Παρασκευή, 9 Μαΐου 2014

κοροϊδία και εξευτελισμός!


Αποδεκατισμένοι κομματικοί στρατοί διαγκωνίζονται σε εντατικούς αγώνες επικράτησης, επιδίδονται σε μαγειρέματα, κάνουν μυστικές συμφωνίες μετεκλογικής αλληλοϋποστήριξης, μέσα σε ένα τοπίο κοινωνικής αδιαφορίας.
Πέρα απο καταγγελίες παντού σήμερα οτι το παίρνουν αλλοδαποί,προφανώς για ψήφους,πολλοί πήγαν από το βράδυ στα ΑΤΜ για να ελέγξουν την καταβολή. Κάνοντας ενημέρωση του λογαριασμού μέσω του αυτόματου μηχανήματος είδαν το ποσό να μπαίνει στο λογαριασμό και να βγαίνει αυτόματα λόγω κατάσχεσης για οφειλές!
Σήμερα μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε χιλιάδες από τους δικαιούχους του κοινωνικού μερίσματος, καθώς είδαν το ποσό να μπαίνει και να βγαίνει από το λογαριασμό τους μέσα σε μια νύχτα.Σήμερα το κοινωνικό μέρισμα θα ήταν διαθέσιμο για 205.912 δικαιούχους. Έτσι πολλοί πήγαν από το βράδυ στα ΑΤΜ για να ελέγξουν την καταβολή. Κάνοντας ενημέρωση του λογαριασμού μέσω του αυτόματου μηχανήματος είδαν το ποσό να μπαίνει στο λογαριασμό και να βγαίνει αυτόματα λόγω κατάσχεσης για οφειλές!

Να επιστρέψουν το κοινωνικό μέρισμα, στους δικαιούχους, κάλεσε τις τράπεζες ο υπουργός Εργασίας Γ. Βρούτσης.

Μιλώντας στο Mega και αναφερόμενος στις κατασχέσεις του κοινωνικού μερίσματος από τράπεζες τόνισε: «Κανείς δεν θα ακουμπήσει το μέρισμα». Μάλιστα είπε ότι «σε όποιον κατασχέθηκε παρατύπως θα επιστραφεί σήμερα».

Από τη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων ξεκαθαρίζουν ότι δεν έχουν καμία ανάμιξη. Όπως αναφέρεται η δουλειά του κ. Θεοχάρη τέλειωσε από τη στιγμή που πήρε τους λογαριασμούς και έγινε η κατάθεση του ποσού. Ωστόσο φαίνεται ότι στις τράπεζες δεν εστάλη εγκύκλιος για να επισημανθεί το ακατάσχετο του ποσού για οφειλές προς το δημόσιο αλλά και προς τις τράπεζες.
http://enomenoiblogers.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: