Σελίδες

Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2009

Αλλοδαποί μαζεύουν τους αδέσποτους σκύλους της Μεγαλόπολης και τους τρώνε!!!

το τραγούδι αγαπημένο και μου ζητήθηκε στο εμαιλ in the name of love
στο όνομα της αγάπης

Μετά απο το μπλόγκ της Σκάλας Λακωνίας και άλλα μπλόνκ ενημερώνουν για μετανάστες που τρώνε σκυλιά όπως ένα blog της Μεγαλόπολης http://megalopolis2008.blogspot.com/2009/02/blog-post_4884.html
Τον τελευταίο καιρό έχει παρατηρηθεί ότι και στη Μεγαλόπολη έχουν εξαφανιστεί τα αδέσποτα σκυλιά που κυκλοφορούσαν στους δρόμους και είχαν γίνει οι μασκώτ των καταστημάτων και των super market...
Εστειλα και σε αυτόν τον synbloger email έστω να μάθουμε απο την αστυνομία τι συμβαινει μπορει να είναι νόστιμος μεζές για αυτούς μπορεί να τους κάνει η ανέχεια αλλά στην Ελλάδα όχι μόνο είναι απάνθρωπο αλλά απαγορευεται αυστηρά.
Οποιος έχει κάποια άλλη πληροφορία στο email moy
anemos521@gmail.com

3 σχόλια:

Unknown είπε...

Και που ειναι το περιεργο?? Με τοσους ξενους που εχουμε απο φιλιππινες και βαλε δεν περιμενατε οτι θα εξαφανιστουν τα σκυλια, ο καλυτερος μεζες, αν ειναι και καλοθρεμμενος θα τον κανουνε στη σουβλα σαν το αρνι το πασχαλιατικο.

zoyzoy είπε...

Οχι και τον καλύτερο φίλο του ανθρώπου μεζέ!!Το διάβασα και σε άλλο βλοκ ότι έκαναν έφοδο αστυνομικοί σε σπίτι μεταναστών πακιστανών που έτρωγαν σκύλους και φρίκαρα!!!!

marianaonice είπε...

Φρίκη!!
Δεν είναι θέμα ανέχειας!!
Είναι θέμα κουλτούρας των συγκεκριμένων αλλοδαπών!!
Το σκύλο τον τρώνε στην πατρίδα τους μάλλον οπότε γιατί όχι και στη δική μας!
Εμείς δεν έχουμε κράτος να προστατέψει τους ανθρώπους του, τους σκύλους του θα προστατέψει;;;