Σελίδες

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2009

Ο Έλληνας είναι έξυπνος και καταλαβαίνει τα παιχνίδια που παίζει ο καθένας στο χώρο των media

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΦΗΜΕΣ 
Τι κρύβεται πίσω από τον πόλεμο Γκιόλια-Troktiko-Μάκη
Τι κρύβεται πίσω από τον πόλεμο Γκιόλια-Troktiko-Μάκη
Ο Σωκράτης Γκιόλιας έκανε αυτόφωρη μήνυση στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, ο Μάκης απάντησε με αυτόφωρο στον Γκιόλια και το troktiko ξεκινά πόλεμο κατά Μάκη και Χατζηνικολάου. Όλα αυτά είναι μόνο η αρχή στον πολέμο των media που ξεκινά. Θα γίνει πανικός.
Ο πρώην συνεργάτης του Τριανταφυλλόπουλου, Σωκράτης Γκιόλιας, κατέθεση μήνυση στον Μάκη για το διαρκές αδίκημα της εξύβρισης. Ο Μάκης αναζητείτο για να συλληφθεί πριν λήξει το αυτόφωρο. Τελικά εμφανίστηκε στο τμήμα για να κάνει και ο ίδιος μήνυση στον Γκιόλια για συκοφαντική δυσφήμιση.
Το troktiko, παραδοσιακά υποστηρικτής του Σωκράτη Γκιόλια, καλούσε με μένος την αστυνομία να τολμήσει να συλλάβει τον Μάκη και επικαλούνταν μέχρι και τα ονόματα του υπουργού Πολιτικής Προστασίας Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και του πρωθυπουργού.
Η κόντρα αυτή είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Με αφορμή την έκδοση της εφημερίδας VETO του Τριανταφυλλόπουλου, ένας σκληρός πόλεμος στα media έχει ξεκινήσει. Η VETO του Μάκη και η Real News του Χατζηνικολάου φαίνεται να συμμαχούν κατά του Πρώτου Θέματος των Μπόμπολα και Θέμου. Άλλωστε Μάκης και Νίκος ανήκουν και οι δύο στο ALTER του συγκροτήματος Κουρή.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


Η πλευρά Μπόμπολα-Αναστασιάδη συμμαχεί με τον Δημήτρη Κοντομηνά και τον Σωκράτη Γκιόλια στο καινούργιο ράδιο ΘΕΜΑ, αλλά και στο διαδικτυο μέσω του μπλογκ troktiko. Οχυρόνονται κατά της VETO και της Real News, που κατάφερε να έρθει πρώτη στην κυκλοφορία με τα καινούργια τραγούδια του Πάριου. Ο Μάκης φυσικά δε σταματά να χρησιμοποιεί το zougla.gr κατά των troktiko, Γκιόλια, Πρώτου Θέματος.
Διαβάστε τι έγραψε ο Μάκης στη zougla.gr και την οργισμένη απάντηση του troktiko.
Zougla.gr - TV ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ
@ Η παρέα του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ άρχισε τα γνωστά παιχνίδια «εξυπηρετήσεων» με το καλημέρα της νέας κυβέρνησης…
@ Επίθεση με καρότο και μαστίγιο στην υπουργό περιβάλλοντος Τίνα Μπιρμπίλη –για λογαριασμό αλλότριων συμφερόντων- διότι δεν συνεμορφώθη προς τας υποδείξεις…
@ Την ίδια στιγμή που το υπόδικο για κακουργηματικές πράξεις στέλεχος της εφημερίδας, γνωστό ανά το πανελλήνιο με το ψευδώνυμο κομιστής, ξεπλένει τον υπόδικο για σωρεία κακουργημάτων συνέταιρό του στο radio ΘΕΜΑ, Δημήτρη Κοντομηνά, εμφανίζοντάς τον με προκάτ δημοσίευμα ως mister village, επιτίθεται έξυπνα κατά της υπουργού…
@ Σε μία σελίδα την χαϊδεύει, ενώ σε άλλη της υπενθυμίζει ότι προσελήφθη στο δημόσιο κατά τρόπο ηθικά ασυμβίβαστο!..
@ Κλασσική μέθοδος πολιτικού εκβιασμού, στα πρότυπα των παλαιών καλών εποχών των νταβατζήδων…
@ Με την ίδια ανήθικη λογική, επιτίθεται και εναντίον του ηθοποιού Σπύρου Παπαδόπουλου, εμφανίζοντας περίπου ως κλοπή την αμοιβή του από τη ΝΕΤ, για μία κατά γενική ομολογία επιτυχημένη εκπομπή…
@ Στην περίπτωση αυτή το ζητούμενο δεν είναι το περιβάλλον, αλλά ο Πάριος, τον οποίον ο ηθοποιός φιλοξένησε στην εκπομπή του, ταυτόχρονα με προσφορά του καινούργιου του CD από την REAL NEWS…
@ Με λίγα λόγια, επειδή δεν άντεξαν την κυκλοφοριακή πίεση μίας έξυπνης ιδέας και την απώλεια της πρώτης θέσης από τα 200.000 φύλλα την έπεσαν αγρίως στον Παπαδόπουλο!..
@ Σημειωτέον ότι ο χορός άρχισε από το blog troktiko, που εδώ και αρκετό διάστημα έχει τεθεί στην υπηρεσία της γλοιώδους συντροφιάς του κομιστή και του δημοσιογραφικά ερμαφρόδιτου-αγράμματου ιπποκόμου του, κ. Σωκράτη Γκιόλια…
@ Αυτά τα ολίγα για την γεωγραφία του χώρου, με την ελπίδα ότι ο Γιώργος Μπόμπολας, θα βάλει τέλος σε τέτοιου είδους αλήτικες συμπεριφορές…
Τροκτικό - Από σήμερα θα κάνουμε τα media σας μπ…., αλήτες, ρουφιάνοι, δημοσιοκάφροι
Μας πιάσατε στο στόμα σας και σας ξετινάξουμε. Όλους μαζί. Τα παιχνίδια σας θα αποκαλυφθούν και θα κάνουμε άνω κάτω τις ιδιοκτησίες σας. Δεν είναι προκήρυξη είναι μια πραγματικότητα. Από σήμερα θα διαβάσετε πράγματα και θαύματα για αλήτες ,ρουφιάνους και δημοσιοκάφρους. Κάποιοι που ασχολείστε με το επάγγελμα είστε εν δυνάμει ρουφιάνοι και κάφροι. ΤΕΛΟΣ.
Αφεντικά σας είναι οι Καγιέν και τα πούρα. Η χλιδή των γάμων σας και το προσκύνημα στους επιχειρηματίες. Επειδή δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι και βεβαίως επειδή έχουμε κατασυκοφαντηθεί ξεκινάμε εμείς το γαιτανάκι της επίθεσης. Ακόμα και blog είναι στις υπηρεσίες του τύπου και θα παρατηρήσετε ότι διαφημίζουν τον Νίκο Χατζηνικολάου και την παρέα του. Ακόμα και οι υβριστές του, έγιναν φίλοι του και τον διαφημίζουν. Καλά κάνουν αλλά εμείς δεν θα παίξουμε το παιχνιδάκι τους.
Προκαλούμε να μας στείλετε στοιχεία για όποιον επιχειρηματία , εκδότη και εφοπλιστή mediaρχη έχετε στην διάθεση σας. Αυτό το λέμε στον ΕΚΒΙΑΣΤΗ Μάκη Τριανταφυλλόπουλο και τον φίλο του Νίκο Χατζηνικολάου που είναι ο σπόνσορας και ο επίσημος διαφημιστής του συκοφάντη. Θα μάθετε τον ρόλο του Παναγιωτόπουλου στο mega στην προσπάθεια του να στηρίξει τον Νίκο Χατζηνικολάου, τις απειλές του ALTER και του διευθυντή του όταν δημοσιογράφος αποφάσισε να φύγει από το κανάλι του, τις καταδίκες εκδοτών και mediaρχών στον ΑΝΤ1 και το ALTER. Εκεί όπου εργάζονται οι συκοφάντες και οι σπόνσορες τους αλλά και οι ορντινάτσες τους. Ποιοι δεν πληρώνουν ΙΚΑ , εισφορές και τα λοιπά όμορφα.
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ.
Αυτο ναι, λέγεται …τρομοκρατική επίθεση στα media. Γουστάρουμε να βάλουμε για όλους. Κοπιάστε και σας περιμένουμε.”
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πόλεμος στα blogs: Fimotro, Troktiko και δημοσκοπήσεις
Troktiko κατηγορεί Τριανταφυλλόπουλο για σκάνδαλο sex 
Πώς εμπλέκεται το troktiko στην αγωγή Αγγελόπουλου
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: