Σελίδες

Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2008

ΚΑΙ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΓΔΑΡΜΕΝΟΙ

ΠΝΙΓΟΜΑΣΤΕ


Ο ΚΑΡΜΑΝΛΗΣ ΕΓΓΥΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΟΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ


EIΠΕ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ
ΜΕ ΟΛΟΝΥΧΤΙΕΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΓΥΑΣΘΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΚΑΤΑΘΕΤΕΣ ΠΟΥ ΞΑΝΑΒΟΥΛΙΑΞΑΝ


Από πού βρίσκονται αυτά τα «σωτήρια» λεφτά; Από τους κρατικούς προϋπολογισμούς. Δηλαδή από τα λεφτά μας. Αυτά που θα πήγαιναν για υγεία, Παιδεία, πρόνοια, κοινωνική ασφάλεια κ.λπ. Δηλαδή από τα δικά μας λεφτά. Είτε του αμερικάνου είτε του γερμανού είτε του έλληνα υπήκοου.
ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΦΗΒΟΥΣ ΚΟΒΟΥΝ ΜΕ ΨΥΧΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΠΗΓΑΙΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΘΑΚΗ
Τα «γκόλτεν μπόις» γλέντησαν με τα λεφτά μας, τσέπωσαν την αμοιβή τους των δισεκατομμυρίων και, όταν το κόλπο «σχόλασε», μας άφησαν να πληρώνουμε τον λογαριασμό. Τόσο απλά. Πάντως εγώ αλλιώς το φανταζόμουν τόσο το «κοινωνικό» και «παρεμβατικό» κράτος δυτικού τύπου όσο και την όποια σοσιαλιστική εκδοχή...
Δεν ξέρουμε τι θα ξημερώσει, αλλά ξέρουμε τι είμαστε: Και δαρμένοι και κερατάδες ή, όπως λέει και ο λαός, «εκεί που μας χρωστούσανε, μας πήραν και το βόδι» ή, ακόμα χειρότερα, «άλλος γ... κι άλλος πληρώνει».





Τηλεμαραθώνιος για να ...σωθούν...
.
... οι Τράπεζες!.Από αναγνώστη Πολύ καλό...ΤΗΛΕΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝΕ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!!!!Μέχρι στιγμής:-Ο Κυρ-Γιώργης από τη Νίκαια προσφέρει 13 €, μια μέρα σύνταξης.-Ο σύλλογος χρεωμένων «Μέχρι το λαιμό» προσφέρει 1% επιτόκιο.-Η ένωση ευτυχισμένων «Απολύομαι και τρελαίνομαι» προσφέρειδυο φραπέδες στα γραφεία του ΟΑΕΔ Κερατσινίου.-Η θεία Λουκία από τη λαϊκή αγορά Κάτω Πετραλώνωνπροσφέρει δυο ντομάτες παραγινωμένες.-Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσφέρει τρία καλώδιααπό τηλεφωνικό δίκτυο γραφείου.-Η Ζήμενς Γ-Ελλάς προσφέρει δύο χαρτοσακούλες γίγας.-Ο Γιώργος Αλογοσκούφης προσφέρει για μία βδομάδαένα dvd της ταινίας «Πάρε τα λεφτά και τρέχα»-Η γιαγιά με δυο παππούδες προσφέρει ένα Lower-Οι νοικοκυρές σε απόγνωση προσφέρουν δυο αβγάΤουρκίας τηγανητά σε ηλιέλαιο.-Τρία φούμαρα και δυο μεταξωτές κορδέλες προσφέρειτο Σωματείο Εμπόρων Ειδών Καπνιστού Μπραχαμίου«Πίπες με δόσεις ο Θεοδόσης».-Η αδελφότης χορευτών «........»προσφέρει σε ευρώ τα τρία δύο.

7 σχόλια:

fotini είπε...

να προσφέρω κ γω κλωστή κ βελόνα για να ράψουν τα κουμπια που κόβονται απο τις παραγεμισμένες κοιλάρες τους!

Aνεμος είπε...

ΔΕΚΤΉ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΟΥ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΛΩΣΤΗ ΔΕΜΕΝΗ είπε...

αυτό που είπες μας αντιπροσωπεύει πλήρως. Αλλος γ... και άλλος πληρώνει.

eirini είπε...

Τηλεμαραθώνιος για τις τράπεζες χαχαχαχα!!! Εγώ θα προσφέρω χαρτί υγείας! Γιατί μετά από τόσο... φαγητό, δεν μπορεί...θα τους χρειαστεί!
Καλησπέρα φίλε!

Λούσυ είπε...

Καλημέρα!!! Κι εγώ που νόμιζα ότι το πιο παράξενο πράγμα που έχω ακούσει τελευταία είναι: ότι στην Αμερική υπάρχει ομάδα αποτοξίνωσης από τις σαπουνόπερες! Ε! όχι και τηλεμαραθώνιος για τις τράπεζες...Προσφέρω 10000 ευρώ όσα μου στοίχισε η πιστωτική, για να κάνω εγχείρηση...

Ανώνυμος είπε...

Ακομα γελαω με την προταση του φιλου,για τον τηλεμαραθωνιο.
Ας μην τους δινουμε ιδεες ομως,τους εχω ικανους για ολα!!!
Καλημερα φιλε μου...

Γιώτα Παπαδημακοπούλου είπε...

Εγώ τώρα τι να προσφέρω; Μμμ... κανένα Zantac ίσως μην τους καθήσει βαρύ τόσο "φαγοπότι"!