Σελίδες

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2009

Και ο χορός των παιδεραστών και αυτών που ασελγούν κατά ανηλίκων καλά κρατεί!!

Παρά τους νόμους που ψηφίζουν οι φωστήρες μας, όπως το άρθ. 7 του ν. 3727/2008 με το οποίο αντικαταστάθηκε το άρθ. 5 του ν. 3625/2007 και με το οποίο ορίστηκε ότι:
"στις υποθέσεις ανηλίκων θυμάτων... η ανάκριση διεξάγεται κατ' απόλυτη προτεραιότητα και περατώνεται για τα κακουργήματα και συναφή πλημμελήματα σύμφωνα με τη σύντομη διαδικασία του ν. 663/1977, ενώ ο προσδιορισμός δικασίμου ορίζεται σε πρώτο βαθμό το αργότερο εντός 6 μηνών από την παραπομπή της υπόθεσης στο ακροατήριο και σε δεύτερο βαθμό εντός 4 μηνών από την άσκηση της έφεσης".

Οι παιδεραστές της
πολύκροτης υπόθεσης του Ίλιον είναι ελεύθεροι σήμερα ενώ εκκρεμεί σε πρώτο βαθμό η εκδίκαση της υπόθεσής τους και ενώ συνεχίζουμε να μαθαίνουμε ότι:

1) Ανώμαλος βίαζε επί 8 χρόνια την κόρη του στον Πύργο,

2) Νέο κύκλωμα παιδεραστίας, συνελήφθη, με πρόσωπα μεγαλόσχημα και υπεράνω υποψίας όπως ενός ευυπόληπτου μεγαλοεπιχειρηματία της Κέρκυρας και ενός βιομηχάνου τροφίμων της Θεσσαλονίκης, αλλά και ενός… καθηγητή που διδάσκει σε Γυμνάσιο της Αθήνας, καθώς και αρκετών μηχανικών διαφόρων ειδικοτήτων και

3) Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκε και δάσκαλος που ασελγούσε σε μαθήτρια!!!
Σημειωτέον ότι ο δάσκαλος ομολόγησε!

Κάποτε είπαν και διαβεβαίωναν ότι τα ονόματα των βιαστών και παιδεραστών θα ανακοινώνονται δημόσια...
Όμως εγώ σε όλες τις παραπάνω ειδήσεις, πλην της πρώτης, που δημοσιοποιήθηκαν πράγματι τα ονόματά τους, ακόμη και οι φωτογραφίες τους, για τους άλλους δεν ακούσαμε ακόμη τίποτε...
Για να δούμε θ' ακούσουμε εφόσον τα στοιχεία γίνουν επαρκή για την παραπομπή τους στο Δικαστήριο??
Πολύ φοβάμαι πως όχι, αφού σ' αυτούς εμπλέκονται και επώνυμοι μεγαλοεπιχειρηματίες, με πολλά λεφτά!!
Δεν είναι όπως ο αθώος Ηλίας Αμπουλός, το παιδί της φτωχής 8μελούς οικογένειας από την Αγιάσο Λέσβου, που κατηγορήθηκε για
απόπειρες βιασμών, χωρίς να πιαστεί επ' αυτοφώρω και ενώ φώναζε ότι είναι αθώος, διασύρθηκε επώνυμα, ως ο δράκος της Μυτιλήνης, και έμεινε στη φυλακή προσωρινά κρατούμενος επί 6 μήνες σχεδόν, εντελώς άδικα!!!
Και ας μη γελιόμαστε!!
Το μόνο που μπορεί να σταματήσει τα άρρωστα αυτά καθάρματα είναι η διαπόμπευση και ο διασυρμός που θα θρυμματίσει το κρύσταλλο της υψηλής τους προσωπικότητας και θα τους τοποθετήσει στο βούρκο όπου και ανήκουν!!
Και ακόμη κι αν οι ίδιοι δεν συνετιστούν, τουλάχιστον εμείς οι υπόλοιποι θα μπορούμε να μάθουμε και να προστατέψουμε τα παιδιά μας!!!

Στην Αμερική με νόμο έχω μάθει τοιχοκολλάται σε κεντρικά σημεία της περιοχής τέτοιων δραστών ότι εκεί μένει κάποιος από αυτούς!!!

Όμως εμείς τους προστατεύουμε!!
Διαφυλάττουμε τα προσωπικά τους δεδομένα!!
Αν είναι δυνατόν η εγκληματική δραστηριότητα και μάλιστα αυτού του είδους, κάποιου, να συνιστά προσωπικό δεδομένο??
Και ας το δεχθώ αυτό, σε πράξεις που δεν έχουν ομολογηθεί ή δεν έχουν συλληφθεί επ' αυτοφώρω! Εκεί το καταλαβαίνω ότι μέχρι να αποδειχθεί η ενοχή δεν μπορεί να διασύρεται ένας άνθρωπος που δεν ομολογεί και λέει ότι είναι αθώος!!
Μετά την καταδίκη του, όμως απαιτώ να μάθω τα πλήρη στοιχεία του!!

Σε ομολογημένες πράξεις ή αυτόφωρες τι νόημα έχει η μη δημοσιοποίηση, άμεσα, των στοιχείων των εν λόγω άρρωστων εγκληματιών???
Ποιούς πρέπει να προστατεύσουμε??
Αυτούς ή τα παιδιά μας??
Αφού μάλιστα τους αφήνουμε και ελεύθερους να κυκλοφορούν ανάμεσά μας ??

Φτάνει πια η υποκρισία κύριοι!!!
Δεν νομίζετε ότι πλήθυναν επικίνδυνα τα φαινόμενα αυτά στην κοινωνία μας??
Ποιούς θέλετε να διαφυλάξετε??
Μήπως τον καθρέφτη του εαυτού σας??
.

8 σχόλια:

alterego είπε...

Σε μια χωρα δεν θυμαμαι ομως που μαλλον στην Αμερικη υπαρχει σελιδα στο ιντερνετ που εκει καταχωρουνται οι διευθυνσεις και οι φωτογραφιες των παιδεραστων ακομη και οταν αυτοι εκτισουν την ποινη τους. Ετσι ο καθε γονιος μπορει να ειναι ενημερος για τον ποιον εχει γειτονα και να προσεχει τα παιδια του.
Και φυσικα ειναι υποχρεωμενα αυτα τα υποκειμενα να δηλωνουν καθε αλλαγη κατοικιας ουτως ωστε να μην χανονται τα ιχνη τους.

marianaonice είπε...

@alterego
Ναι κι εγώ το έχω ακούσει αυτό για την Αμερική!
Δεν ξέρω αν συμβαίνει κι αλλού, αλλά θα έπρεπε να συμβαίνει παντού σε τέτοιου είδους αδικήματα!
Παλιά στις κοινωνίες το μόνο που συγκρατούσε τα καθάρματα ήταν η κατακραυγή του κόσμου!
Τώρα καρφί δεν τους καίγεται αφού αν τους δημοσιοποιήσεις θα κυνηγάνε εσένα αντί γι' αυτούς!!!
Αίσχος!!!

Aνεμος είπε...

το νουμερο ενα προβλημα του ιντερνετ η μαριανα τα ειπε ολα καθε με ρα και ενα κρουσμα σημερα και αλλο
Δάσκαλος ασελγούσε σε μαθήτρια

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11424&subid=2&tag=8777&pubid=4390805

marianaonice είπε...

@Ανεμε
Όχι μόνον του ιντερνετ αλλά της κοινωνίας μας όλης!
Δάσκαλος ν' ασελγεί σε μαθήτρια, είναι εξωφρενικό!!
Που να εμπιστευτεί κανείς τα παιδιά του πλέον??
Καλά αν εμένα μου τύχαινε κάτι παρόμοιο στην κόρη μου, σιγά μη περίμενα την Ελληνική Δικαιοσύνη με τα ...προσωπικα δεδομένα της, να ...καθαρίσει!!!
:))

patsiouri είπε...

Ανεβάζω κι'εδώ το σχόλιο που έκανα στο άλλο μπλόγκ.

Πες τα ρε Μαριάννα, πές τα...

Καταρχήν οι δίκες τους πρέπει να πραγματοποιούνται το πολύ δέκα μέρες μετά το αυτόφωρο.
Δε θέλω να παρασυρθώ στις γνωστές μου απόψεις για παράδοση στον όχλο, κτλ...γιατί καταλαβαίνω πως σε αρκετές περιπτώσεις πρέπει να λαμβάνεται υπόψην η πιθανότητα λάθους.

Υπάρχουν όμως περιπτώσεις στις οποίες υπάρχει όχι μόνο ομολογία...αλλά και βίντεο!!!
Πάρα πολλές!
Ο.κ, να είμαστε πολιτισμένοι, να μην καταντήσουμε Ιράν και όλα αυτά, συμφωνώ (εν μέρει), αλλά ρε παιδιά πείτε μου, αν σας φέρνανε βίντεο με κάποιον που βιάζει ένα μωρό μηνών που ουρλιάζει και αμέσως μετά θα φέρνανε αυτόν τον κάποιον μπροστά σας, θα έβγαινε ζωντανός από τα χέρια σας?
Από τα δικά μου πάντως όχι.

Η δημοσίευση του ονόματός του είναι λίγο άσχημο πράγμα όταν έχει οικογένεια πίσω του, αρκετοί από δάυτους έχουν ακόμα και παιδιά.
Η ασελγούν πάνω στα ίδια τους τα παιδιά.
Στην περίπτωση αυτή διατηρώ κάποιες επιφυλάξεις γιατί ναί, να προστατευτούμε οι υπόλοιποι, αλλά το παιδί αυτό πως θα νιώθει όταν και η κουτσή Μαρία ξέρει πως το βίαζε ο πατέρας του???

Έχω όμως τη λύση.
Όσο το καθίκι παραμένει στη φυλακή να μη δημοσιοποιούνται τα στοιχεία του.
Εννοείται πως ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΟΥΖΟΥ.

Επειδή όμως η νομοθεσία είναι γάμησέ τα και βγαίνουν, προτείνω να υποχρεώνεται αυτόματα το παιδί να αλλάξει αν το επιθυμεί ονοματεπώνυμο, πόλη, και χώρα αν είναι δυνατόν.
Και το κράτος να παρέχει οικονομικό βοήθημα στο παιδί και εκείνους που θα αναλάβουν την επιμέλειά του, η τη μάνα του.

Αν η μάνα του ήξερε τι συνέβαινε, να τιμωρείται σαν ηθικός αυτουργός και όχι συνεργός ( αν καταφέρει να φτάσει στη δίκη της γιατί εγώ πιό εύκολα θα λίντσαρα αυτές τις μαλακισμένες παρά τον ανώμαλο που το έκανε).

ΥΓ:
Η Αμερική έχει κάποιους πολύ ενδιαφέροντες νόμους.
Κάπου διάβαζα (μπορεί και εδώ Μαριάννα) ότι, στη Φλόριντα αν θυμάμαι καλά, είχανε βάλει έναν τύπο που οδηγούσε λιώμα και σκότωσε δύο κοριτσάκια, να κάθεται επί ένα μήνα στο σημείο του δυστυχήματος κρατώντας μία τεράστια φωτογραφία τους που από κάτω έγραφε "Εγώ τα σκότωσα"...

marianaonice είπε...

@patsiouri μου
Θα σου πω κι εδώ ό,τι είπα στο άλλο μπλογκ:

Και εγώ το σκέφτηκα ότι στην περίπτωση που το κτήνος είναι συγγενής του θύματος, η δημοσιοποίηση του ονόματός του θα εκθέσει το ίδιο το θύμα, οπότε εκεί πρέπει να υποχωρεί η δημοσιοποίηση, αλλά καλά λες, υπάρχει δικλείδα ασφαλείας, να πεθάνει στη φυλακή!
Τότε ας μη δημοσιοποιηθεί το όνομά του, αλλά αν βγει?? Σωστά όλα όσα προτείνεις, νομίζω ότι λύσεις βρίσκονται, βούληση πρέπει να υπάρχει!

Και στην Αυστραλία μου έλεγαν τα ξαδέλφια έχουν περίεργες τιμωρίες. Ας πούμε σε μία περίπτωση που κάποιος έκοψε από το πεζοδρόμιό του ένα ψηλό αιωνόβιο δένδρο, γιατί του έκοβε τη θέα προς τη θάλασσα, ο δικαστής του επέβαλε ως τιμωρία να χτιστεί για 50 χρόνια ένας τοίχος μπροστά στο σπίτι του, ψηλός όσο το δένδρο!! Φοβερόοο!!!
:)))

Nobilis είπε...

Με όλη μας την εκτίμηση
το αναδημοσιεύσαμε
στο Χαμομηλάκι

marianaonice είπε...

@χαμομηλάκι
Η τιμή είναι δική μας, για τον αγώνα που δίνετε σε καθημερινή βάση!!
Σας ευχαριστώ!!