Σελίδες

Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2008

ΘΡΙΑΣΙΟ ΑΔΕΣΠΟΤΑ


Στις 12/09 , με πρωτοβουλία της Pegasus International, κυκλοφόρησε ευρέως ένα κείμενο σχετικά με τη κατάσταση των αδέσποτων στο Θριάσιο και κυρίως με απαγόρευση τοσο στους εργαζόμενους στο νοσοκομείου όσο και σε ασθενείς & συνοδούς να ταίζουν τα ζώα. Ο κύριος φόβος ήταν ότι τα σκυλιά θα μεταφέρονταν στο ΣΧΙΣΤΟ για ευθανασία καθώς η νομοθεσία απαγορεύει ζώα στον προαύλιο χώρο των νοσοκομείων! Το Σάββατο 13/09 πολλοί εθελοντές & μέλη σωματείων & οργανώσεων σπεύσαμε ώστε να καθυστερήσουμε την όλη διαδικασία & να βρούμε ένα τρόπο λύσης του θέματος ADESPOTOLOGIO, STRAYS HELP, ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ OIΚΟ.ΠΟΛΙΣ, SAPT, Εθελοντές φιλόζωοι, Ιδιώτες και πολλοί πολλοί άλλοι απλώσαμε μια ομπρέλα αγάπης πάνω από τα αδέσποτα! Ετσι σε πρώτη φάση: α) καταγράψαμε τα ζώα & τα φωτογραφίσαμε β) για τα άρρωστα έχουμε ήδη προχωρήσει σε ενέργειες όπως καταγράφονται στα επισυναπτόμενα αρχεία ( ΑΡΗΣ, ΦΡΙΝΤΑ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ & ΜΙΧΑΛΗΣ) γ)σε καθημερινή βάση ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ πηγαίνουμε στο ΘΡΙΑΣΙΟ για να δώσουμε τροφή & νερό στα ζώα & να τα ελέγχουμε!!!! ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΛΑ. ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ & ΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΖΩΑ, ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.
ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΣΗ ΩΡΑ!!!! ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΝ ΠΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ & ΤΑ ΖΩΑ ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ!!!!
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ
δ) ψάχνουμε σπίτι για τα ζώα .

Η προσπάθειά μας για τα αδέσποτα στο ΘΡΙΑΣΙΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ. Στο http://saveileia2.blogspot.com μπορείτε αναλυτικά να διαβάσετε πως αναλάβαμε δράση για τα αδέσποτα του νοσοκομείου. Καταγγελίες φαίνεται να υποδείκνυαν την πρόθεση για να σταλούν τα ζώα για ευθανασία -καθώς θεωρούνται πηγή μόλυνσης!!-
Ευχαριστώ εκ των προτέρων .

Χριστίνα Λόη

http://saveileia2.blogspot.com

6 σχόλια:

ΣΚΟΡΠΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ! ΠΑΝΤΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ! ΤΟΣΟ ΑΝΑΞΙΟΙ ΚΑΙ Σ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑΣ , ΤΗΝ 'ΕΥΚΟΛΗ' ! ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΦΙΛΕ !

? είπε...

συγχαρητήρια για τη προσπάθεια!

ΗΛΕΚΤΡΑ είπε...

Οποιος ενδιαφέρεται μπορεί να στείλει mail στο saveileia2@yahoo.gr

ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 10.00 ώστε να ταίσουμε τα ζώα, να σας δείξουμε τα κατατόπια & να οργανώσουμε "βάρδιες".
Αν ειμαστε πολλοί δεν θα χρειάζεται να πηγαίνει ο καθένας πάνω από 1 φορά στις 10 μέρες!!!!!

Unknown είπε...

Αχ.!! ανεμακι μου με συγκινεις με τις αναρτησεις σου.Παντα κοντα σ'αυτους που σ'εχουν αναγκη.Φιλια ελευθερια.

nellinezi είπε...

keep trying πατριωτακι...

φιλιά!

Aνεμος είπε...

παιδιά το έγραψα αν θέλεται μπέιτε στο save ilia εγώ μια προώθηση έκανα μπράβο στην ηλέκτρα