Σελίδες

Δευτέρα 1 Ιουνίου 2009

ΟΙΚΟΛΟΓΕ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ??

ΚΑΛΑ ΡΕ ΟΙΚΟΛΟΓΕ ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΕ
ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ,,,
ΣΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ
ΟΛΑ ΣΤΑ ΣΥΓΧΩΡΏ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΊΑ ΤΩΝ ΠΌΝΤΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΕΜΑΛ
ΣΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΑΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ
ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΠΡΟΣΦΑΤΟ
ΟΤΑΝ ΒΑΖΑΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΣΥ ΕΛΕΓΕΣ ΠΕΡΙ ΚΟΙΝΗΣ ΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ??
ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΡΕ ΦΙΛΕ
ΜΗΝ ΞΕΓΕΛΆΣΤΗΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΗΦΊΣΕΤΕ
Αν θελεται αντίδραση ψηφίστε καλύτερα κατμαν ή ΛΕΒΕΝΤΗ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗ ΤΟΝ ΚΕΜΑΛ ΗΡΩΑ,ΤΟ 22 ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ,ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΑΤΥΧΗΜΑ..
ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ

ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΔΙΑΦΈΡΕΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΚΡΟ ΖΑΡΚΆΔΙ ΠΑΡΑ ΓΙΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΣΦΑΓΙΑΣΜΕΝΑ ΜΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ
ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟ ΑΝΤΊΘΕΤΟ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ
ΚΑΙ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΚΟΣΜΟ ΟΠΩΣ Ο ΑΓΝΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΦΕΤΖΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΕΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΥΠΟΚΡΙΤΗΤΡΕΜΟΠΟΥΛΕ/??
ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ
ΟΥΤΕ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ???

5 σχόλια:

Laplace είπε...

καλημερα
τα ιδια λεω κ εγω οπου σταθω κ βρεθω αλλα ο ΣΙΧΑΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ νομιζει οτι κανει 'επανασταση' ψηφιζοντας τους ανθελληνες..

δεν εχει ιδεα για τπτ..
ουτε για τις θεσεις του κομματος,ουτε για τπτ..

μα για ευρωβουλη θα ψηφισεις εναν ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ?και οταν ψηφιζει εναντιον μας τι θα λες ΕΛΛΗΝΑΡΑ της διπλανης πορτας?

δεν ακουν ομως..

BUTTERFLY είπε...

Κι εγω σκοπευα να τους ψηφισω για το καλο εργο που εχουν κανει ως τωρα για το περιβαλλον..αλλα απογοητευομαι πολυ τωρα και το ξανασκεφτομαι...κριμα παντως να βαζουν τα χερια τους και να βγαζουν οι ιδιοι τα ματια τους...πως ζητας ψηφο απο το λαο οταν προσβαλεις την ιστορια του..και ικανα και αγνα στελεχη να εχει, οπως ο Καφετζοπουλος, το καιει με τετοιες δηλωσεις το κομμα του...και ποιος ξερει αν αυτο ειναι τυχαιο που γινεται αυτη τη συγκεκριμενη χρονικη στιγμη...η πολυ ηλιθιος ειναι η κατι αλλο παιζει...ο νοων νοειτω...
Καλημερα!

marianaonice είπε...

Nai όπως το είπες!! Ενδιαφέρεται μάλλον για ένα νεκρό ζαρκάδι παρά για τα νεκρά μωρά!!

Κι εγώ λυπάμαι για τα νεκρά ζαρκάδια και λοιπά πλάσματα της φύσης, όμως πιότερο αν όχι το ίδιο, λυπάμαι και για τα αθώα και άκακα μωρά όλου του κόσμου που θυσιάζονται στους βρώμικους πολέμους του συστήματος των οικονομικά ισχυρών της γης από καταβολής του κόσμου αυτού!!

Πιστεύω ότι ο εν λόγω κύριος ούτε για τα νεκρά ζαρκάδια νοιάζεται... όλα γίνονται κατ' επίφαση και υποκριτικά, γιατί αν νοιάζεσαι για τα νεκρά ζαρκάδια δεν μπορείς να μη νοιάζεσαι για τα νεκρά μωρά!!!

Unknown είπε...

θα μου επιτρεψεις να εχω αντίρρηση για τα 'περι αγνότητας του Καφετζόπουλου' εκτός αν δεν γνωρίζεις πως ο Καφετζόπουλος ειναι Κων/λίτης,απο τις τελευταίες οικογένειες που αναγκάσθηκαν να φύγουν!!!!!
Απλως εδω πραγματώνεται η λαική θυμοσοφία'' εφαγε η ψέιρα και βγήκε στο σβερκο''

marianaonice είπε...

@taspa
Δεν ξέρω αν γνωρίζεις κάτι που εμείς δεν γνωρίζουμε...
Τον Καφετζόπουλο γενικά τον συμπαθούμε, από την όλη του παρουσία και κυρίως όταν προσφέρθηκε να υιοθετήσει το κακοποιημένο στον Πόρο, σκυλάκι το Λήο!