Σελίδες

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

Βραδιές αλληλεγγύης για τον 6χρονο Kωνσταντίνο Τσίμπο που πάσχει από λευχαιμία


Αρκετός είναι ο κόσμος που έχει ευαισθητοποιηθεί με την εκκληση ζωής που έκανε η μητέρα του 6χρονου Κωνσταντίνου Τσίμπου  για το βλαστάρι της, που πάσχει από λευχαιμία και θα πρέπει να μεταβεί άμεσα σε ειδική κλινική των ΗΠΑ, με τα έξοδα γι' αυτόν τον σκοπό να «αγγίζουν» το ποσό των 455.000 $
Ο 6χρονος Κώστας Ν. Τσίμπος εδώ και δυόμισι χρόνια πάσχει από οξεία λεμφωβλαστική λευχαιμία και νοσηλεύεται στην Αθήνα, στην ογκολογική μονάδα παίδων «Ελπίδα».
Ο μόνος τρόπος για να θεραπευτεί είναι να μεταβεί σε κλινική στις ΗΠΑ, ωστόσο για να νοσηλευτεί εκεί η οικογένειά του πρέπει να προκαταβάλει 455.000 δολάρια.


Η μητέρα του Κώστα, Αγγελική Νικολακοπούλου, κάνει έκκληση σε όλους μας να στηρίξουμε την προσπάθεια του παιδιού και να του δώσουμε μια ευκαιρία να ζήσει…

Για όσους μπορούν να βοηθήσουν, στην Τράπεζα Πειραιώς υπάρχει ο ακόλουθος λογαριασμός, στα ονόματα των δύο γονέων, Αγγελική Νικολακοπούλου του Σπήλιου και Νικόλαος Τσίμπος του Κωνσταντίνου.
Τράπεζα Πειραιώς, Αριθμός Λογαριασμού:
GR 90 0171 7870 0067 8711 7796 100
14068323_1409184285762374_8754260826463429252_n 
Άνθρωποι από κάθε ήπειρο, κυρίως ομογενείς από την Αμερική, προσφέρουν μικρά αλλά και μεγαλύτερα ποσά (κάποιοι έδωσαν 1.000 δολάρια) για την αποκατάσταση της υγείας του μικρού Κώστα, ο οποίος πάσχει από λευχαιμία και για τη νοσηλεία του σε νοσοκομείο παίδων στο Σιατλ απαιτούνται προκαταβολικά 455.000 δολάρια. Μέχρι στιγμής, το 93% των ασθενών που τους έχει γίνει ανάλογη θεραπεία έχουν αποθεραπευτεί πλήρως.


Στις 24 Αυγούστου, η ομογενής διατροφολόγος υ δημιούργησε έναν λογαριασμό στην ιστοσελίδαwww.gofundme.com, στον οποίο μπορούμε, είτε με το όνομά μας, είτε ανώνυμα, να προσφέρουμε χρήματα για τη θεραπεία του μικρού Κώστα.
Μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης 30 Αυγούστου, 130 άτομα είχαν προσφέρει το ποσό των 12.200 δολαρίων. Βέβαια, ο δρόμος για τη συγκέντρωση των χρημάτων που απαιτούνται είναι μακρύς…
Κάνοντας επίσκεψη στην ιστοσελίδα μπορείτε να προσφέρετε κάποιο ποσό αλλά και να κοινοποιήσετε τη σελίδα ώστε να γίνει γνωστό το θέμα σε όσο το δυνατόν περισσότερους συνανθρώπους μας που θα μπορούσαν να βοηθήσουν.
Κάντε κλικ εδώwww.gofundme.com/kosta

Γράφει η μητέρα του Κωσταντίνου:
Δεν έχω λόγια για να περιγράψω όλο αυτό που γίνεται.....Μακάρι να μπορούσε και ο
Κωνσταντινακος μου να καταλάβει όλη αυτή την αγάπη και την κινητοποίηση του κόσμου....ωστόσο μας δίνεται τόση δύναμη και κουράγιο που θα το λάβει μέσω εμάς ...
Σας ευχαριστούμε τόσο πολύ!!!
ΟΛΟΙ ΜΑΖΊ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΈΡΟΥΜΕ!!!!
Να σας έχει όλους ο Θεός καλά!!!!
https://www.facebook.com/aggeliki.nikolakopoulou
Στις 4 Σεπτεμβρίου το Αυτοδιαχειριζόμενο Φροντιστήριο και οι Ενεργοί Πολίτες Άργους, διοργανώνουν Μουσική Βραδιά στην πλατεία Συνοικισμού Άργους στις 8:00μ.μ και τα έσοδα θα διατεθούν για την αποκατάσταση της υγείας του μικρού Κωνσταντίνου.

.Μία ημέρα αργότερα (5/9) θα λάβει χώρα μουσική βραδιά στην οικογενειακή ταβέρνα Κιτσομάνης στο Κεφαλάρι Αργολίδας, φυσικά για την οικονομική ενίσχυση του αγώνα ζωής του 6χρονου.

Την ίδια ώρα, όπως ανακοινώθηκε από το Cine Nafplio, τα έσοδα από την προβολή της ταινίας "Ψάχνοντας τη Ντόρι", (στις 8:15μμ) στις 3 Σεπτεμβρίου θα διατεθούν για τον μικρό Κωνσταντίνο.


Την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:00, στον αύλειο χώρο του Μποσουλοπουλείου Γυμνασίου Άργους, ενώνουμε τις φωνές μας με την παραδοσιακή χορωδία και ορχήστρα του Λυκείου των Ελληνίδων Άργους. Γιατί όλοι μαζί μπορούμε να προσπαθήσουμε να λάμψει το χαμόγελο και πάλι στο πρόσωπο του μικρού Κωνσταντίνου. Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν αποκλειστικά στον αγώνα για τη θεραπεία του μικρού Κωνσταντίνου Ν. Τσίμπου.
ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 5 ευρώ

Στην πλατεία Ιρίων την Δευτέρα μουσικοί καλλιτέχνες από την Αργολίδα και όχι μόνο, ανταποκρίνονται στην ευαισθησία που έχει δείξει όλη η Αργολίδα για τον μικρό Κώστα .
όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε στο να πάει ο Μικρός Κώστας στην Αμερική.
διοργάνωση :καταστηματα ,φορείς και κάτοικοι της περιοχης

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών και η Κ.Ε.Δ.Α.-Μ. στηρίζουν την προσπάθεια που γίνεται για να μεταβεί ο 6χρονος Κωνσταντίνος Τσίμπος του Νικολάου και της Αγγελικής, σε κλινική στο Σιάτλ των ΗΠΑ, για να θεραπευτεί από την οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία για την οποία δίνει μάχη εδώ και 2,5 χρόνια.
Το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 9.30 το βράδυ στο Αρχαίο Θέατρο του Άργους, στο πλαίσιο του «Φεστιβάλ Άργους Μυκηνών 2016» θα παιχθεί η παράσταση «Ο φιλόσοφος Ξάνθος και ο δούλος του Αίσωπος» του φιλέλληνα Βραζιλιάνου Guilherme Figueiredo από την θεατρική ομάδα του θεάτρου ΚΕΚΡΩΠΙΑ σε σκηνοθεσία ΦΑΙΔΩΝΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗ.

Ενημερώνουμε τους θεατές ότι δεν θα διατεθούν εισιτήρια, όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί. Θα υπάρχει μια δυνητική προσφορά € 5,00 ή € 10,00 από μέρους των θεατών με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για να βοηθήσουμε το μικρό ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΝΑ ΖΗΣΕΙ!

Στο χώρο της εισόδου του Αρχαίου Θεάτρου Άργους θα βρίσκεται εκπρόσωπος της οικογένειας του παιδιού ο οποίος και θα είναι υπεύθυνος για την παραλαβή των χρημάτων.
Ο μικρός ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ χρειάζεται άμεσα την βοήθειά μας ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ!

Το Δ.Σ. του ΠΑΟΚ ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΟΥ αποφάσισε ομόφωνα, πως στο τουρνουά Ι.ΜΠΟΜΠΕΤΣΗΣ τα έσοδα από τα εισιτήρια θα δοθούν εξ' ολοκλήρου στην οικογένεια του μικρού ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΣΙΜΠΟΥ

Ο ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ Ν.ΚΙΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΚΩΣΤΗ
Στα πλαίσια της αδερφοποίησης του Αργοναύτη Νέας Κιου και του Αργοναύτη Πειραιώς , την Κυριακή το απόγευμα 18:00 μ.μ. ,θα διεξαχθεί φιλικό παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων στο γήπεδο της Νέας Κίου και τα έσοδα θα διατεθούν για τον μικρό Κωστή.

Τα ΕΛΑ Supermarkets στηρίζουν ​την τεράστια προσπάθεια που γίνεται από όλους για τον μικρό Κώστα! Αυτό το παιδί που μας συγκινεί με τη δύναμή του και την θέλησή του για ζωή!
Γι' αυτό με ΚΑΘΕ συναλλαγή σε ΟΛΑ τα ταμεία μας και σε ΟΛΑ τα καταστήματά μας, 0.05 ευρώ θα δωριστούν για τον αγώνα του και τον αγώνα της οικογένειάς του. Το ποσό αυτό ίσως σε κάποιους να φανεί μικρό, αλλά συνδυαστικά με όλες τις συναλλαγές, και με τη συμμετοχή όλων μας, προβλέπουμε να συγκεντρώσουμε ένα πολύ σημαντικό ποσό!
Επίσης, τα ΕΛΑ όπως τόσα χρόνια, θα συνεισφέρουν και με τον δικό τους τρόπο. Η ενέργεια ισχύει από 1/9/2016 έως και 12/9/2016.



GoPetition
http://enomenoiblogers.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: