Σελίδες

Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Η Γάζα χρειάζεται τους Bloggers... Βοηθήστε να αλλάξει κάτι.

Αγαπητοί φίλοι Bloggers.

Αρκετοί από εσάς θυμάστε την εποχή του Τενέζου. Το τι κάναμε τότε για να υποστηρίξουμε αυτό τον άνθρωπο να βρει το δίκιο του. Αυτή την φορά υπάρχει μια μεγαλύτερη αναγκαιότητα. Ένας ποιο ισχυρός εχθρός, και ένας πιο θαρραλέος αγώνας. Μας δίνετε μια φορά η δυνατότητα να προσφέρουμε στον κατατρεγμένο λαό της Παλαιστίνης το πιο πολύτιμο δώρο που μπορεί να δοθεί σε έναν άνθρωπο... το δώρο της Ελευθερίας.

Μάλλον θα ξέρετε ότι αυτό το καιρό 8 πλοία ετοιμάζονται να ξεκινήσουν για την Γάζα μεταφέροντας ανθρωπιστική βοήθεια. Αυτό που μάλλον δεν ξέρετε ακόμα είναι ότι ένα ψηφιακό καράβι θα που θα κουβαλάει με την βοηθεία του Internet όλους όσους δεν μπόρεσαν για κάποιο λόγο να συμμετέχουν στην προσπάθεια αυτή. Μιλάω για το λεγόμενο "Ψηφιακό καράβι" της πρωτοβουλίας ένα καράβι για την Γάζα.




λογάκια για το ψηφιακό καράβι (όπως δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα το Έθνος):


Παράλληλα με το ταξίδι προς τη Γάζα, ένα ψηφιακό ταξίδι θα είναι σε εξέλιξη στο Διαδίκτυο. Το «ψηφιακό καράβι» είναι ιστολόγιο που περιλαμβάνει ψηφιακή τηλεόραση που θα καλύψει live το ταξίδι και το ημερολόγιο... καταστρώματος του στόλου. «Η λογική θα είναι όπως στα μπλογκ. Ας πούμε στο ημερολόγιο θα δίνονται οι απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τις εξελίξεις πάνω στο καράβι, ενώ θα δίνεται η δυνατότητα και στον κόσμο να σχολιάσει», μας λένε οι εμπνευστές και δημιουργοί του ψηφιακού ταξιδιού.
Την ίδια στιγμή, μέσω ενός χάρτη Google, η ιστοσελίδα θα δίνει το στίγμα τη πραγματικής θέσης του καραβιού, ενώ υπάρχει η δυνατότητα στον χάρτη πάνω να παρουσιάζονται κατ' επιλογή και άλλες πληροφορίες που θα αυξήσουν τη ρεαλιστικότερη απεικόνιση της κατάστασης. Το site θα έχει συνδεθεί με μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως το facebook, το twitter και το chat. Ο επισκέπτης θα έχει πρόσβαση σε φωτογραφίες αλλά και βίντεο. Προσωρινά, η σελίδα που βρίσκεται το ψηφιακό καράβι είναι http://shiptogaza.blogspot.com





Αυτό που θα ήθελα είναι το να υποστιρήξετε την ιδέα, και να την αγκαλιάσετε. Εάν μπορείτε να βοηθήσετε όπως είχαμε κάνει και τότε με τον κο. Τενέζο θα ήμουνα πολύ χαρούμενος. Το ψηφιακό καράβι λοιπόν ξεκινάει απο αυριο στις 10:00 το πρωί, και η διευθηνση που σας δίνω σήμερα είναι προσωρινή. To ψηφιακό καράβι Υπάρχει στην επίσημη ιστοσελίδα της πρωτοβουλίας.


Ένα Καράβι Για Τη Γάζα | ShipToGaza.gr



Πως μπορείτε να βοηθήσετε :)


1)Μπορείτε να βάλετε την ψηφιακή τηλεόραση embed στο Blog σας.


2)Μπορείτε να σχολιάσετε υποστηρικτικά στις αναρτήσεις.


3)να διαδοσετε το ψηφιακό καράβι και να καλέσετε φίλους σας.


Ευχαριστώ για την υποστιριξή σας στην πρωτοβουλία, και σε ότιδηποτε έχει να κάνει με ένα καλύτερο άυριο για όλους.
Σας περιμένουμε στο πλευρό μας.


Με εκτίμηση.
Χρήστος.




GoPetition Κανόνας είναι να μην βάζετε αναρτήσεις που αφορούν, κόμματα, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!
Μοιραστείτε http://enomenoiblogers.blogspot.com

2 σχόλια:

BUTTERFLY είπε...

Οταν βγει ο μονιμος ιστοτοπος, πειτε μου κι εμενα να το βαλω και στο μπλογκρολ και στο πλαι την τιβι.

marianaonice είπε...

Οκ @πεταλουδίτσα μας.
Το @Φάντασμα της @παρέας μας το επιμελείται, πάντως να ξέρεις.!
:))