Σελίδες

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

O πουριτανισμός και ο συντηρητισμός που έχει σκιάσει την κοινωνία!


Η δημοσιογράφος, Αγγελική Διαβατοπούλου.   βάλθηκε να απολογείται γιατί στις καλοκαιρινές της διακοπές φωτογραφήθηκε με μαγιό!
 Οι σέξι φωτογραφίες της από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook έκαναν τον γύρο των ιστοσελίδων με πλήθος ειρωνικών σχολίων να συνοδεύουν τις προκλητικές πόζες.
 Η ιδιότητά της ως δημοσιογράφου στον δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9,84 ήταν αρκετή για να πυροδοτήσει αρνητικές κριτικές αλλά και σενάρια περί απόλυσής της.
Πόσο εγκληματικό είναι να φωτογραφίζεσαι με το καλοκαιρινό σου μαγιό όταν είσαι δημοσιογράφος;».
ΑΝΑΦΕΡΕΙ!
Υπάρχουν πρόστυχα ή ανήθικα μυαλά. Η εντεινόμενη ένταση επιθετικότητας και συκοφαντίας δημοσιευμάτων οφείλεται στην έλλειψη σεβασμού στα ανθρώπινα δικαιώματα και στην ανθρώπινη προσωπικότητα. Σεξισμός σημαίνει υποτίμηση των γυναικών μόνο και μόνο επειδή είμαστε γυναίκες και καθετί που συνδέεται με το κατώτερο είναι άξιο απόρριψης.



Η Αγγελική Διαβατοπούλου, κάνοντας λόγο για πουριτανικό καθωσπρεπισμό, επιτίθεται με χλευασμό σε όσους την κρίνουν για τις φωτογραφίες της και με σχετική ειρωνεία σπεύδει να φωτογραφηθεί «σεμνά» για να κάνει τη χάρη σε κάποιους ηθικολόγους. «Τελικά, αν είσαι γυναίκα δημοσιογράφος στην Ελλάδα θα πρέπει να φωτογραφίζεσαι μόνο με μπούρκα», αναφέρει με σαρκασμό.
EMEIΙΣ ΤΙΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ!ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΑ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ!ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΟΜΟΡΦΟΥ!ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΥΧΟΥ







http://enomenoiblogers.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: