Σελίδες

Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2009

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ

Γιατι ρε ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ αυτοι που στο βιντεο ΠΟΥ ΤΡΩΓΑΜΕ ΞΥΛΟ ειμασταν χιλιαδες αφησατε τα παιδια μονα>?
Γιατί δεν ανοίξατε blogs δεν είπατε γνώμες ,,,,,,,,δεν βγήκατε στο δρόμο με τα παιδιά/? για εσάς μιλάω που φάγατε το ξύλο στο βίντεο το 87 αλλά ξέχασα ξεπουληθηκατε,,,,,,,,, βολευτήκαμε όπως ,και εγώ,,,, και αφήσατε τα [παιδιά Μόνα τους να τα βαράνε τα Ματ και τα βλέπατε από τον καναπέ σας ΕΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΧΕΤΑΙ ΔΙΚΙΟ ΣΑΣ ΑΦΉΣΑΜΕ ΜΌΝΑ.ΠΟΥΛΗΘΉΚΑΜΕ ΓΑΜΏ ΤΗΝ ΓΈΝΙΑ ΜΟΥ

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Γιατί όταν βγάλεις,τα φοιτητικά ρούχα και βουλιάξεις μέχρι τα αυτιά, στις δερμάτινες καρέκλες, δεν μπορείς να δεις ΤΙΠΟΤΑ.
Ας σηκώσουμε τους καθρέφτες και ας ανοίξουμε, τα "άλμπουμ" των χρόνων εκείνων, να δούμε το χάλι μας, το κέρατο μου!
Με έφτιαξες πρωί- πρωί!
Ο πουλημένος.

rain είπε...

Γιατί έτσι λειτουργεί! Μεγαλώνεις, κόβεις τα μακρυά σου μαλλιά, βγάζεις τα μαυρα στενα παντελόνια, φοράς το κουστούμι σου, δουλεύεις γιαυτόν τον οποιον κάποτε του τα'χωνες αλλά τώρα σου πληρώνει το νοικι σου, κάνεις παιδιά και φιλάς κατουρημένες ποδιές για να τα διορίσεις στην αξιοκρατική κοινωνία μας, γιατί κι αυτά πρέπει να πληρώσουν το νοίκι τους τα οποια κι εκείνα σε νεαρά ηλικία σπάσαν τις βιτρίνες τους αλλά μετά βάλαν το κουστόύμι τους και πάμε πάλι από την αρχή...

Aνεμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ Ανέστης Εμμανουήλ,ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΛΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΜΕ ΕΜΑΙΛ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

balabala bambaluna ( pink, of course ) είπε...

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΒΙΝΤΕΟ! ΒΕΒΑΙΑ, ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΤΕ. ΜΠΟΡΕΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΕΙΝΑ ΝΑ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΠΙΣΤΟΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΕΙΝΟ ΤΟ "ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ' ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΩΡΑΙΟ ΚΑΙ ΜΕΣΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΗΜΑ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΣΩΣΤΑ, ΑΚΟΜΗ, ΟΤΑΝ ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ! ΚΑΛΑ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ ΚΑΙ ΥΓΙΗΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΟΣΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΙ RAIN KAI ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΟΛ.
ΙΣΩΣ ΤΕΛΙΚΑ Η ΛΑΗΘΕΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗ ΜΕΣΗ.
ΒΕΒΑΙΑ, ΑΧ, ΟΤΑΝ "ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΟΠΟΙΝΟ ΚΑΠΟΤΕ ΤΟΥ ΤΑΧΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΝΟΙΚΙ..." ΑΧ!!!! ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΘΕΜΑ.
ΚΑΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ!
Β.Β.