Σελίδες

Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2009

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ Εκπροσωπώντας εμένα, χωρίς…εμένα



Εκπροσωπώντας εμένα, χωρίς…εμένα

μια διεύκρινηση η έρευνα βρέθηκε στο http://www.pare-dose.net
όπως και το ευχαρίστησα δεν ήξερα την αρχική πηγή του κυρίου Παναγιώτης Παπαχατζής



η Ε.Ε.Χ.Ι.(Ένωση Ελλήνων Χρηστών Ίντερνετ) αποτελεί μια Μ.Κ.Ο. που ιδρύθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 90 από μερικές δεκάδες πολιτών και λειτούργησε αρχικά σαν παροχέας internet. Πρόκειται δηλαδή για μια καθαρά ιδιωτική πρωτοβουλία. Η δε, ονομασία της είναι νομικά κατοχυρωμένη κι ως εκ τούτου είναι νομότυπη (ή τουλάχιστον έτσι φαίνεται). Σήμερα η Ε.Ε.Χ.Ι. είναι ουσιαστικά ανενεργή και περιορίζεται σε δευτερευούσης σημασίας δραστηριότητες.

Το θέμα όμως που προκύπτει σήμερα με την Ε.Ε.Χ.Ι. δεν είναι νομικό, αλλά ηθικό.
Ο κύριος Βασιλάκος με όχημα αυτή οργάνωση και την ιδιότητα του προέδρου της, ουσιαστικά μιλάει (σε διάφορες δημόσιες συζητήσεις ή συνεντεύξεις), ούτε λίγο ούτε πολύ, εξ ονόματος όλων των Ελλήνων χρηστών του ίντερνετ (κι εξ ονόματός σου φυσικά αγαπητέ αναγνώστη, που διαβάζεις αυτό το κείμενο), χρησιμοποιώντας τον επίτηδες ασαφή και θολό όρο «εμείς», αποφεύγοντας επιδέξια να αποσαφηνήσει ποιους ακριβώς εννοεί με το «εμείς», αφήνοντας έτσι να πλανάται η ιδέα στον κάθε αδαή (όπως εμένα πριν μερικά χρόνια), ότι όντως αυτός ο κύριος εκπροσωπεί το σύνολο των Ελλήνων χρηστών του διαδικτύου κι όχι τα μέλη (και μόνο αυτά) της οργάνωσής του.
Κι αν το καλοσκεφτεί κανείς, ο κύριος αυτός, καπηλευόμενος την ιδιότητα αυτή που επικαλείται, κάτω απ’ αυτόν τον ασαφή όρο «εμείς», έχει de facto αναγνωρισθεί από τα ΜΜΕ (κι όχι μόνο) ως πραγματικός εκπρόσωπος των Ελλήνων χρηστών του διαδικτύου, αποκομίζοντας φυσικά την προσωπική αναγνωρισιμότητα, με ότι συνεπάγεται αυτή…

Επειδή λοιπόν, το που εντάσσεται ή δεν εντάσσεται ο κάθε ανώνυμος κι επώνυμος χρήστης του διαδικτύου, δεν αποτελεί εργολαβία του κάθε κυρίου Βασιλάκου, αλλά δικαίωμα κι επιλογή που απορρέει από την ανεξάρτητη υπόσταση του καθενός από εμάς, νιώθω την ανάγκη (και υποχρέωση συνάμα) να αναρτήσω κι εγώ ανάλογη σημείωση και διευκρίνιση, πως ο παρών ιστοχώρος δεν εκπροσωπείται από κανέναν αυτόκλητο πρόεδρο Ελλήνων χρηστών του διαδικτύου, όπως κι αν λέγεται αυτός.

Αλλά ακόμη και να είχα την διάθεση και πρόθεση να ενταχτώ στην οργάνωσή του, πως θα μπορούσα να δεχτώ να με εκπροσωπεί κάποιος, που απ’ την μια πλευρά «μάχεται» υπέρ της ανωνυμίας στο διαδίκτυο κι απ’ την άλλη μας κλείνει πονηρά το μάτι, φροντίζοντας να μας υπενθυμίσει-προειδοποιήσει, λέγοντας πάνω-κάτω, «Κοιτάξτε μάγκες, καλές οι θεωρίες περί ανωνυμίας, αλλά να το έχετε υπ’ όψιν, πως κάτι τέτοιο στην πραγματικότητα δεν ισχύει στην Ελλάδα και η ΔΗΕ του κυρίου Σφακιανάκη, άμα θέλει θα μπουκάρει στο σπίτι σας, στην πρώτη δυσάρεστη μαλακία που θα γράψετε».

Γεμίσαμε με “εκπροσώπους” που στο όνομά μας, χτίζουνε περιουσίες, με εκπομπές σε ΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ και με θέσεις σε κυβερνητικές επιτροπες…

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Χρηστών Internet, αρχισυντάκτης τεχνολογίας στο In.gr και όπως δηλώνει “κάνει πρώτα τεχνολογία και μετά δημοσιογραφία” στην ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ στην Ετ1, στο Δελτίο Ειδήσεων της ΝΕΤ και στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ.

ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΤΩ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΑΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ .?ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ??Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ??ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΤΕ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΜΙΛΑΜΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΒΑΛΑΜΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΣΕΝΤ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

http://www.eexi.gr/

EYXAΡΙΣΤΩ ΤΟ

http://www.pare-dose.net

ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΜΙΑ Ε Ε Χ Ι

7 σχόλια:

If...ιγένεια είπε...

Μου ανοιξες τα ματια που λενε? Ε.. Καλημερα σε ευχαριστω για την πληροφορηση..

Στέλιος είπε...

To anebazw ki ego to simaa, den mou aresun tetoies...ekproswpiseis.

Laplace είπε...

ετσι βρε ανεμε,ετσι ακριβως ειναι..
αντε με τον καθε,..

καλο ΣΚ

Παναγιώτης Παπαχατζής είπε...

Καταρχήν συμφωνώ με όσα έγραψες. Όμως το μεγαλυτερο μέρος των πληροφοριών αυτών έχουν προέρθει απο δικό μου ρεπορτάζ πριν απο 2-3 (το πάρε-δώσε αναφέρει την πηγή προς τιμή του).
Επίσης το αρχικό σκουρο σήμα του ανεξάρτητος χρήστης ιντερνετ προέρχεται απο ανάλογη κίνηση της magica.
Δεν στα λέω για να σε πικάρω απλά επειδή είσαι καινούργιος, σχετικά, blogger στο λέω για να μάθεις να βάζεις τα λινκ της πηγής των στοιχείων και κινήσεων.
Με φιλική διάθεση.

Ανώνυμος είπε...

Δείτε και το αποκαλυπτικό αυτό Video !


http://lexios.spaces.live.com/blog/cns!2B3F3940000F434F!1052.entry

Aνεμος είπε...

@Παναγιώτης Παπαχατζής η έρευνα βρέθηκε στο http://www.pare-dose.net
όπως και το ευχαρίστησα δεν ήξερα την αρχική πηγή αν διαβάσεις οποιδήποτε άρθρο μου πάντα γράφω απο όπου αντλώ πληροφορίες

Ανώνυμος είπε...

http://www.facebook.com/home.php?#/group.php?gid=35590075762