Σελίδες

Κυριακή 14 Ιουνίου 2009

Έρμαια των εγκληματιών ημεδαπών και αλλοδαπών οι πολίτες...



Πήρα σήμερα ένα email ενός οργισμένου κοριτσιού, της Αθανασίας μας, που έλεγε ότι: Τη νύχτα γύρω στις 4.00 π.μ. κάποιοι, πιθανόν αλλοδαποί, όπως εκ των υστέρων έμαθαν από κάποια γειτόνισα, έσπασαν το αυτοκίνητο του πατέρα της και έκλεψαν από μέσα μιά τσάντα του με πολύ σημαντικά έγραφα που αφορούν το γραφείο του. Το αυτοκίνητο πήγε στο συνεργείο, τα έγγραφα χάθηκαν, το πρόγραμμά τους ανατράπηκε, άγχος για αποκατάσταση όσων εγγράφων μπορούν να ανακτηθούν, αγωνία για το τι θα γίνει με όσα δεν μπορούν να αντικατασταθούν και όλα τα συναισθήματα που μπορεί να νοιώσει μια οικογένεια όταν ξεκινά η μέρα της, από το πρωί με μία τέτοια αναποδιά! Και σκέφτεται κανείς, αλήθεια σε τι κράτος δικαίου ζούμε, όταν πια τέτοιου είδους σκηνές είναι η καθημερινότητά μας... Σήμερα η Αθανασία, αύριο εσύ, μεθαύριο εγώ... Κατ' αρχήν δεν φτάνει που έχουμε πλημμελή ή σχεδόν καθόλου αστυνομική φύλαξη του κόσμου στη συνέχεια βιώνουμε και το παράλογο νομίζω φαινόμενο σε κράτος δικαίου, ο Υπουργός Δικαιοσύνης με νόμους που ψηφίζονται κατά καιρούς, να αποφυλακίζει εγκληματίες, ανεξέλεγκτα και ανεξάρτητα από το είδος του αδικήματος που έχουν διαπράξει, για την αποσυμφόρηση των φυλακών, υποτίθεται!! Δηλαδή τους αμολάμε ελεύθερους και όποιον πάρει ο χάρος!!! Μακριά από εμάς και όπου θέλουν ας πάνε!! Άσε που με όλους αυτούς τους έρημους αλλοδαπούς μετανάστες λαθραίους και μη, που ανέλεγκτα τους βάζουμε στη Χώρα, χωρίς καμία υποδομή και εξασφάλιση και χωρίς να νοιαζόμαστε καν πως θα επιβιώσουν, είναι σα να έχουμε εισάγει μία βραδυφλεγή βόμβα!!! Γιατί έτσι έξαθλιωμένοι και άνεργοι που είναι, φθάνουν στο σημείο να κάνουν την εγκληματικότητα πλέον καθημερινότητά τους!! Τέλος έχουμε και μια δικαιοσύνη αργοκίνητη μέχρι θανάτου, χωρίς δικαστές, χωρίς υποδομή έμψυχη και άψυχη με αποτέλεσμα να μη συλλαμβάνει άμεσα και να μη τιμωρεί καίρια τους δράστες, που μπορούν με καλούς δικηγόρους που πληρώνουν με τη λεία τους, να πετυχαίνουν αναβολές και την καθυστερημένη εκδίκαση της υπόθεσης τους και να φυγοδικούν χωρίς καμία επίπτωση και ελεύθεροι να συνεχίζουν τη δράση τους, χωρίς κανείς να τους ...ενοχλεί!! Όλοι οι εγκληματίες, δυστυχώς, ξέρουν τις ελλείψεις και την αδυναμία του συστήματος δικαιοσύνης και δεν φοβούνται τίποτε πλέον. Ενώ οι δικηγόροι τους συνήθως τους βοηθούν να διαφεύγουν τη σύλληψη και τιμωρία με παράνομα τις περισσότερες φορές μέσα, χωρίς κανείς τους να ελέγχεται και να τιμωρείται! Έχουμε πια αποδεχθεί το ρόλο ενός μάγκα και βρώμικου δικηγόρου που ξέρει τερτίπια για να γλυτώνει τον εγκληματία πελάτη του, έναντι αδρής αμοιβής, που προέρχεται από την εκγληματική δραστηριότητα σε βάρος των θυμάτων του! Και έτσι ο χορός της ανασφάλειας και ατιμωρησίας καλά κρατεί!! Αλλοίμονο όποιος θα είναι ο επόμενος τυχερός, που θα πέσει στα νύχια των αητονύχηδων και στη συνέχεια όταν θα απευθυνθεί σε κανένα βαριεστημένο αξιωματικό υπηρεσίας θα σκεφθεί ίσως να πάρει και το νόμο στα χέρια του!!!! Και μη χειρότερα!! Υπομονή Αθανασία!!!

4 σχόλια:

patsiouri είπε...

Ξέχασες να αναφέρεις την πολύτιμη κατηγορία των ευηπόληπτων συμπατριωτών μας που από τη μία φωνάζουν "Αίσχος και Ντροπή" και από την άλλη θησαυρίζουν στις πλάτες και τις δικές μας και των μεταναστών.

Έχουμε και λέμε:
Ταρίφες (αναλαμβάνουν πολλές φορές προσυμφωνημένη μεταφορά παράνομων έναντι αδράς αμοιβής).

Δικηγόροι (μεσάζοντες που αναλαμβάνουν κάποιες διατυπώσεις).

Τελωνειακοί

Συνοριοφύλακες

Λιμενοφύλακες

Κάτι αριστεροί του κώλου (ο ένας μάλιστα πασίγνωστος απ'ότι έχω διαβάσει) που διατηρεί ξενοδοχεία αθλίας κατάστασης και νοικιάζει το δωμάτιο σε 40 άτομα για τρία ευρώ την ημέρα το κεφάλι. Το ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ θαύμα-θαύμα, δεν έχει πατήσει ποτέ σε κανένα τέτοιο ξενοδοχείο.

Υγειονομικό.

Δήμαρχος Αθηναίων.
Εγκληματίας.
Μαζί με τον Υπουργό Εσωτερικών.

Και μη μου πείτε ότι δε μπορούν να καθαρίσουν ένα μέρος ίσο σε μέγεθος με το πάρκο δίπλα από το σπίτι μου (την Πλατεία Θεάτρου εννοώ) για πλάκα, γιατί θα βάλω τα κλάματα.

Κυκλώματα σωματεμπορίας, εμπορίας παιδιών κτλ..αρχηγοί ΟΛΟΙ Έλληνες.
Κανένας αστυνομικός δε μπορεί να τους αγγίξει, εκείνους που έχουν ελληνική υπηκοότητα.
Εχω γνωστό αστυνομικό και ξέρω.
Διαταγές άνωθεν.
Και τελεία.

Και αυτή είναι η απάντηση στο "Ποιόν συμφέρει τελικά όλο αυτό"???
Προφανέστατα ούτε τους μετανάστες, ούτε εμάς, αλλά αυτά τα λαμόγια.

Αθανασία είπε...

Καλησπέρα καλε μου Άνεμε...σε ευχαριστώ για το μέιλ σου...και ένα θερμό ευχαριστώ για το εξαιρετικό αυτό ποστάκι...τα είπες όλα όσα ήθελα,να πώ εγώ...είμαι ακόμη πάρα πολύ ταραγμένη,από αυτό που έγινε..αναρωτιέμαι τί έχει σειρά τώρα...μας έχουν σπάσει αυτοκίνητο δύο φορές,αυτή είναι η δέυτερη...(μας είχαν σπάσει,και ένα παλιότερο που είχαμε)...δε ξέρω...πρέπει να γίνει κάτι άμεσα με το θέμα,των αλλοδαπών ΔΕΝ γίνεται να συνεχιστεί αυτό άλλο... πρίν μέρες..ήμουν μόνη στο σπίτι οι γονείς μου είχαν πάει,για ψώνια στο κέντρο έτσι;;...όπως άνοιξα τη πόρτα του σπιτιού που βγάζει στη μικρή μας αυλή,..άκουσα μια γυναίκα να φωνάζει βοήθεια..μπήκαν κλέφτες στο σπίτι της...κι εκείνη φώναζε η κακομοίρα,κανείς δε νοιάστηκε...πάγωσα..έγινε το αίμα μου παγοκωλόνα εκείνη την ώρα...δεν ήξερα τι να κάνω και που να σταθώ...ακριβώς διπλά στο σπίτι μου!!σε απόσταση αναπνοής....το μόνο που έυχομαι,είναι να μη συμβεί τίποτε όταν θα είμαι μόνη στο σπίτι...αν με βρούν μέσα θα με σκωτόσουν σίγουρα.....όπως ξέρετε είμαι άτομο με αναπηρία...προσπαθώ να μη σκέφτομαι γιατί θα τρελλαθώ στο τέλος...η κατάσταση εδώ έχει ξεφύγει εντελώς από τον έλεγχο...είναι πολύ δύσκολο καλέ μου να κάνω υπομονή...δ ε μπο ρώ δε νιώθω ασφαλής ούτε μέσα,στο ίδιο μου το σπίτι πιά....τέτοιο χάλι....από κει να καταλάβεις... σε ευχαριστώ θερμά για αυτό το πόστ...να σε καλά...καλησπέρες..σε σένα και τους φίλους μας......

Aνεμος είπε...

λεει Έρμαια των εγκληματιών ημεδαπών και αλλοδαπών οι πολίτες..@patsiouri
den εχει να κανει μονο με ξενους απλα αυτοι ειναι εξαθλιωμενοι κι δεν φταινε αυτοι βεβαια

Γραφεας Πεζικου είπε...

Φοβάμαι πως η κατάσταση αυτή είναι μη αναστρέψιμη.Γιατί νομίζω
πως το παιχνίδι χάθηκε πλέον....
Τις πταίει ???Τρέχα γύρευε! και..
Πιάσε το αυγό και κούρευτο!!!