισμός Δουβλίνο ΙΙ που οι ηλ*&**οι πολιτικοί μας δέχτηκαν δημιουργεί όλο το πρόβλημα... Οι λαθρομεταναστες που πιανονται Παρισι στελνονται όχι στο Πακισταν αλλά στην Ομόνοια, δηλαδή στη χώρα της ΕΕ από την οποία εισήλθαν... Αλήθεια ποιος εχέφρων άνθρωπος μπορεί να πιστέψει ότι είμαστε μία τόσο τέλεια χώρα ώστε να συγκεντρώνουμε τις προτιμήσεις χιλιάδων ατόμων.. Αυτοί οι άνθρωποι Βέλγιο Γερμανία και Ολλανδία ονειρεύτηκαν όχι την Ψωροκώσταινα...

Είμαστε ο σκουπιδότοπος της Ευρώπης... και αυτό το υπογράψαμε.... Δεν μπορούμε μόνοι μας να λύσουμε ένα τέτοιο θέμα, γιατι δεν είναι ένα μετανευστικο κύμα που έχει προορισμό την χώρα μας. Εϊναι ένα μετανευστικό τσουνάμι που έχει προορισμό 27 χώρες, ολόκληρη την ΕΕ. απλά καταλήγουν στην Αθήνα....

Χρειαζόμαστε πολιτική, αλλά μόνο Ευρωπαική πολιτική γιατι μόνοι μας δεν μπορούμε να κανουμε τίποτα....

ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ ΣΤΟΥΣ ΒΡΩΜΟ-ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΤΟΥΣ....

ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ, ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ...ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΙΣΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ...

ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ "ΕΤΑΙΡΟΙ" ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ... ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΟΛΟΝΩΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ>.....



και άντε πες το τώρα αυτό στους δημοκρατες του ΛΑΟΣ.....


ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΝΟΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΜΑΣ>.....

ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ....

ΑΛΛΑ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΟΣΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΝΑΙ< ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΡΙΣΚΟ....

ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΤΕ, Η ΝΔ ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΕ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ

άσε τα μουτρα και την μουρμουρα των εταιρων και ποιος τους ακουει....

Ρίκη Ματαλλιωτάκη είπε...

Βουλιάζουμεεεεεεεεεεεεεεεε....βουλιάζουμε λεμε.....