Σελίδες

Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ Ε.Ε. Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΩΗΝ ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ Γ.Ε.Ε.Θ.Α.


ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ....Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΛΠΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ..
ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΑΞΙΟΠΑΘΟΥΝΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!
Στρατιωτικός, προτιμώντας την πενιχρή και κουτσουρεμμένη σύνταξη του Στρατηγού από τα αργύρια που του προσφέρθηκαν.
 Είναι πανομοιότυπη πράξη με αυτή του Νικηταρά που αρνήθηκε το πουγκί με τις λίρες που του πέταξε ως ελεημοσύνη ο Άγγλος πρόξενος.
‘Ευχαριστώ για την πρόταση αλλά δεν μ΄ ενδιαφέρει”. Αυτή ήταν σύμφωνα με πληροφορίες η απάντηση του αντιστραάγου ε.α Γιώργου Νακόπουλου στον Α/ΓΕΕΘΑ Μιχαήλ Κωσταράκο ο οποίος του τηλεφώνησε για να του προτείνει να αντικαταστήσει τον Γιώργο Μπασιακούλη στην θέση που ειχε στην ΕΕ.



Ο Α/ΓΕΕΘΑ είχε πάρει εντολή από τον ΥΕΘΑ να κάνει ο ίδιος το τηλεφώνημα στον κ.Νακόπουλο , ο οποίος ευγενικά αρνήθηκε την θέση στην ΕΕ. Θέση η οποία μπορεί να του πρόσφερε ένα καλό μισθό αλλά κανένα ενδιαφέρον.



Όσο κι αν φαίνεται απίστευτο φαίνεται ότι υπάρχουν ακόμη κάποιοι που μπορεί να μην έχουν λεφτά, αλλά παρόλα αυτά επιμένουν να έχουν άλλες προτεραιότητες.
Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ κατάγεται από το ΠΑΛΙΟΧΩΡΙ ΔΗΜΗΤΣΑΝΑΣ και είναι ένας εκ των ΑΡΙΣΤΩΝ αξιωματικών που είχε την τύχη να έχει ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ. Έχει στο βιογραφικό του μόνο περγαμηνές και θητεία, που τον κάνει ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ για  την ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ του χαρακτήρα του, όπως και ολόκληρη την οικογένειά του.
Επελέγη ως ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΕΘΑ με μεγάλες πιθανότητες και σίγουρη σταδιοδρομία και για την θέση του αρχηγού, αλλά ήρθε η σφαγή των αξιωματικών από τον ΜΠΕΓΛΙΤΗ, όταν θέλησαν με την κυβέρνηση του ΓΑΠ να αποτελειώσουν τις ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ και να τις αποδυναμώσουν από τους ΑΡΙΣΤΟΥΣ !!!
Είναι πατέρας 3 αγοριών τα οποία υπηρέτησαν τις θητείες τους στην παραμεθόριο, και σε αφάνεια.....
Ο Γιώργος είναι άνθρωπος με ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΛΑΤΡΕΙΑ, με ΣΕΒΑΣΜΟ και αίσθημα ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ και ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ δυσεύρετη που τον καθιστούν ΕΠΙΛΕΚΤΟ ΕΛΛΗΝΑ !!! ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΑΞΙΟΠΑΘΟΥΝΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!
Η πρόωρη και άδικη αποστρατεία του Στρατηγού Νακόπουλου δεν στάθηκε ικανή να του αποστερήσει τα ανώτερα εκείνα ψυχικά χαρίσματα που τον διακρίνουν και που τον κατέταξαν αξιοσέβαστο και αγαπητό μεταξύ των συναδέλφων του στρατιωτικών.
 Ακόμα και με αυτή του την πράξη έδειξε για άλλη μια φορά πως πρέπει να στέκεται υπερήφανα και αγέρωχα ένας Ελληνόψυχος
 Στρατιωτικός, προτιμώντας την πενιχρή και κουτσουρεμμένη σύνταξη του Στρατηγού από τα αργύρια που του προσφέρθηκαν. Είναι πανομοιότυπη πράξη με αυτή του Νικηταρά που αρνήθηκε το πουγκί με τις λίρες που του πέταξε ως ελεημοσύνη ο Άγγλος πρόξενος.
http://enomenoiblogers.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: