Σελίδες

Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009

ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΤΑ



Νυχτερινό παιδομάζωμα για τη Siemens - Συνέλαβαν την 22χρονη κόρη του Χρήστου Καράβελα

Η απίστευτη ενέργεια του ανακριτή που εξέδωσε εντάλματα σύλληψης για τα... γυναικόπαιδα της οικογένειας Καραβέλα έρχεται τρεις μέρες μετά τις νυχτερινές συλλήψεις με... πιτζάμες στα σπίτια τους, των Γ. Σκαρπέλη και Η. Γεωργίου, οι οποίοι κρίθηκαν ύποπτοι φυγής, ενώ λίγες ώρες πριν βρίσκονταν στο γραφείο του ανακριτή και τους είχε δώσει προθεσμία.Η πρωτοφανής και ανήκουστη ενέργεια του κ. Ζαγοριανού, η οποία παραπέμπει σε άλλες εποχές, χαρακτηρίστηκε από νομικούς ότι κινείται στη λογική του εκβιασμού και της εκδίκησης, μετά το φιάσκο της απόδρασης στο εξωτερικό του Χρήστου Καραβέλα, που εξέθεσε ανεπανόρθωτα κυβέρνηση και δικαιοσύνη.
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΗΞΕΡΕ 6 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΦΥΓΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΛΥΨΕ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ
ΕΝΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΙΩΠΑ ΣΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΖΟΡΜΠΑ

Συνέντευξη "βόμβα" του πρώην εισαγγελέα και επικεφαλής της Αρχής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος Γιώργου Ζορμπά στον Αlpha 9,89

Κατήργησαν την Αρχή ξεπλύματος βρώμικου χρήματος όταν ερευνούσα την υπόθεση Siemens πράγμα το οποίο δεν θεωρώ τυχαίο είπε ο Γιώργος Ζορμπάς ρίχνοντας ευθέως το γάντι της συγκάλυψης στην κυβέρνηση αλλά και σε χειρισμούς της δικαιοσύνης.
Σχολιάζοντας τα χθεσινοβραδινά εντάλματα σύλληψης κατά της οικογένειας Καραβέλα ο κ. Ζορμπάς αναρωτήθηκε αν έχουν εκδοθεί παρόμοια εντάλματα για την οικογένεια Χριστοφοράκου.
ΑΝΑΡΩΤΙΈΜΑΙ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ?? Η ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΘΩΔΟΡΗΣ ΤΕΝΕΖΟΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ
http://studioa-blog.blogspot.com
TO KEΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΕΔΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΜΠΙΛΑ

Το ποιόν αυτών που επονομάζονται έλληνες «δικαστές», τώρα βούκινο και στην Ευρώπη!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Nαι η κυβερνηση ηξερε οτι και ο Χριστοφορακος και ο Καραβελας θα την εκανε και τους εδωσε και τις ευχες της.
Ναι, η συλληψη των μελων της οικογενειας ειναι μετρω εκ των υστερων, και εν μερει κινηση για τις εντυπωσεις.
ΟΜΩΣ!
Ο Χατζηνικολαου σημερα διαβασε καποια κειμενα που αναφερουν τη συσταση Ανωνυμων Εταιριων, με εντολεις (η καπως ετσι τελος παντων) τα μελη της οικογενειας του Καραβελα. Και μαλιστα η ιδρυση των εταιριων ειναι προσφατη, οποτε τα μελη που συνεληφθησαν εχουν ολα ενηλικιωθει. Η ιδρυση επισης δεν μπορει να γινει απουσια των εντολεων. ΑΡΑ? Τα μελη της οικογενειας του Χριστοφορακου δεν εχουν μονο γνωση των παρανομων 'εργασιων' του, αλλα και συμμετοχη. Συνεπως, λαμβανοντας υπ οψιν και τη μεταφορα τεραστιων ποσων σε ξενες τραπεζες, υοηρχε πιθανοτητα διαφυγης και της υπολοιπης οικογενειας η οποια εχει κι αυτη ποινικη ευθυνη απ οτι φαινεται.
Σε καθε περιπτωση, δεν ειναι σωστο ν κρινουμε τις αποφασεις του ανακριτη εφ οσον η δικαστικη διαδικασια βρισκεται σε εξελιξη.