Σελίδες

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Νόμπελ Ειρήνης στους Έλληνες νησιώτες, στους Ήρωες του Αιγαίου


Ας συμμετέχουμε όλοι στη διάδοση του μηνύματος του @avaazorg , να συνυπογράψουμε για να απονεμηθεί το Νόμπελ Ειρήνης στους Έλληνες νησιώτες, στους Ήρωες του Αιγαίου που με τη γενναία τους ελληνική ψυχή, τη φιλοξενία και το φιλότιμό τους παραδίδουν μαθήματα ανθρωπιάς, μαθήματα ζωής παγκόσμια!
Την Κυριακή λήγει η προθεσμία και ακαδημαϊκοί κορυφαίων πανεπιστημίων του κόσμου θα καταθέσουν τις υπογραφές μας Νορβηγική Επιτροπή Νόμπελ, μαζί με την υποψηφιότητα. Όσοι το επιθυμούν, μπορούν να λάβουν μέρος στην διαδικτυακή καμπάνια ΕΔΩ.
Υπογραφές για απονεμηθεί το Νόμπελ Ειρήνης στους Έλληνες νησιώτες που άνοιξαν τις αγκαλιές και τα σπίτια τους για να βοηθήσουν τους χιλιάδες πρόσφυγες μαζεύουν ακτιβιστές. Η διαδικτυακή καμπάνια για το Νόμπελ Ειρήνης στα ελληνικά νησιά έχει συγκεντρώσει ήδη περισσότερες από 400.000 υπογραφές.
Η ψηφοφορία γίνεται μέσω της ιστοσελίδας avaaz.org, όπου ο καθένας μπορεί να μπει και να "υπογράψει" την αίτηση για να δοθεί το Νόμπελ Ειρήνης στους κατοίκους των ελληνικών νησιών που έχουν ανταποκριθεί με συγκλονιστικό τρόπο στην προσφυγική κρίση, την ώρα που η Ευρώπη και οι ηγέτες της κάνουν τα στραβά μάτια με ημίμετρα.



«Οι κάτοικοι των ελληνικών νησιών στο Αιγαίο Πέλαγος (και πολλοί άλλοι εξωτερικοί, παγκόσμιοι, μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί και Έλληνες της διασποράς) έχουν κάνει και κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να βοηθήσουν τους εκτοπισμένους Σύρους πρόσφυγες και τους κάνουν να αισθανθούν όσο πιο άνετα γίνεται, παρότι έχουν κι εκείνοι πολύ λίγα να προσφέρουν, παρόλο που βρίσκονται σε σοβαρή οικονομική κρίση εδώ και πολλά χρόνια. Έχουν δείξει την χριστιανική τους συμπεριφορά με πράξεις φιλότιμου, αγάπης, σεβασμού και φιλοξενίας σε εκείνους που τους είναι εντελώς άγνωστοι. Οι πράξεις τους και οι θυσίες τους δεν θα περάσουν απαρατήρητες γιατί συμβάλλουν σημαντικά στην παγκόσμια ειρήνη και σταθερότητα, και αποτελούν ξεκάθαρα παραδείγματα ΑΓΑΠΗΣ για όλο τον κόσμο, για να χρησιμοποιηθούν και να μάθουν από αυτά!».

Την Κυριακή λήγει η προθεσμία και ακαδημαϊκοί κορυφαίων πανεπιστημίων του κόσμου θα καταθέσουν τις υπογραφές μας Νορβηγική Επιτροπή Νόμπελ, μαζί με την υποψηφιότητα. Όσοι το επιθυμούν, μπορούν να λάβουν μέρος στην διαδικτυακή καμπάνια ΕΔΩ.

GoPetition

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΩΝ ΜΚΟ
ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΥΣ.........
ΟΥΣΤ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ.........ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ........