Σελίδες

Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

οδηγός αστικού λεωφορείου απαίτησε από τυφλή γυναίκα και τον σκύλο – οδηγό της να αποβιβαστούν


Μετά το απίστευτο περιστατικό με οδηγό αστικού λεωφορείου που απαίτηση από τυφλή γυναίκα και τον σκύλο-οδηγό της, όχι μόνο να αποβιβαστούν, αλλά φώναξε και την αστυνομία, ο ΟΑΣΑ προχώρησε στην παρακάτω πρωτοβουλία...
"Γνωστοποίηση προς το επιβατικό κοινό: Εκπαιδευμένοι σκύλοι - οδηγοί τυφλών επιτρέπεται να τους συνοδεύουν σε όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς", αναγράφεται στο μήνυμα που προβάλλεται στον πίνακα των "έξυπνων" στάσεων.
Το απίστευτο περιστατικό έγινε την περασμένη Δευτερα όταν οδηγός αστικού λεωφορείου απαίτησε από τυφλή γυναίκα και τον σκύλο – οδηγό της όχι μόνο να αποβιβαστούν από το λεωφορείο αλλά φώναξε και την αστυνομία!
Η Ιωάννα Μαρία Γκέρτσου, είναι ιδρύτρια της σχολής σκύλων – οδηγών τυφλών «Λαρα» και μπήκε με τον σκύλο της, την Μεη , σε λεωφορείο από την οδό Παπανικολή στο Χαλάνδρι. Αρχικά ο οδηγός δεν αντέδρασε αλλά Καποια στιγμή ενοχλήθηκε από την παρουσία τους και τους ζήτησε να κατέβουν από το λεωφορείο.



Παρά τις αντιδράσεις πολλών επιβατών αλλά και το γεγονός ότι προβλέπεται από τη νομοθεσία εκείνος επέμενε. Κάλεσε και την αστυνομία. Μάλιστα έφτασε επί τόπου περιπολικό με 9 αστυνομικούς κατέληξαν όλοι στο αστυνομικό τμήμα Χαλανδρίου.

http://enomenoiblogers.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: