Σελίδες

Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2008

δηλωνω έγκυρα ηλίθιος




ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΜΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

ΜΕΤΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ 3,5 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΙΟΝΟΣΤΙΒΑΔΑ ΤΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΝΩΜΗ.

ΥΠΟΤΙΜΗΣΑ ,ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑ,ΕΙΧΑ ΛΑΘΟΣ ΕΙΚΟΝΑ. ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΜΟΥ ,ΤΗΝ ΟΛΙΓΟΡΙΑ ΜΟΥ,ΤΗΝ ΑΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΤΗΝ ΑΦΑΣΙΑ ΜΟΥ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΕ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ Ο ΧΟΝΤΡΟΥΛΗΣ,ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΛΑΕ ΑΡΑΓΕ ΠΟΣΟ ΛΑΚΗΣ ΕΙΣΑΙ??



.ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΑΤ ΦΥΛΑΝΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΙΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΔΡΟ ΓΙΑΤΙ ΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ.ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΝΤΕΚΟΡ
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ









Κώστας Καραμανλής-Πρωεκλογικο Τrailer 2009

9 σχόλια:

ΣΚΟΡΠΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ είπε...

KALO ! MES STIN MAYRILA TOSO KAIRO , XREIAZONTAN AYTO ! KALES GIORTES FILE !

eirini είπε...

Χαχαχαχα!!!!!!!! Καλά κάνει και δηλώνει έγκυρα ηλίθιος γιατί είναι!!!
Μας χρειάζεται λίγο χιούμορ μέσα σ'όλη αυτή την κατάσταση...
Άνεμε φίλε μου καλή εβδομάδα να έχουμε και φιλιά πολλά!!!!!

Aνεμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΚΑ ΟΜΩΣ ΑΥΤΑ ΔΗΛΩΣΕ ΕΧΤΕΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Χρυσοθήρας η «Οχιά στον Κώνο Σαπών»

Μάθαμε τα νέα:
από τα blogs«makelio.blogspot.com» «piazzadelpopolo.blogspot.com»
Και από τους σχολιαστές, της ελεύθερης γνώμης blogs «Los Decamisados».
Σας ευχαριστεί για τα «καλά» νέα ο βουκόλος Κωστίκας ο Σαπαίος.

Μου προξενεί θλίψη και μελαγχολία το γεγονός ότι υποχρεωνόμαστε, κάθε λίγο και λιγάκι, να συζητάμε για ένα έργο που εδώ και χρόνια, από την «γέννησή» του, το έχει απορρίψει το σύνολο σχεδόν της τοπικής κοινωνίας. Εμείς δηλαδή η ίδια κοινωνία συζητάμε γι’ ένα θέμα που το έχει απορρίψει η ίδια η κοινωνία,και τώρα μαθαίνουμε από εσάς (makielo.blogspot.com), ότι τα χρυσωρυχεία Σαπών στη θέση «Οχιά και Κώνος», μεταπωλήθηκαν στην εταιρεία «COPPERCO MINERALS».
Είναι ο τρίτος ιδιοκτήτης των χρυσορυχείων Σαπών μέσα σε τρία χρόνια. Είναι μια ιστορία παλιά, και ο Νομάρχης Ροδόπης κ. Γιαννακίδης μας κοροϊδεύει ως συνήθως, ενώ όλα τα γνωρίζει, προσποιείται ότι δεν γνωρίζει τη νέα μεταβίβαση των είκοσι χιλιάδων στρεμμάτων Ελληνικής γης στους νέους αλλοδαπούς ιδιοκτήτες, όπως γνωρίζει και ο Αντινομάρχης Ανάπτυξης κ. Κατσιμίγγας.
Ο Νομάρχης Ροδόπης μεσούσης της προεκλογικής περιόδου των Νομαρχιακών εκλογών τον Οκτώβριο του 2002 ως Αντινομάρχης που ήταν χορήγησε 2 άδειες Α.Μ.Ε. τον Αύγουστο του 2002, και μία άδεια Α.Μ.Ε. τον Δεκέμβριο του 2002, λίγες μέρες πρίν αναλάβει τα νέα καθήκοντά του, ως Νομάρχης Ροδόπης, αφού είχε ήδη εκλεγεί Νομάρχης τον Οκτώβριο της ίδιας χρονιάς.
Ο Νομάρχης Ροδόπης κ. Γιαννακίδης, γνωρίζει πολύ καλά ότι δόθηκε η προέγκριση και η έγκριση χωροθέτησης από το ΥΠΕΧΩΔΕ, ακόμη ότι έγινε ο αποχαρακτηρισμός της πευκόφυτης δασικής έκτασης, και ακόμη μας κοροϊδεύει. Λέγοντας, ότι όλα τελείωσαν με τον χωροταξικό σχεδιασμό της χώρας του κ. Σουφλιά, που ψηφίσθηκε ως νόμος από την Βουλή πρό εξαμήνου περίπου.
Για την τροποποίηση άρθρου του νόμου «Χωροταξικός Σχεδιασμός», σε κάποια μεταμεσονύκτια συνεδρίαση της Βουλής περίπου τον Οκτώβριο του 2008, όπου προβλέπεται έμμεσα πλήν σαφώς η εξόρυξη μεταλλευμάτων και στην Θράκη, (πρίν την τροποποίηση του νόμου δεν προβλεπόταν), ο Νομάρχης κ. Γιαννακίδης και ο Αντινομάρχης κ. Κατσιμίγγας δεν πήραν ακόμη «πολιτική» θέση γι’ αυτό το θέμα.
Την προεγκεκριμένη και την εγκεκριμένη χωροθέτηση των ορυχείων χρυσού, και την παραχώρηση της έκτασης οι επενδυτές τα γνωρίζουν υπάρχουν αποφάσεις από τις συναρμόδιες υπηρεσίες και ακόμη ισχύουν, και γι’ αυτό επένδυσαν οι εταιρείες στα σίγουρα εκ. $. Σε αντίθετη περίπτωση δηλ. «ν’ αγόρασαν γουρούνι στο σακί, ε’ τότε δεν πρέπει να στέκουν κάλα στα μυαλά τους.


Εγώ είμαι ένας λίγο μορφωμένος κτηνοτρόφος, το καλοκαίρι που βοσκάω τα γιδοπρόβατά μου βλέπω τα πασασλάκια που σημαδεύουν τα ΕΙΚΟΣΙ χιλιάδες στρέμματα που παραχωρήθηκαν στους αλλοδαπούς χρυσοθήρες, τον χειμώνα κατεβάζω τα ζωντανά μου και τα βοσκάω στο χορταριασμένο θέατρο μας, το βουκολικό μυαλό μου μέσα στη μοναξιά σκεφτεται:
Ότι η Κυβέρνηση της Πατρίδος μου περιμένει να εξαθλιωθούμε από την φτώχεια που μας μαστίζει, και τότε να τους παρακαλούμε να λειτουργήσουν τα χρυσορυχεία Σαπών για να βγάλουμε ένα ξεροκόματο ψωμί «αλιμένο» (όπως λέμε στην Θράκη) με κυάνιο-μαρμελάδα, για να ταϊσουμε τα παδάκια μας.
Ακόμη το βουκολικό μυαλό μου σκέφτεται, ότι τα νερά των φραγμάτων Ιασίου και Ασκητών, έστω και μισοτελειωμένα, θα τα εκμεταλλευτούν οι εταιρείες εξόρυξης χρυσού, αφού για να αποκτήσουν το πολυπόθητο, «χρυσό προϊόν», απαιτούνται χιλιάδες κυβικά νερό το 24ωρο.
Γι’ αυτό ίσως να μην έχουν τελειωμό τα φράγματα, οι αναδασμοί, τα κανάλια, καρτερούν οι χρυσοθήρες και η κυβέρνηση, να φτάσουμε στην εξαθλίωση από την φτώχεια, και τότε να τους παρακαλούμε γονυπετείς να λειτουργήσουν τα θανατηφόρα κυανιούχα χρυσωρυχεία.
Άς, μην ξεχνούν ότι:
Ως υποψήφιοι Νομάρχες ο κ. Σταυρόπουλος (1994-2002) και ο κ. Γιαννακίδης (2002-2010), και στη συνέχεια Νομάρχες, στούς προεκλογικούς αγώνες μας λέγανε, ότι τα χρυσά μετάλλια των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, θα γίνουν από το χρυσάφι (έτσι το λέμε στην Θράκη), που θα εξορυχθεί από τα χρυσωρυχεία Σαπών και Περάματος.
Ακόμη, μάς λέγανε οι κ.κ. Σταυρόπουλος και Γιαννακίδης ότι, εμείς οι γονείς αλλά τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας θα «τρώνε» με χρυσά κουτάλια, γιατί τα χρυσοφόρα κοιτάσματα, φθάνουν από τις Σάπες και το Πέραμα, μέχρι τον Κέχρο και την Αισύμη στον Έβρο, φλέβα χτύπησαν οι αθεόφοβοι σαν επαγγελματίες λαθροχρυσοθήρες μιλούσαν για να τους ψηφίσουμε.

«Την ώρα που γραφόταν αυτό το σχόλιο ταυτόχρονα αφουγκραζόμασταν και την ομιλία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ στο Κοινοβούλιο για τον προϋπολογισμό, και με την ευκαιρία του επισημαίνουμε:
«Πιστεύουμε ότι ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σύντροφος Γιώργος Παπανδρέου, που σύντομα θα είναι και πρωθυπουργός, ότι δεν θα λησμονήσει να ακυρώσει το σύνολο των «συμβάσεων» μεταξύ του Ελληνικού Κράτους και των ξενόφερτων εταιρειών εξόρυξης του χρυσού της Θράκης, όπως διακύρηξε στην «Πανθρακική Κομματική Συνέλευση», που πραγματοποιήθηκε στην Αλεξανδρούπολη πρίν λίγο καιρό. Διακήρυξε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ « ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ», από την Αλεξανδρούπολη κι’ αυτήν θέλουμε και θ’ αγωνισθούμε, για να υλοποιηθεί.

Βουκόλος ο Κωστίκας

ΥΣ.Καλά Χριστούγεννα. Να πιούμε κι ένα ποτηράκι φετινής σοδιάς
κυανιό-τσίπουρο, κάνει καλό, στην υγειά μας.
ΥΣ1.Τον παπού μου τον ανάγκασε να γίνει μετανάστης στη Γερμανία το έτος 1958 η εποχή της βίας και νοθείας, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ο «Εθνάρχης ντέ», τον βουκόλο Κωστίκα, λές να τον αναγκάσει να μεταναστεύσει ο Κώστας Καραμανλής, κατά την εποχή της βλακείας.




ΤΑ «ΚΑΛΑ» ΝΕΑ
Τρίτος Ιδιοκτήτης Μέσα σε Δυο Χρόνια για τo Xρυσωρυχείο των Σαπών
6 June, 2008 • No Comments
Χορος Κερδοσκοπων Γύρω απο τον ελληνικο ορυκτο πλουτο
Χθές ήταν η SCARBOROUGH, προχθές η GREENWICH, σήμερα η MINSEC και αύριο η COPPERCO…
Στις 16 Μαϊου οι μέτοχοι της Αυστραλέζικης COPPERCO MINERALS (www.copperco.com.au) ενέκριναν τη συγχώνευση της εταιρείας με τη MINSEC (”MINERAL SECURITIES”) και έτσι πολύ σύντομα η πρώτη θα είναι η νέα ιδιοκτήτρια του χρυσωρυχείου των Σαπών στην Ελληνική Θράκη… Ποιές είναι αυτές οι εταιρείες και πώς μας προέκυψαν;
Το Μάιο του 2006 η GREENWICH RESOURCES συγχωνεύθηκε με τις Αυστραλέζικες εταιρείες μεταλλευτικών ερευνών BUKA MINERALS και DANAE RESOURCES για να σχηματίσουν την SCARBOROUGH MINERALS. “Εγκέφαλος” της συγχώνευσης και Πρόεδρος της νέας εταιρείας, ο γνωστός ως “κύριος Χρυσός” της Αυστραλίας, Robert Champion de Crespigny, ιδρυτής της NORMANDY MINING και Πρόεδρος της μέχρι την εξαγορά της από τη NEWMONT. Υπενθυμίζουμε ότι η NORMANDY ήταν παλαιότερα ιδιοκτήτρια του χρυσωρυχείου του Περάματος κι έτσι ο κ. De Crespigny επιστρέφει στη γη της Θράκης με σκοπό να βγάλει χρυσό από τα σπλάχνα της.
“Προίκα” της GREENWICH στο προξενιό, το μοναδικό περιουσιακό της στοιχείο, το χρυσωρυχείο των Σαπών που ακυρώθηκε μεν από το Συμβούλιο Επικρατείας αλλά εξακολουθεί να περιφέρεται ως πολύφερνη νύφη. Σε δελτίο τύπου με ημερομηνία 3 Νοεμβρίου 2006, η SCARBOROUGH διαφημίζει τις Σάπες σαν ένα έργο “των 100.000 ουγγιών το χρόνο” και λέει σχετικά με την απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας:
“Η απόφαση, η οποία ήταν αναμενόμενη σημαίνει ότι το έργο μπαίνει τώρα σε μια νέα διαδικασία αδειοδότησης που ορίσθηκε από την Ελληνική Νομοθεσία το 2002 και το 2003. Ένα κρίσιμο πλεονέκτημα είναι ότι, σύμφωνα με τη νέα νομοθεσία, η Έγκριση των Περιβαλλοντικών Όρων γίνεται σε ένα μοναδικό στάδιο που σε αντίθεση με την παλαιότερη διαδικασία, δεν επιτρέπει προσφυγές σε ενδιάμεσα στάδια.
Αυτή η νέα διαδικασία θεωρείται ότι είναι λιγότερο ευάλωτη σε καθυστερήσεις όπως αυτές του παρελθόντος και ακολουθείται αυτή τη στιγμή για άλλα δύο μεταλλευτικά έργα στην Ελλάδα που παρουσιάζουν και τα δυο θετική πρόοδο. Ακολουθήθηκε επίσης για το μεταλλείο ψευδαργύρου του Στρατωνίου που είναι τώρα σε λειτουργία.
Επειδή η απόφαση ήταν αναμενόμενη, η SCARBOROUGH ετοίμασε μια τροποποιημένη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) που θα υποβληθεί στο Υπουργείο Περιβάλλοντος σε κατάλληλο χρόνο. Η ΜΠΕ απαιτεί έγκριση από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και έπειτα από μια Κοινή Υπουργική Απόφαση πέντε Υπουργείων. Η εταιρεία θα συνεργαστεί στενά με τις Ελληνικές αρχές και τα άλλα ενδιαφερόμενα μέρη κ.λ.π….”.
Toν Ιούλιο 2007, η SCARBOROUGH MINERAL συγχωνεύθηκε με την επίσης Αυστραλέζικη MINERAL SECURITIES. Η νέα εταιρεία MINERAL SECURITIES LIMITED (”MINSEC”) στην οποία ανήκει πλέον εξ’ολοκλήρου το χρυσωρυχείο των Σαπών είναι καθαρά μια εταιρεία επενδύσεων σε μεταλλεία (resource finance and investment) και δεν έχει ουδεμία σχέση με λειτουργία μεταλλείων.
Kατά πάσα βεβαιότητα, μέχρι το τέλος Ιουνίου που θα έχει ολοκληρωθεί η εξαγορά της MINSEC από την COPPERCO, το μεταλλείο των Σαπών θα έχει ξαναλλάξει ιδιοκτήτη.

Νικόλας Παπανικολόπουλος είπε...

Καλές γιορτές, με αγάπη και την ζεστασιά εκείνη, που γεννάνε οι καρδιές των ανθρώπων, όταν βρίσκονται κοντά!

Ανώνυμος είπε...

Κάπου το διάβασα και το μεταφερω:

Σε εναν αγωνα πολο, το τελικο σκορ ειναι 20-0! ΠΑραδόξως ο προπονητης και οι παικτες της ηττημενης ομαδας πανηγυριζουν και χειροκροτουν ο ενας τον αλλο. Πλησιαζει λοιπον ενας δημοσιογράφος και ρωτάει: Μα καλα, γιατι πανηγυρίζετε; Χάσατε με 20 γκολ διαφορα..
ΚΑι απαντα ο προπονητης: Επειδή είναι η πρώτη φορά που δεν πνίγηκε κανένας παίκτης μας.

Ετσι μοιαζει και ο Πρωθυπουργος με τους βουλευτες του κομματος του να χειροκροτουν ορθιοι!

Παντως νομιζω οτι και με αυτο το σποτακι να κατεβαινε στις εκλογες, παλι θα κερδιζε. Αφου ειμαστε κοιμισμενα ζωα που ψηφιζουν..

faraona είπε...

Καλες γιορτες ευχομαι!!!

Maria Tzirita είπε...

Α, ρε πατρίδα με τα ωραία σου! Κοίτα να χαλαρώσεις λίγο και να περάσεις όμορφες γιορτές με αγαπημενα πρόσωπα! Από μένα πολλές ευχές γι αό,τι καλύτερο! Φιλιά!

Aνεμος είπε...

Μα καλα, γιατι πανηγυρίζετε; Χάσατε με 20 γκολ διαφορα..
ΚΑι απαντα ο προπονητης: Επειδή είναι η πρώτη φορά που δεν πνίγηκε κανένας παίκτης μας.xaxa ΚΑΛΟ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ