Σελίδες

Δευτέρα 15 Ιουνίου 2009

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ ΜΟΝΟ ΕΔΩ


H EΠΙΚΗΡΥΞΗ ΕΦΤΑΣΕ ΤΑ 5000 ΕΥΡΩ ΧΑΡΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
Το βίντεο αναρτήθηκε κατόπιν εγκρίσεως από τον φιλοζωικό σύλλογο Σητειας Αποκλειστικός του σκοπός είναι η γνωστοποίηση του γεγονότος στην τοπική κοινωνία και η βοήθεια στην εύρεση των ενόχων. Θερμή παράκληση να μην προβάλλεται από ανήλικους. Tώρα δεν ξερω ποιον να επικηρύξω..... Aυτούς που συνεχίζουν να κρεμάνε σκυλιά στην ΚΡΗΤΗ ΤΟΝ δήμαρχο Σητείας η την τοπική αστυνομία? Στη σελίδα του Δήμου Σητείας ο δήμαρχος Νίκος Κουρουπάκης έχει

ΜΑΙΛ dimarxos@sitia.gr Δεν έχει απαντήσει καν..τουλαχιστον σε εμένα ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΛΟΦΑΡΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΘΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΕΙ ΣΤA ΑΓΓΛΙΚΑ ΘΑ ΜΕΤΑΔΩΘΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ Η ΔΥΣΦHΜIΣΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ

ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

ΔΙΑ ΜΕΣΩ BLOG YOUTUBE KAI FACE BOOK

Η ΚΡΗΤΗ ΗΞΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΒΓΑΖΕΙ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΞΥΛΟΥΡΗ ΔΩΣΤΕ ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΑΝΑΠΟΔΑ ΡΕ ΣΥΝΤΕΚΝΟΙ ...

H EΠΙΚΗΡΥΞΗ ΕΦΤΑΣΕ ΤΑ 5000 ΕΥΡΩ ΧΑΡΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ FACE BOOK ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Σημειώτεον της ανωμαλίας των δραστών που είναι επικίνδυνοι γιατί μπορούν να το επαναλάβουν και σε άνθρωπο είναι το γεγονός ότι τα σκυλιά κρεμάστηκαν από τους άνανδρους δράστες με τέτοιο τρόπο, ώστε να πατούν λίγο τα πόδια τους στο έδαφος, με αποτέλεσμα να πεθάνουν 8 ώρες αργότερα





12 σχόλια:

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Μου είναι αδιανόητο τόση κακία και τόση ασπλαχνεία..θα τον σκότωνα με τα ίδια μου τα χέρια σου ορκίζομαι χωρίς δισταγμό αν τον έβλεπα.Αυτοί οιάνθρωποι(;) αρνούμαι να τους πω έτσι ..θέλουν το ίδιο κρέμασμα.Πες μου νέα για το τι έγινε άμα μάθεις, στέλνε τα μου με στα μειλ μου καλέ...

marianaonice είπε...

Nτρέπομαι που είμαι ...'ανθρωποςςς...
Κλαίω που έχω σάρκα και αίμα όπως αυτά τα άμοιρα πλάσματααα....
Κλαίω που αυτά τα καθάρματα δεν θα νοιώσουν ποτέ ό,τι ένοιωσαν τα αθώα θύματά τους!!!!!!!!!!!
Και πάνω απ' όλα οργίζομαι για τον κόσμο μέσα στον οποίο γεννήθηκα και ζω!!!!!!!!!
Τον σιχάθηκα!
Η ζούγκλα είναι πιο φιλεύσπλαχνη!!
:((

VAD είπε...

Για όνομα του θεού!Κι ύστερα διαμαρτύρονται οι Κρητικοί που επιβάλλονται περιορισμοί σε κάποιες δήθεν παραδόσεις,κουμπουριές στου Κουτρούλη το γάμο,βεντέτες κλπ...
Οχι μωρέ κοπέλια....

patsiouri είπε...

Σου αντιγράφω εδώ το σχόλιο που έκανα στη Χριστίνα, για να καταλάουμε ότι δεν πρόκειται για θέμα ζωοφιλίας αλλά καθαρά Δημόσιας Τάξης.


Με προβληματίζει κι'εμένα αυτό που είπε ο Laplace και με προβλημάτιζε και από τότε με την υπόθεση του Λήο.
Το θέμα είναι όμως πως δε γίνεται αλλιώς.
Η αστυνομία πρέπει από κάπου να ΠΙΕΣΤΕΙ να κάνει επιτέλους τη δουλειά της.
Το ίδιο και οι Τοπικές Αρχές.
Ξέρω εκ των προτέρων ότι δε θα τον καρφώσει κανείς.
Όμως η επικήρυξη, επειδή κακώς περιέχει μέσα ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, είναι τουλάχιστον ένας τρόπος να ακουστεί το θέμα.
Και πολά άλλα θέματα.
Για να καταλάβουν κάποιοι πως ναι ρε πούστη μου, δε μπορούν να αδιαφορούν, η μεγαλύτερη μερίδα πλιτών ΘΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΦΟΒΑΤΑΙ να κυκλοφορούν τέτοια καθάρματα έξω.

Και κάτι άλλο-καταδεικνύει την αχρήστευση της αστυνομίας.
Γιατί ποιός θα νιώσει ασφαλής να άει το παιδί του διακοπές στη Σητεία, τον Πόρο, ή οπουδήποτε αλλού, όταν γνωρίζει πως η Τοπική Αστυνομία που υποτίθεται προστατεύει τους τουρίστες, ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΗ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΛΑΧΟ ΠΟΥ ΚΡΕΜΑΕΙ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ ΤΟΥΣ.
Ημαρτον ρε παιδιά, στη γειτονιά μου που σιγά τη μεγάλη περιοχή, κυκλοφορεί ένας βαρεμένος που σπάει με μπαστούνι του γκόλφ τις βιτρίνες καταστημάτων και δεν έχουν αξιωθεί να πιάσουν ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΝ!!!!
Οι μαγαζάτορες, απελπισμένοι, ναί, τον επικήρυξαν κι'αυτοί με δικά τους χρήματα από τον εμπορικό σύλλογο!
Εχει καταντήσει αηδία το θέμα με την ανικανότητά τους πια.

Και πιστεύω πως αυτό είναι και το πιο σημαντικό που πρέπει να καταδειχτεί.
Οτι δε γουστάρουμε ρε φίλε πλέον να ζούμε ανάμεσα σε βαρεμένους, είτε ξεσπάνε σε ζώα, είτε σε βιτρίνες, είτε δέρνουν παιδιά, είτε...είτε...είτε...
ΜΑΖΩΧΤΕ ΤΟΥΣ.
ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ.

Κι επειδή έχω αγανακτήσει πραγματκά, συνεχίζω.
Χωρίς να θέλω να ταυτιστώ με κάποια γριά μικροαστή, έχω να καταθέσω τα εξής.
Πηγαίνω στη δουλειά μου κανονικά και πληρώνω, όπως όλοι μας, ένα σκασμό φόρους κανονικά.
Μεγάλο μέρος από τους φόρους μου πάει στην καταπολέμηση του οποιουδήποτε εγκλήματος καθώς και στο Δήμο στον οποίο υπάγομαι.
Λοιπόν, εφ'όσον πληρώνω, θέλω αυτά που πληρώνω να λειτουργούν.

Το θέμα με τα σκυλιά εγώ δεν το βλέπω ζωοφιλικά κι'ας συμπαθώ τα ζώα, ιδιαίτερα τα σκυλιά.
Το βλέπω σα θέμα Δημόσιας Τάξης.
Ως πολίτης φοβάμαι να ζω στον ίδιο χώρο με κάποιον που μπορεί να κρεμάσει ζωντανό ένα ζώο.
Φοβαμαι, πως το λένε.

Ως πολίτης επίσης ξέρω πως ο Δήμαρχός μου κυκλοφορεί με Λαμποργκίνι, η οποία πληρώθηκε με τα χρήματα που του σκάω εγώ και η Ευρωπαική Ενωση για να μην κυκλοφορεί αυτό το ζώο στο δρόμο.

Κι'όμως αποτύχαμε.
Ο φλώρος συνεχίζει να κυκλοφορεί με τη Λαμποργκίνι και να χτίζει εξοχικά ενώ το ζώο κυκλοφορεί έξω και όποιος γουστάρει το κρεμάει και από ένα δέντρο και δεν τρέχει κάστανο.

Ενώ εγώ υποτίθεται πως ΠΛΗΡΩΝΩ, επαναλαμβάνω, καί για να μην υπάρχουν αδέσποτα καί για να φυλακίζονται οι επικίνδυνοι για τη Δημόσια Τάξη.

Και για μένα αυτό είναι το πρόβλημα.

eirini είπε...

Σιχαμάρα και αηδία... αυτό νιώθω!!!
Το είδα και στο μπλοκ της φίλης Μαριάνας και πραγματικά τρελλάθηκα! Συμφωνώ με τα λόγια σου Άνεμε! Εφόσον έκαναν κάτι τέτοιο σ'αυτές τις ψυχούλες θα το έκαναν και σε άνθρωπο χωρίς καμιά αμφιβολία!!!
Προσωπικά θα τους κατέδιδα χωρίς να εισπράξω ποτέ δεκάρα τσακιστή! Και δεν ντρέπομαι να πω ότι θα τους ήθελα πολύ έτσι κρεμασμένους... αϊ σιχτίρ!!!!!!!

marianaonice είπε...

@Vad μου
Χάσαμε πάσα ιδέα πια για τους Κρητικούς!!!
Πολύς ντόρος για το τίποτε είναι!!

@patsiouri μου
Πόσο δίκιο έχεις!!!
Ακριβώς θέμα δημόσιας τάξης και ασφάλειας για όλους μας είναι να συλληφθούν οι ψυχάκηδες που έκαναν αυτό το έγκλημα!!!!
Πληρώνουμε σαν κερατάδες και είμαστε έρμαια του κάθε αλήτη και ψυχάκια και εγκληματία, χωρίς καμιά προστασία από το κωλοκράτος!!!
Είμαι κι εγώ πολύ οργισμένηηη!!!

@Ειρήνη μου
Κρεμασμένους τους ήθελα κι εγώ τους δαίμονες αυτούς!
Γιατί ούτε ανθρώπους ούτε ζώα μπορώ να τους αποκαλέσωω!!

Ektoras είπε...

Ναι οκ, χαλαρώστε λίγο με τους Κρητικούς τώρα, εγκλήματα στο Ελλαδιστάν, τα ίδια και χειρότερα γίνονται παντού.

Και είμαστε περήφανοι που καταγόμαστε από εκεί και για τα έθιμά μας (Vad)

ΥΓ Κακό πράγμα να τους βάζεις όλους στο ίδιο τσουβάλι εκτός αν είναι πολιτικοι

ΥΓ2 Πείτε μου από που είστε και σίγουρα θα βρω εγκλήματα και εγκληματίες και τερατουτγήματα παρόμοια στον τόπο σας. Το θέμα μας είναι άλλο, κάποιοι παρανοϊκοί ανώμαλοι. Όχι η Κρήτη οκ; δε σας φταίει σε τίποτα

marianaonice είπε...

@Ektora
το πρόβλημα μας είναι σαφώς κάποιοι παρανοϊκοί ανώμαλοι, αλλά για την Κρήτη πιστεύαμε ότι δεν θα τους κάλυπταν εκεί στον τόπο τους, και ότι οι ίδιοι οι λεβέντες Κρητικοί θα τους κατέδιδαν και δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι δεν τους ξέρουν!!!
Είναι μικρά τα μέρη εκεί και δεν γίνεται τίποτε χωρίς να μαθευτεί!!
Εκεί είναι το πρόβλημά μας, ότι μία κοινωνία Κρητικών καλύπτει ένα τέτοιο αποτρόπαιο έγκλημα!
Και στα άλλα μέρη γίνονται τέτοιου είδους εγκλήματα και εκεί ίσως ο κόσμος δεν μιλά, όμως τους Κρητικούς τους θεωρούσαμε λεβέντες και ντόμπρους!!
Και μας απογοητεύουν δυστυχώς... όσο περνά ο καιρός και κανείς δεν συλλαμβάνεται!!

Ektoras είπε...

Λεβέντες και ντόμπροι υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα. Άτομα που φοβούνται και δεν μιλούν, επίσης...
Αν όντως τους ξέρουν και δεν μιλούν είναι συνυπεύθυνοι στο έγκλημα δε μπα νά'ναι Κρητικοί, ή οτιδήποτε. Στα συγκεκριμένα μέρη υπάρχουν χιλιάδες πιο παρανόϊκοί Άγγλοι "τουρίστες" 16-30 ετών που όλη μέρα γίνονται στουπί στο μεθύσι και συμπεριφέρονται ανώμαλα. Αυτή είναι η κατάντια του τουρισμού μας, επαναλαμβάνω στα συγκεκριμένα μέρη. Δεν αποκλείω τίποτα. Πολύ πιθανόν να το έκαναν Άγγλοι, πολύ πιθανόν και γηγενείς. Αν ήταν γηγενείς, υπάρχει και η πιθανότητα να μην τους ξέρουν, δεν είναι τόσο κλειστή και μικρή κοινωνία. Αν πάλι τους ξέρουν, είναι επαναλαμβάνω συνυπεύθυνοι και ντρέπομαι για αυτούς.
Πραγματικούς λεβέντες Κρητικούς, θα δείτε στα όρη και στα μιτάτα, αν και δε μπορώ να βάλω "λεβεντόμετρο" στην Κρήτη ή σε οποιοδήποτε άλλο μέρος της Ελλάδας!

Αυτά πάντα με φιλική διάθεση από κάποιον που έλκει καταγωγή από την Κρήτη και δεν έχω κανένα πρόβλημα να καταδικάσω τους σύντεκνους αν κάνουν φρικαλεότητες. Τα ενδεχόμενα όμως είναι πολλά και ας τα λαμβάνουμε υπόψιν μας, όπως επίσης και το γεγονός οτι και η αστυνομία κάποια στιγμή πρέπει να κάνει τη δουλειά της.

Όσο για τα έθιμα, ήδη μακρυγόρησα, μα ήταν αναγκαίο δε θα το θίξω άλλο, σηκώνει πολύ συζήτηση...

Πάντα με φιλική διάθεση

ΥΓ Τα ζώα τα λατρεύω, έχω σκυλιά και μεγάλη ευαισθησία στο συγκεκριμένο ζήτημα

marianaonice είπε...

@Έκτορα
ζητούμε συγνώμη αν υπερβάλλαμε για το ήθος και τη λεβεντιά των Κρητικών!
Δεν ήταν αυτός ο στόχος μας, αλλά να ευαισθητοποιήσουμε όσους πράγματι είναι λεβέντες να μη φοβηθούν να μιλήσουν αν ξέρουν κάτι!
Δεν θα απολογηθείς εσύ για τις φρικαλεότητες που τυχόν έκαναν οι συμπατριώτες σου! Και εμείς δεν αποκλείουμε το ενδεχόμενο να μην ήταν Κρητικοί οι δράστες!
Το μόνο που μας κάνει ακόμη να επιμένουμε είναι ότι θεωρούμε ότι έπρεπε οι κρητικοί εκεί να είχαν πολύ ευαισθητοποιηθεί και δραστηριοποιηθεί για τη σύλληψη των δραστών!
Η φιλική διάθεση είναι αμοιβαία και σ' ευχαριστούμε πολύ για το γόνιμο διάλογο!!!

Aνεμος είπε...

@Ektoras καποτε το εκαναν στον λέω του έριξαν βιτριόλι και εκει ειναι σχεδον.... πατρίδ αμου στον Πορο τα ιδια ειπα οι ανωμαλοι ειναι παντού

Ρένα είπε...

Δεν βρίσκω λέξεις για να χαρακτιρήσω αυτά τα άτομα διότι άνθρωποι δεν είναι, μάλλον κατά λάθος πήραν την ανθρώπινη μορφή.
ΑΙΣΧΟΣ-ΝΤΡΟΠΗ.