Σελίδες

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009

Γράμμα προς τους τρομοκράτες


Αγαπητέ τρομοκράτη...

Τώρα που γκρεμίσατε το σύστημα μπορείτε να είσαστε ήσυχοι. Δεν θα παράγει άλλους δειλούς όπως εσείς. Δεν ξέρω πού πάτε; Πού θέλετε να πάτε. Ξέρω όμως από πού έρχεστε. Ξέρω τι έθρεψε τη βία σας. Δεν είναι κανένα σύστημα. Δεν είναι οι μπάτσοι. Δεν είναι οι ρουφιάνοι. Είναι ο εαυτός σας. Βολεμένος στην άνεση της χαζοεπαναστατικής ρητορείας, που ζητά απλώς μια περιπέτεια για να δικαιώνεται. Αρνούμαι να σας κρίνω με όρους ιδεολογίας. Και σίγουρα επανάστασης. Μόνο με ψυχολογικούς. Και μπορώ να κατανοήσω μόνο, εκείνο το σκοτεινό έρεβος που υπάρχει μέσα σας.
Γιατί δεν γίνατε αυτό που ήθελε η μαμά, και πρέπει να πληρώσει η κοινωνία
.
Τι σχέση έχετε με ιδεολογία; Μόνο μία. Είναι η κουβέρτα, ο μπερντές για να κρύβετε πόσο κακομαθημένοι είσαστε. Κομπλεξικοί, εκδικητικοί, δειλοί ξεκομμένοι από ό,τι παράγει η κοινωνία και ό,τι έχει ανάγκη για να αλλάξει. Αμφιβάλω αν έχετε κάνει ένα μεροκάματο στη ζωή σας. Αν πονέσατε ποτέ με τον πόνο της ανάγκης, και όχι του εγωισμού σας. Αν πεινάσατε. Αν καταλάβατε πως η ζωή γύρω, δεν είναι το reality της βεντέτας με τους μπάτσους. Αμφιβάλω αν σηκωθήκατε ποτέ 7 η ώρα το πρωί για να πάτε στη δουλειά σας.

Αμφιβάλλω αν ξέρετε τι θέλετε. Αν είχατε στόχο, όραμα, αγάπη για κάτι. Δεν μισείτε τους μπάτσους. Δεν μισείτε τον 20 χρονο που πυροβολήσατε. Μισείτε τους πάντες γιατί όχι μόνο δεν σας μοιάζουν, αλλά είναι εκεί για να σας θυμίζουν πως αποτύχατε σε όλα. Πως είσαστε κοινοί ληστές, ποινικοί, εραστές της επανάστασης του αντιβιοτικού. Τρεις ημερησίως μετά το φαγητό. Όταν η γκόμενά σας έχει βγει με τις φίλες της και εσείς πλήξετε. Επαναστάτες του play station. Μισείτε τον ίδιο σας τον εαυτό. Μισείτε και αγαπάτε με σφαίρες.
Είσαστε τραγικοί…

Από το taxalia


Σχόλιο δικό μου:
Θα συμπλήρωνα ότι είναι η νέα γενιά τρομοκρατών που πρώτα πυροβολούν και μετά μιλούν!!

.

3 σχόλια:

Αθανασία είπε...

Καλησπέρα παιδιά...(Μαριάννα),ε δε ξέρω πάντα έλεγα,κ πίστευα πως υπάρχει ένας βαθύτερος,λόγος που αυτά τα παιδιά συμπεριφέρονται έτσι κ που έχουν αυτές,τις ακραίες πολλές φορές αντιδράσεις..δεν ξέρω πείτε με ρομαντική,ηλίθια,χαζή ότι είμαι στη κοσμάρα μου..αλλά σίγουρα κάτι υπάρχει,πίσω από αυτό που κάνουν αυτά,τα παιδιά...όλο αυτό το μίσος από κάπου έρχεται,από κάπου πηγάζει..κάτι το υποκινεί...δεν μπορεί να είναι έτσι άσκοπο κ για το τίποτε...μήπως έτσι με αυτόν τον τρόπο αυτά τα παιδιά,προσπαθούν να μας δ εί ξουν κάτι;;μήπως έχουμε κάνει λάθος κάπου κ εμείς,οι παλιότεροι εννοώ...μήπως υπάρχει σοβαρό κοινωνικό πρόβλημα,κ θα πρέπει να κάνουμε κάτι γι'αυτό γιανά μη γίνει χειρότερο στο μέλλον;;;...μήπως φέρουμε κάποιες ευθύνες κ εμείς οι ίδιοι,γι αυτή τους τη στάση κ συμπεριφορά;;...θα πρέπει ίσως πιστέυω,να δούμε κάπως αλλιώς αυτό το πρόβλημα,να σκύψουμε πάνω από αυτό περισσότερο να προσπαθήσουμε να καταλάβουμε από πού πηγάζει όλο αυτό το μίσος κ όλη αυτή η οργή,που ξεσπούν αυτά τα παιδιά...από που έρχεται αυτό... ποιές είναι οι ρίζες του... καλησπέρες παιδιά...

ΑΓΡΥΠΝΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ είπε...

Σε λίγο τα "γλυκά" θα τα παραδίδουν οι τρομοκράτες μέσα στα τμήματα σαν να πηγαίνουν σε εγκαίνια
ΕΛΑΣ: " Ανοίξαμε (υπό νεα διεύθυνση) και σας περιμένουμε"

marianaonice είπε...

@Αθανασία μου
Δεν είναι μόνο παιδιά. Πίσω από τα παιδιά αυτά, που πιθανόν τους φουσκώνουν τα μυαλά κρύβονται κατά τη γνώμη μου σκοτεινά πρόσωπα που εξυπηρετούν άνομα συμφέροντα και εκτρέφουν το παρακράτος για να ελέγχουν τη λαϊκή οργή και να τη διοχετεύουν σε λάθος κανάλια...
Και όλο αυτό βολεύει φυσικά για να μας περάσουν όλο και πιο σκληρά μέτρα αντιτρομοκρατίας και να καταλύσουν δημοκρατικά μας δικαιώματα!!

@ΑΓΡΥΠΝΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ
Μπορεί και να έχεις δίκιο.
Όμως υπάρχει και η άλλη άποψη. Δεν χρειάζονται φρουρές έξω από τα τμήματα, γιατί είναι στόχοι έτσι κι αλλιώς και μάλιστα πολύ εύκολοι!
Μπορούν να φυλαχτούν τα αστυνομικά τμήματα, με κλειστές βιντεοκάμερες και με την είσοδο τους κλειδωμένη, που θ' ανοίγει χτυπώντας ένα κουδούνι και αφού περάσεις μέσα από ειδικό μηχάνημα ελέγχου να μπορείς να εισέλθεις εντός του τμήματος.
Τουλάχιστον κάτι τέτοιο έχω υπόψη μου ότι εφαρμόζεται στην Κύπρο.
Κλειδωμένες οι πόρτες των αστυνομικών τμημάτων και όποιος μπαίνει να ελέγχεται σε προθάλαμο από μηχάνημα και βιντεοκάμερα.
Μια σκέψη κάνω.